Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 593
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

przeczytałam na wątku Reksia z Mazur, że zuzlikowa szuka transportu
wygląda to tak:
- mój TZ Krzysiek będzie w Sochaczewie, w środę wraca do Poznania
- o ile nic się nie zmieni, to ma środę zabrać z Warszawy do Poznania Reksia
- mógłby również zabrać Waszego benia, o ile się uda wszystko dograć, tzn. pierwsza rzecz - o ile załatwi inny samochód, niż nasz, bo jak benio będzie siedział na tylnej kanapie, to nie ma gdzie umieścić Reksia
- czy uda mu się pożyczyć większe auto (kombi z siatką z tyłu), dowie się jutro

Posted

[quote name='Ajula']przeczytałam na wątku Reksia z Mazur, że zuzlikowa szuka transportu
wygląda to tak:
- mój TZ Krzysiek będzie w Sochaczewie, w środę wraca do Poznania
- o ile nic się nie zmieni, to ma środę zabrać z Warszawy do Poznania Reksia
- mógłby również zabrać Waszego benia, o ile się uda wszystko dograć, tzn. pierwsza rzecz - o ile załatwi inny samochód, niż nasz, bo jak benio będzie siedział na tylnej kanapie, to nie ma gdzie umieścić Reksia
- czy uda mu się pożyczyć większe auto (kombi z siatką z tyłu), dowie się jutro[/QUOTE]

I jak wyglada sytuacja z większym autem...uda się mężowi pożyczyć?
Jestem bardzo zainteresowana i myślę,że wszystkie inne sprawy udałoby się dograć bez problemu.

Posted

[quote name='Ajula']okazało się, że Reksio jednak nie jedzie, tym bardziej może jechać Dima :)[/QUOTE]

Dzwoniłam do Krzysztofa...na konkrety umówiliśmy się po 16-tej(przekażę info o adresie i hotelu i domku oraz o siusiaczym zwyczaju zaznaczania terenu...)
Rozmawiałam z Beatą- nie ma problemów z wyjazdem Dimki w srodę...dziś,jutro zostanie jeszcze na wirusówki zaszczepiony,coby był w pełni już zabezpieczony i gotowy...w środę niestety chłopię jedzonka nie dostanie, już w domku na niego niech micha czeka.
P.Edyta dała znać,że już miejsce dla Dimki przygotowane,stonka nie zdąży sprawdzić(z sunią benią staruszeczką do Ulv będzie pędzić:multi:),ale najszybciej jak da radę, podjedzie i wizytę po adopcyjną uskuteczni...a o sprawdzenie miejsca poproszę Krzysztofa- jeśli czas tylko pozwoli,może da radę!
Rozmawiałam z p.Edytą...uprzedziłam o środzie...czeka na chłopię niecierpliwie!!!Z rodzinką!Niecierpliwie też czeka na stonkę i zaprasza na wizytę zapoznawczą z Dimulą!!!

Dimka...zmykaj stoiku do domku i ...sprawuj się-jak już zostawisz swój zapach,to odpuść obsikiwanie wszystkiego(toż we własnym domu się nie brudzi-TO WIESZ I TAK ROBISZ!),hahaha...już wyklachałam p.Edycie,czyli Twojej pańci,że jak koopę robisz to...SZCZEKASZ!Wszyscy wokół to będą wiedzieć,czy koopa ładna,czy też placek:evil_lol:...

Posted

[quote name='Malwi']zuzliku - dowiedz się proszę z jakiego ogłoszenia państwo znalezli Dimkę - idźmy na jakość ogłoszeń a nie ilość :D ( chociaż ilość też się liczy, ale gdzie są największe efekty, gdzie wrzucać ogłoszenia na pierwszy ogień... )[/QUOTE]

..z allegro...

Posted

[quote name='Ajula']zuzlikowa masz zapchaną skrzynkę, więc nie mogłam Ci odpowiedzieć, ale widzę, że już dzwoniłaś do Krzyśka :)[/QUOTE]

Dzwoniłam...dzwoniłam!...Dzięki ogromne za numerek...a ze skrzynką to już nie umiem nadążyć...spróbuję znowu coś odetkać...

Posted

[B][SIZE=4][SIZE=5][COLOR=Red]TRZYMAJCIE KCIUKI ZA SZCZĘŚLIWĄ DROGĘ I SZCZĘŚLIWE ŻYCIE DIMKI...MOCNO TRZYMAJCIE!!![/COLOR][/SIZE]
...Ajula-DZIĘKUJĘ!
...Krzysztof...bardzo dziękujemy i bezpiecznego powrotu do domu![/SIZE][/B]

Posted

[quote name='bico']No aż uwierzyć wprost nie mogę, że to już niebawem Dimka we własnym domku się znajdzie:multi: :multi: :multi:[/QUOTE]

Na razie wszystko przygotowane...i mocno pragnę,by jutrzejszy dzień był najszczęśliwszym dniem Dimki- niech znajdzie swój najkochańszy dom i najcieplejszych ludzi!

Posted

[quote name='Aga-ta']trzymamy, trzymamy:)[/QUOTE]

...oj,jeszcze mocniej...mnie już aż paluchy ścierpły!
Ale niestety chłopak robi niespodzianki...i dobre i mniej dobre...OD JAKIEJ ZACZĄĆ?

...zacznę od mniej dobrej...niestety wczoraj nie mógł zostać zaszczepiony- rozmawiałam i z Beatą i wetką- nie jest chory,ale "niewyraźny"(lekkie zaczerwienienie oczu, lekko powiększone węzły chłonne, zmian w płucach nie ma,gardło też jakby bez stanów zapalnych...temp.38,8...ale wetka stwierdziła,że lepiej jednak nie ryzykować i poczekać z tydzień ze szczepieniem wirusówek)...zgodziłam się z jej opinią tym bardziej,że przed wyjazdem do weta zrobił znowu nieciekawe koopsko- krowi placek.
Tak więc, Dimka jest nie zaszczepiony na wirusówki...dzwoniłam rano do domku(wczoraj jak mogłam dzwonić,było już za późno)...na razie nie umiem się dodzwonić...chciałam poinformować p.Edytę o tym...będę jeszcze dzwonić!
No i dobra wiadomość...Dimka był niezwykle cierpliwym i spokojnym,megałagodnym psiakiem-można z nim było robić wszystko...ALE ZAWSZE CZEKAŁ NA INICJATYWĘ CZŁOWIEKA...NIE PCHAŁ SIĘ DO MIZIANIA...
OD WCZORAJ ZMIANA- nie dość,że nie obsikał gabinetu wetki(!!!!!), to do tego wypraszał się o tulenie,sam łaził i pod ręce się podstawiał,brzicho wywalał...i nie minęło mu!Dzisiaj i tak do Beaty przylazł i pieścić się chce...JUŻ NIE CZEKA NA INICJATYWĘ CZŁOWIEKA,SAM SIĘ PCHA DO TULENIA I GŁASKANIA...SAM PROSI O UWAGĘ!
Bardzo z tego się cieszę!I mam nadzieję,że ta ostatnia zmiana nie jest wynikiem czegoś złego co się w chłopaku dzieje...MAM OGROMNĄ NADZIEJĘ! Dość już złych niespodzianek w jego życiu!

Rozmawiałam też już z Beatą i Krzysztofem...wygląda na to,że wszystko jest jasne...Krzysztof kończy załatwianie,a Beata czeka...

EDIT: p.Edyta oddzwoniła,więc przekazałam jej info o nie zaszczepieniu Dimki i konieczności przypilnowania go przez min tydzień.Nie ma problemu!
Przekazałam i info o miziactwie chłopaka...się uśmiała!

[B]POWODZENIA CHŁOPIE...
SZCZĘŚLIWEJ DROGI OBU PANOM! DOJEDŹCIE SZCZĘŚLIWIE DO SWOICH DOMKÓW!!![/B]