Paulina_mickey Posted October 14, 2010 Posted October 14, 2010 Witamy na wątku! Bardzo się cieszę, że chłopak już w domku! Quote
savahna Posted October 14, 2010 Posted October 14, 2010 Głaski dla Dimy:loveu:. Mam nadzieję,że zapomni o Dyminach... Widac,że domek trafiony w dziesiątkę... Wielu szczęsliwych chwil z maluszkiem:B-fly: :painting: :B-fly: :painting: :B-fly: Quote
stonka1125 Posted October 14, 2010 Posted October 14, 2010 No to super że Dimka dojechał szczęśliwie i że pańcia jest na wątku, niebawem wpadniemy zobaczyć co tam i Dimki słychać i tak sobie nieśmiało myślę że tam tyyyyle miejsca w pierwszym pomieszczeniu w domku że świetnie by tam posłanko duże pasowało:diabloti::diabloti::diabloti::diabloti: Quote
zuzlikowa Posted October 14, 2010 Author Posted October 14, 2010 [quote name='edycha']jak tu foto wkleic? Czy któraś z dziewczyn,może szybciutki kurs wklejania fot wstawić?...może przyda się nie tylko edycha? Ja niestety zbyt zawile tłumaczę i nie wszyscy dają radę kapnąć o co mi chodzi... Quote
edycha Posted October 14, 2010 Posted October 14, 2010 http://img1.poczta.o2.pl/?cmd=getpart&link=xrD5QkkAlq7wstdxQAkkqCZkJAxTfAioBI69wHsqAAlo00UwMDMsbCNfuEU2k Quote
zuzlikowa Posted October 14, 2010 Author Posted October 14, 2010 [quote name='stonka1125']No to super że Dimka dojechał szczęśliwie i że pańcia jest na wątku, niebawem wpadniemy zobaczyć co tam i Dimki słychać i tak sobie nieśmiało myślę że tam tyyyyle miejsca w pierwszym pomieszczeniu w domku że świetnie by tam posłanko duże pasowało:diabloti::diabloti::diabloti::diabloti:[/QUOTE] ...wiecie co...a mnie dźga zazdrość,aż wstyd się przyznać,ale za każdym razem,to opanowuje mnie zazdrość w stosunku do hoteliku,a potem w stosunku do domków...WSTYD,oj,wstyd zgredziku!...ale tak bardzo chciałabym dopaść psiura i w fafliska się wtulnąć i łeb garncasty potulić...ach... Ale dlatego proszę- wymiziolcie psisko Dimą zwane i ode mnie uczciwie...i ode mnie! Quote
stonka1125 Posted October 14, 2010 Posted October 14, 2010 edycha, przyślij mi fotki mailem to zaraz wstawię, też tłumaczę bardzo zawile:oops: [email protected] Quote
andzia69 Posted October 14, 2010 Posted October 14, 2010 [quote name='edycha']siedze i czkam az jedzenie dla chlopakow ostygnie wiec siedze czytam i pisze{najwyzej ktos mnie ochrzani;-)} jak widze foto Dmy w kielcach to........szkoda slow i nerwow!! znam dyminy, mialam okazje tam byc 2razy. znam takze "gabinet" ich weterynarza.[/QUOTE] Edycha - czyli Dimuś to nie pierwszy twój psiak z Dymin??? Quote
edycha Posted October 14, 2010 Posted October 14, 2010 czy tylko na moim kompie widac foy?? buu Quote
zuzlikowa Posted October 14, 2010 Author Posted October 14, 2010 [quote name='edycha'] ...edycha...fotki na mojego maila też możesz słać [email protected]...masz go. Może ktoś jeszcze ładniej tłumaczący się znajdzie... Quote
edycha Posted October 14, 2010 Posted October 14, 2010 czy tylko na moim kompie widac foty?? buu nie bawie sie tak!!![ dosc wielkie sa ale..... Quote
edycha Posted October 14, 2010 Posted October 14, 2010 wysle ci maluchy i Tami, moja bernardynke ktorej juz niema Quote
stonka1125 Posted October 14, 2010 Posted October 14, 2010 dimka wsuwa i jeszcze dwa są w albumie http://picasaweb.google.pl/stonka1125/Dima# a tutaj zuzliczku coś dla ciebie http://picasaweb.google.pl/stonka1125/Sunia03# Quote
Recommended Posts