Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 593
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

ANETTTA napisał(a):
napsisalam na gg

alle tu an dogo były watki poznańskich psikaów

czy tam ktos klikał o pomoc

Dziękuję Anetko...
nie klikałam jeszcze,ale w ciągu dnia może też poklikam...warto wszystkiego spróbować!

Posted

zuzlikowa napisał(a):
Dziękuję bardzo...wiesz jak bardzo!!!:loveu::loveu::loveu::loveu:

wiem, wiem... i ja Tobie też - bo w końcu się odważyłam na coś więcej :p

Posted

Jeżeli nikt mieszkający bliżej nie podjedzie i nie ma innej możliwości, to ja mogę ewentualnie podjechać za zwrotem kosztów paliwa. Ale z kimś. Np z Supergogą..
No i wchodzi w grę wizyta koło 20g, bo z pracy wychodzę po 18.

Posted

Przybywam na zaproszenie supergogi.
Wychodzi na to, że ta miejscowość jest za Śremem a do Śremu mam ok 60km.
Ja kurcze dzisiaj przyjechałam do Wrocławia, bo mi się rok akademicki rozpoczyna.
Mogłabym wrócić na weekend do domu i jeśli siostrze będzie pasowało to bym mogła podjechać.
Nie mam swojego samochodu, a taty jest u mechanika.
Porozmawiam jutro z siostrą i może uda nam się podskoczyć w weekend. Niestety nie wiem jak z jej pracą.
Jutro dokładnie napiszę.
Ale przez noc będę intensywnie myślała.

Posted

ANETTTA napisał(a):
dzieki za odzew ...nikt nam nie chciał pomóc

jakie były by te koszta ???

Myślę, że ok 5 dych.
Jakby co, mogę jechać w których wieczór. Tylko wolałabym nie sama.

Posted

supergoga napisał(a):
To poczekajmy co powie Asia jutro. Czy się uda. Jak nie - moge jechać z Weronią - w sumie nie będzie to nasza pierwsza wspólna wizyta hihihi

No coś Ty. Przedadopcyjna tak. Ale poadopcyjną już zaliczyłyśmy ;)

Posted

[quote name='supergoga']To poczekajmy co powie Asia jutro. Czy się uda. Jak nie - moge jechać z Weronią - w sumie nie będzie to nasza pierwsza wspólna wizyta hihihi

....supergoga...Weroniu...Asiu...dzięki,że jesteście i jak najbardziej potrzebujemy tej wizyty!!!I to jak najszybciej,bo i tak w razie czego trzeba by zorganizować dojazd chłopaka do domu...ale tylko do pewnego i dobrze sprawdzonego domu!

[quote name='Weronia']Myślę, że ok 5 dych.
Jakby co, mogę jechać w których wieczór. Tylko wolałabym nie sama.

[quote name='bico']jeśli faktycznie wizytę uda się zorganizować, nawet za zwrotem kosztów, ja mogę te koszty pokryć. Dawajcie znać co i jak.

Dziękuję...podajcie proszę adres mailowy...podrzucę namiary na dom oraz ankietę ...może nieco się pytań nasunie...napiszę też to co dla mnie najistotniejsze.
Sorry,że jestem kąpana w gorącej wodzie...kiedy mogłybyście podjechać do Zaborowa?...poinformuję p.Edytę,bo już bardzo niecierpliwie pyta o chłopię...

Bico...Ty wiesz...mocno!!!

Posted

supergoga napisał(a):
To poczekajmy co powie Asia jutro. Czy się uda. Jak nie - moge jechać z Weronią - w sumie nie będzie to nasza pierwsza wspólna wizyta hihihi

hej cioteczki

w razie jakbyście jechały to (jeśli pozwolicie) dajcie mi znać, bo jakby mi pasowało to z chęcią bym tam z Wami podjechał i zobaczył, jak się takie PA przeprowadza :)

Posted

....supergoga...Weroniu...Asiu...dzięki,że jesteście... bardzo Wam dziękuję!:loveu:
Widać, supergoga ma takie szczęście ze mną- jak tylko się pojawi znajduje się ktoś bliżej!...to ja takie szczęście z supergogą mam!!!Dzięki kochana!:lol:...znowu odłożymy wizytę do nastepnego razu:lol:

Ale już tak jest,że jak nikogo nie ma to,nie ma,a jak tylko się ktoś pojawi..pojawiają się nastepni!:lol:
Przed chwilą rozmawiałam ze stonką-ma niedaleko i może jutro,najpóźniej pojutrze podjechac do Zaborowa...przekazuję jej wszystkie dane...i czekam na efekty wizyty...poinformowałam też p.Edytę,bo niecierpliwie czekają .

Posted

jeszcze jedna ciotka zgłsoiła chęc przeprowadzenia takiej wizyty ma tam jakies ok 20 km

Zulikowa namiary masz na pv szalej szalej i załatwiaj dogaduj ....

Stonka dzieki wielkie ;)

Posted

Weronia, supergoga, ciocia & wujek, Asia_Rawicz - bardzo dziękujemy za odzew:loveu::lol:

Stonko, również dziękujemy za pomoc, czekamy na wieści i trzymamy kciuki za nowy domek Dimki:happy1: