Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 2.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='FredziaFredzia']O kurczę... Trzymaj się Monia.
Dziękuję. Pogrzeb był w piątek :(

Akurat tak się złożyło że w tym okresie mamy razem z TZ urlop więc mamy chwilę czasu na zadumę. Nie wyjedziemy z psiakami nad morze ale w ramach rekompensaty będą miały dużo długaśnych leśnych spacerów. Dziś był pierwszy i bulwy były w niebo wzięte. Teraz chrapią zmęczone :)

Posted

Teka pływa lepiej niż Nero i uwielbia to :) ! Nic się nie boi wogóle! To ja mimo że stałam obok, wody było do kolan i cały czas nadzworowalam byłam spanikowana a ona jakby nigdy nic sobie pływała :)

Posted

super zdjecia :lol:,widzialam na FB ?....ja tez zawsze panikuje :oops:,wczoraj jak bylismy na spacerze podbiegl do bulw golden (byl luzem ,sam),ja zamarlam ,ale bulwy daly rade :evil_lol:tzn obie ruszyly z jazgotem ,a Beka chwycila go za szyje ,bo zblizyl sie do Luli :razz: ....juz blisko domu pojawil sie owczarek (byl za plotem ),ale Beka tak sie "nakrecila",ze zlapala zadyszke ....i ...reszte drogi "przeszla "na rekach pancia :eviltong:

Posted

[quote name='FredziaFredzia']Ale widać żabulce miały frajdę. :)[/QUOTE]
oj miały. Uwielbiają las :)

[quote name='Kaaasia']Trawka, woda, jęzory do ziemi czyli przeszczęśliwe bulwiszony :loveu:[/QUOTE]
one są zawsze szczęsliwe jak są brudne i mokre he he

[quote name='unikatowydiament']widzę że bullwy miały raj na ziemi:loveu:[/QUOTE]
Jutro jedziemy znowu miejmy tylko nadzieję że nie będzie padać

[quote name='lula2010']super zdjecia :lol:,widzialam na FB ?....ja tez zawsze panikuje :oops:,wczoraj jak bylismy na spacerze podbiegl do bulw golden (byl luzem ,sam),ja zamarlam ,ale bulwy daly rade :evil_lol:tzn obie ruszyly z jazgotem ,a Beka chwycila go za szyje ,bo zblizyl sie do Luli :razz: ....juz blisko domu pojawil sie owczarek (byl za plotem ),ale Beka tak sie "nakrecila",ze zlapala zadyszke ....i ...reszte drogi "przeszla "na rekach pancia :eviltong:[/QUOTE]

moje są przyjaźnie nastawione (Nero wręcz kocha duże psy) tylko często inni właściciele mylą je z inna rasą i się ich boją:crazyeye:

Posted

....balkon piekny ...bulwy piekne....czego chciec wiecej....:loveu:,nasze bulwy sa przyjazne do innych psow kiedy sa luzem (np na tych psich spotkaniach co 2 tygodnie),ale kiedy sa na smyczy -nie ma zmiluj....:shake:,obie sie skradaja i wyskakuja jak z katapulty i o ile Lula jest chetna by sie pobawic to Beka juz nie...

Posted

dziękuję za miłe słowa na temat balkonu. W tym roku dostałam zajawkę na balkon i zrobiłam sobie go tak jak chciałam :) no ale opanowały go bulwy :)

Dawaj grila i piwo kobieto :)