phase Posted May 10, 2013 Posted May 10, 2013 Mogłabym patrzeć i patrzeć na nich. :) Te ich mordki. :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
ania shirley Posted May 11, 2013 Posted May 11, 2013 Alicja napisał(a):moczydupki i szyszuniożercy :lol: Ale Tequilla duża!!! Niedługo bedzie wieksza od Nerusia!! A Nerusiowi trzeba okulary słoneczne kupić, bo sie mruży:evil_lol: . Kilka dni temu moj Tz był z Koksem na spacerze. I natknął sie na małego , może 4 letniego chłopczyka z tatusiem. I chłopczyk, patrząc na Koksa , powiedział :"Zobacz, tatusiu , jaki ładny świńczyk" :lol: ---- Wiec, cytując chłopca, napiszę "Przecudne świńczyki"!!!!!!!!:evil_lol: Quote
monia&nero Posted May 12, 2013 Author Posted May 12, 2013 lula2010 napisał(a):cudnosci foty :loveu: dziękujemy :) unikatowydiament napisał(a):bullwy cudne są:loveu: najcudniejsze :) phase napisał(a):Mogłabym patrzeć i patrzeć na nich. :) Te ich mordki. :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: ja też mogłabym patrzeć na nich non stop :) szczególnie fajnie zachowują się jak mam iść do pracy. Tak jakby chciały mnie zatrzymać w domu.No ale cóż do pracy trza iść i na karmę zarobić :) Alicja napisał(a):moczydupki i szyszuniożercy :lol: cała prawda o nich w dwóch słowach :-D:roflt: ania shirley napisał(a):Ale Tequilla duża!!! Niedługo bedzie wieksza od Nerusia!! A Nerusiowi trzeba okulary słoneczne kupić, bo sie mruży:evil_lol: . Kilka dni temu moj Tz był z Koksem na spacerze. I natknął sie na małego , może 4 letniego chłopczyka z tatusiem. I chłopczyk, patrząc na Koksa , powiedział :"Zobacz, tatusiu , jaki ładny świńczyk" :lol: ---- Wiec, cytując chłopca, napiszę "Przecudne świńczyki"!!!!!!!!:evil_lol: świńczyk :) dobre ha ha takiego określenia jeszcze nie słyszalam :) Quote
monia&nero Posted May 12, 2013 Author Posted May 12, 2013 darmowe banerki i inne takie :) http://www.dogomania.pl/forum/threads/233157-Darmowa-grafika-na-zam%C3%B3wienie-od-Mani2000?p=20835652#post20835652 Quote
Alicja Posted May 12, 2013 Posted May 12, 2013 [quote name='monia&nero']darmowe banerki i inne takie :) http://www.dogomania.pl/forum/threads/233157-Darmowa-grafika-na-zamówienie-od-Mani2000?p=20835652#post20835652 cosik link nie chce działać oooooooooooooooooooo a w cytacie zadziałał :cool2: Quote
monia&nero Posted May 14, 2013 Author Posted May 14, 2013 wklejam jeszcze raz :) może za długi link dalam http://www.dogomania.pl/forum/threads/233157-Darmowa-grafika-na-zam%C3%B3wienie-od-Mani2000 Quote
vege* Posted May 17, 2013 Posted May 17, 2013 Ale Tequila szybko rośnie i pięknieje :loveu: Nie boisz się, że ten nieśmiertelnik się odepnie z tego łańcuszka? Mi się to ciągle od kluczy odpinało, może zamień go na takie kółko od kluczy :) Quote
monia&nero Posted May 20, 2013 Author Posted May 20, 2013 vege* napisał(a):Ale Tequila szybko rośnie i pięknieje :loveu: Nie boisz się, że ten nieśmiertelnik się odepnie z tego łańcuszka? Mi się to ciągle od kluczy odpinało, może zamień go na takie kółko od kluczy :) łańcuszek jest ściśnięty kombinerkami dodatkowo. Ale dzięki za radę. Zmienię :) unikatowydiament napisał(a):świetny banerek:loveu: to dzieło Manii2000 :) lula2010 napisał(a):zagladamy sobotnio :lol: witam poniedziałkowo! Miłego tygodnia Wszystkim :) Alicja napisał(a):Chyba się jeszcze nie pakujecie ;) ?? Jeszcze nie :) Wyjeżdżamy dopiero 17 czerwca :) Mam prośbę Dogomaniacy. Pierwszy raz wyjeżdżam z psami ( i to z dwoma) na wakacje. Pojedziemy ok 3-4 godz. samochodem. Czy macie dla mnie jakieś rady? Psy jazdę samochodem lubią więc z tym nie powinno być problemu. Pozdrawiamy Monia Nero i Teka:bluepaw::bluepaw::bluepaw::bluepaw: Quote
asiak_kasia Posted May 20, 2013 Posted May 20, 2013 Zaopatrzcie sę w foliówki i reczniki papierowe, bo róznie może byc przy dłuższych przejażdzkach. No i niech psiaki jada na głodniaka. Na pewno lepiej je trochę przegłodzic, niż gdyby miały wymiotować sniadankiem ;) Spacery to wiadomo- co jakiś czas na rozprostowanie łap. No i sam sposób przewożenia psiaków, szelki albo jakiś kenelik. Moje mają do dyspozycji cały bagaznik w kombi, ale to trochę inne gabaryty ;) No i warto zabrac jakiś gryzak do memlania, bo moja na dłuzszych trasach dostają pierd*lca z nudów. ;) Quote
ania shirley Posted May 20, 2013 Posted May 20, 2013 Wodę, wiadomo. I mokry ręcznik. Nawet jak macie klimatyzacje. Ale 4 godz to nie długo. :lol: Quote
Oscar Patric Posted May 20, 2013 Posted May 20, 2013 na pewno klatka dla bezpieczeństwa a w niej ulubiona zabawka,woda,postój Quote
monia&nero Posted May 21, 2013 Author Posted May 21, 2013 Dziękujemy serdecznie za rady :) U nas klatka odpada. Bulwy nigdy nie miały z nią styczności. W samochodzie siedzą w szelkach samochodowych wpiętych w pasy bezpieczeństwa. A z tym przegłodzeniem to dobry pomysł-spróbujemy. My mamy sedana więc bulwy będą miały do dyspozycji dużą tylna kanapę wyruszamy o 6 aby nie jechać w upale. Mam nadzieję, że wszystko pójdzie dobrze. Pozdrawiamy Quote
lula2010 Posted May 22, 2013 Posted May 22, 2013 znajomi zaopatrzyli sie w maty chlodzace -uzywaja ich w domu jak sa upaly,biora tez jak jada w droge;ja zakladam bulwom zmoczone w wodzie chusty na kark (nie zieja mi tak) :lol: Quote
Alicja Posted May 22, 2013 Posted May 22, 2013 Ozzy jeździ po lekkim śniadanku , haftowałby jeśli jechał by na głodniaka :lol:. Powiem Ci , ze w sumie taka dłuższa jazda bardziej nas nuży aniżeli psiaki , wiadomo , spacer , chwila zabawy raz na godzinkę czy dwie , a tak to psiaki prześpią myślę , bo jazda jakby nie było usypia . 3-4 godzinki to spoko , króciutko , u nas podróż to minimum 8 godzin . A mokry ręczniczek na upał polecam. Quote
ania shirley Posted May 22, 2013 Posted May 22, 2013 A Koks nie lubi jeździć. Tylko raz był nad morzem (tam - 10, powrót 14 godzin:angryy: ). Płacze , piszczy czasem szczeka. Jak jechaliśmy nad morze , to dostał jakiś uspokajacz- ale wiecej mu nie podałam. Było mi go zal- łapy mu sie rozjeżdżaly. Dalej pewno sie źle czuł , tylko siły nie miał , żeby to pokazać. Uważajcie na morska wodę. Koks dużo sie jej napił i poźniej chorował. Potem juz wiedział , że w misce jest lepsza, ale pierwszego dnia nie dał sie przekonać. Natomiast kopał w piasku, biegal po brzegu , znosił patyki, pilnował parawanu, przegryzł kółko - był przeszczesliwy. Quote
Recommended Posts