Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 2.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='monia&nero']Witam :) Nastały czarne noce dla moich buldożków :) do sypialni zawitała bramka :) dziś śpię tylko z mężem he he :)[/QUOTE]
biedne bulwiatka....:placz:

Posted

Witam
No więc dziś spałam sama :) bo Nero był twardy ale Teka tak płakała :( że Tz nie wytrzymał i poszedł spać do dużego pokoju żeby na razie przyzwyczaiły się do tego że w drzwiach od sypialni jest bramka. Musimy powoli stwory przyzwyczajać.
A teraz sensacja ! Zamieszkał z nami 3 buldog :)
Oto on :)

Posted

cudne bulwy(ta trzecia tez):lol:,z czego jest zrobiona rzezba ?my mamy 2 figurki anglika-sa ich zdjecia na watku bulw-jedna z drewna z wyspy Bali ,druga z mosiadzu ,wylicytowane na bazarku ,jest jeszcze kubek -tez z bazarku ,wykonany metoda decupage ,na nim tez anglik ....

Posted

[quote name='lula2010']cudne bulwy(ta trzecia tez):lol:,z czego jest zrobiona rzezba ?my mamy 2 figurki anglika-sa ich zdjecia na watku bulw-jedna z drewna z wyspy Bali ,druga z mosiadzu ,wylicytowane na bazarku ,jest jeszcze kubek -tez z bazarku ,wykonany metoda decupage ,na nim tez anglik ....
a wiesz, że nawet nie wiem z czego :oops: ja się na tym nie znam. Na stronie Arte Perruno jest krok po kroku jak powstają rzeźby i nawet nie doczytałam bo tak mnie ta rzeźba zauroczyła :) A Twoje figurki widziałam i podziwiałam :)
[quote name='phase']Ale świetny! Jakieś imię ma? :cool3: https://fbcdn-sphotos-h-a.akamaihd.net/hphotos-ak-prn1/24429_4572081496311_1724875901_n.jpg
Imienia jeszcze nie ma :) Jakieś propozycje???

[quote name='Kaaasia']Super ta nowa bulwa :loveu:
Boksie też są fajne. Szkoda że kasy brak :roll:
Nio, rzeźby robi naprawdę piękne!

[quote name='lula2010']dzis bylismy na spotkaniu bydgoskich bulw (byly tez inne psiaki).....i chyba przegonilismy ZIME :multi:...sa foty....:lol:
super! już pędzę zobaczyć foty :painting:

Posted

A jeśli chodzi o bramkę w sypialni to nie było tak źle jak myślałam :) Pierwsza noc była straszna Teka płakała jak dziecko. Kolejna już było lepiej - popiszczała, kilka razy poszłam ją pogłaskać i zasnęła i spała aż do godz.6. Nero to twardziel spał grzecznie całą noc w swoim posłanku. W nagrodę już niebawem dostaną piękne nowe posłanka :) A dzisiejsaz noc super! Oba psiaki pięknie spały aż do godz. 6. Więc mi ulżyło :) A teraz parę fotek moich bulwiaczków kochanych :)

Pańcia chcesz usiąść???? Ale jak to ? Przecież fotel jest już zajęty?

Posted

Dziś prałam Tece posłanko więc na chwilę dałam jej stare i zobaczcie jak urosła. Na tym zdjęciu najlepiej to widać :) A jeszcze niedawno posłanko było jej dużo za duże :)