Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 2.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Witam
Czy ktoś karmił swoje psy karmą BIOMIL lub BELCANDO? Będę wdzięczna za każdą opinię :) Widziałam na dogo tematy o tych karmach ale były sprzed kilku lat a wiadomo jak to z karmami - lubią się zmieniać :)

Posted

Ozzy był jako szczeniak odchowany na Belcando , wyglądał dobrze , był zdrowy , wszystko było oki , potem jadł chwilkę bewi dog , ale później zmieniłam na bardziej dostępne karmy , z tym , ze on i tak najwyżej jadł 3 worki i musiała byc zmiana

Posted

dzięki za odp. Muszę zmienić karmę bulwiakom bo RC dla BF robi worki max 3 kg i jak tak dalej pójdzie to zbankrutuje :) a BIOMIL i Belcando to z tego co czytałam to bardzo dobre karmy no i mają worki po 12-15 kg.

Posted

Dziś mała Tequilka stała się kobietą :) dostała swoją pierwszą cieczkę :) Nero narazie spokojnie raz próbował na nią wejść ale zareagował na korektę i później było oki

Posted

[quote name='FredziaFredzia']Ohoho, już nie jest szczeniaczkiem! :)[/QUOTE]
już nie :) mała kobietka :)

[quote name='Alicja']Oj to masz wesoło :lol:[/QUOTE]
oj wesoło :)
[quote name='deer_1987']szczeniaczek dorasta :loveu::loveu:[/QUOTE]
Witaj deer :multi::multi: dorasta ale z mordki nadal szczeniorek :)

[quote name='unikatowydiament']hejka,miłego popołudnia:)[/QUOTE]
hejka :) również miłego :)

Ogólnie teraz w domu mam kipisz :) Teka nie chce chodzić w gatkach na cieczkę nauczyła się je ściągać i przegryzać zapięcia bo wtedy wie że już nie założę jej gatek. Więc wymyśliłam dziecięce gatki i to się lepiej sprawdza. Nero dopóki Teka go nie zaczepia to się nią nie interesuje a że ona przechodzi etap flirciary :) to są pilnowani na okrągło. Jak wychodzimy do pracy to są rozdzieleni. Operacja skrzydełek nosowych na razie przełożona ze względu na cieczkę. Z uszkami Teki już w porządku.

a zmieniając temat czy ktoś ma sposób na farbujące stopę buty? Próbowałam już octu i nie działa :shake:
Miłego dzionka Wszystkim

Posted

Przez te upały psiaki mają ograniczone spacerki ale dziś zrobiliśmy im niespodziankę. Wstaliśmy o 6 rano i pojechaliśmy z nimi nad rzekę. Były mega szczęśliwe ! Kąpały się biegały z kijaszkami i wariowały ile się da. Niestety już o 9 trzeba było się zbierać bo już zaczynało się robić naprawdę gorąco. Nie wiem jak Wy ale ja mam dość już tych upałów :mdleje::mdleje::mdleje::mdleje:

Posted

[quote name='Alicja']Tabletki chlorofilowe , częściowo zabijają zapach .[/QUOTE]
gdzie można to kupić i jak tego użyć? Mam takie fajne japonki u nie chce ich wyrzucać. No ale po każdym założeniu stopa czarna tak farbują :(

Posted

[quote name='monia&nero']gdzie można to kupić i jak tego użyć? Mam takie fajne japonki u nie chce ich wyrzucać. No ale po każdym założeniu stopa czarna tak farbują :([/QUOTE]
Ale te tabletki to chyba na cieczkę Teki a nie do butów ;)

Ja też mam dosyć upałów i jak oglądam pogodę to mnie strzela :roll:

Posted

[quote name='monia&nero']Niestety już o 9 trzeba było się zbierać bo już zaczynało się robić naprawdę gorąco. Nie wiem jak Wy ale ja mam dość już tych upałów :mdleje::mdleje::mdleje::mdleje:[/QUOTE]

Wiem co czujesz...

Posted

[quote name='unikatowydiament']Ja też,marzę aby chociaż trochę popadało
może jakiś taniec trzeba odtańczyć żeby popadało

[quote name='lula2010']czyli Teka to juz nie szczeniulek...masz teraz psia KOBIETE :eviltong:
oj tak :)
[quote name='Kaaasia']Ale te tabletki to chyba na cieczkę Teki a nie do butów ;)

ha ha ale ze mnie głupol :) :splat:

[quote name='FredziaFredzia']Wiem co czujesz...
dziś znowu afryka :(
[quote name='deer_1987']polecam obroze chlodzaca, sa tez kurtki chlodzace dla psow http://www.pelna-miska.pl/pl/c/HURTTA-kamizelki-chlodzace/465

sprawdzę dzięki :)

Posted

u nas po upalach, wczorajszej nocy przeszly burze ......i .....wszystko parowalo i bylo jeszcze gorzej :shake:.....,a dzis od rana Afryka :cool1:.....zreszta co tam nam upaly, jak my od srody u weta siedzimy z malymi przerwami :placz:......juz mowilam zeby mi jeden z pokoi udostepnili.....:razz: