monia&nero Posted May 22, 2013 Author Share Posted May 22, 2013 dzięki za podpowiedzi i za rady. Wezmę jeszcze te mokre ręczniki w razie co. Też liczę na to że bulwiaki będą szczęśliwe na wakacjach :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ChiqDeeWikiXenia Posted May 25, 2013 Share Posted May 25, 2013 JEjku widzę, że szykuje się niezła wyprawa :) ja mam laski w transporterku, ale jak macie szelki to super. Ja biorę do auta wodę i kocyki mięciutkie.. maluchy w aucie śpią przeważnie. Dostają mini śniadanko. A na wakacjach na pewno będą szczęśliwi - cały dzień z ukochaną Pancią i Panciem :) moje uwielbiają wakacje, nie miałabym serca pojechać bez nich. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
aniao Posted May 27, 2013 Share Posted May 27, 2013 hej Monia, wpadłam na chwilę, więc zaglądam do Ciebie i przesyłam buziaki dla całej bandy. Śliczne masz te dzieci no nie mogę :) Jeśli chodzi o podróż, to dacie radę, my z Vitem średnio raz w miesiącu jeździmy na weekendy do mojej mamy - ok 5 godzin w jedną stronę i Vito przeważnie całą drogę przesypia. Tylko na mokre ręczniki uważaj. my jak nie mieliśmy klimy, to też tak raz Vitka chłodziłam + uchylone okna i potem był przeziębiony niuniuś.. udanych wakacji!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
monia&nero Posted May 27, 2013 Author Share Posted May 27, 2013 [quote name='Chiquita&DeeDee']JEjku widzę, że szykuje się niezła wyprawa :) ja mam laski w transporterku, ale jak macie szelki to super. Ja biorę do auta wodę i kocyki mięciutkie.. maluchy w aucie śpią przeważnie. Dostają mini śniadanko. A na wakacjach na pewno będą szczęśliwi - cały dzień z ukochaną Pancią i Panciem :) moje uwielbiają wakacje, nie miałabym serca pojechać bez nich.[/QUOTE] liczę na to że będzie wszystko dobrze i że psiaki będą zadowolone no i nie szybko skumają że woda z morza jest ble :) [quote name='aniao']hej Monia, wpadłam na chwilę, więc zaglądam do Ciebie i przesyłam buziaki dla całej bandy. Śliczne masz te dzieci no nie mogę :) Jeśli chodzi o podróż, to dacie radę, my z Vitem średnio raz w miesiącu jeździmy na weekendy do mojej mamy - ok 5 godzin w jedną stronę i Vito przeważnie całą drogę przesypia. Tylko na mokre ręczniki uważaj. my jak nie mieliśmy klimy, to też tak raz Vitka chłodziłam + uchylone okna i potem był przeziębiony niuniuś.. udanych wakacji!![/QUOTE] Aniuo witaj!:multi: Gdzie byłas jak Cię nie było??? Dziękujemy !!! Wpadaj do nas częściej no i spraw Vitusiowi siostrzyczkę albo braciszka ;) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
lula2010 Posted May 27, 2013 Share Posted May 27, 2013 zapraszamy do nas , (konkretnie post 1184) ,kliknij na linki i zobacz 102 zdjecia :lol: z ostatniego spotkania bulw i innych ....:eviltong: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Oscar Patric Posted May 28, 2013 Share Posted May 28, 2013 hejka,miłego popołudnia,tulaski zasyłamy:) :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
aniao Posted May 28, 2013 Share Posted May 28, 2013 [quote name='monia&nero'] Aniuo witaj!:multi: Gdzie byłas jak Cię nie było??? Dziękujemy !!! Wpadaj do nas częściej no i spraw Vitusiowi siostrzyczkę albo braciszka ;)[/QUOTE] haha no wiesz? od razu tak z grubej rury o tym braciszku :) na razie niestety się nie zapowiada :( tym bardziej miło mi się patrzy na Waszą ekipę :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
monia&nero Posted May 28, 2013 Author Share Posted May 28, 2013 [quote name='lula2010']zapraszamy do nas , (konkretnie post 1184) ,kliknij na linki i zobacz 102 zdjecia :lol: z ostatniego spotkania bulw i innych ....:eviltong:[/QUOTE] już lecę :) [quote name='unikatowydiament']hejka,miłego popołudnia,tulaski zasyłamy:) :)[/QUOTE] również tulaski zasyłamy :) [quote name='aniao']haha no wiesz? od razu tak z grubej rury o tym braciszku :) na razie niestety się nie zapowiada :( tym bardziej miło mi się patrzy na Waszą ekipę :)[/QUOTE] oj tam oj tam z grubej rury :) Vituś by miał towarzystwo :) ... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
aniao Posted May 29, 2013 Share Posted May 29, 2013 [quote name='monia&nero'] oj tam oj tam z grubej rury :) Vituś by miał towarzystwo :) ...[/QUOTE] no wiem wiem, ciągle mi to siedzi w głowie, ale co zrobić noo Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
monia&nero Posted May 29, 2013 Author Share Posted May 29, 2013 Aniołki moje kochane :loveu::loveu::loveu: [IMG]https://fbcdn-sphotos-b-a.akamaihd.net/hphotos-ak-ash3/934157_4800849575370_1361412874_n.jpg[/IMG] [IMG]https://fbcdn-sphotos-h-a.akamaihd.net/hphotos-ak-prn2/227408_4800848815351_658663455_n.jpg[/IMG] Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alicja Posted May 30, 2013 Share Posted May 30, 2013 :loveu: [url]https://fbcdn-sphotos-b-a.akamaihd.net/hphotos-ak-ash3/934157_4800849575370_1361412874_n.jpg[/url] Ja już się morskich fot u was doczekać nie mogę Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
monia&nero Posted May 30, 2013 Author Share Posted May 30, 2013 [quote name='Alicja']:loveu: [URL]https://fbcdn-sphotos-b-a.akamaihd.net/hphotos-ak-ash3/934157_4800849575370_1361412874_n.jpg[/URL] Ja już się morskich fot u was doczekać nie mogę[/QUOTE] Ja też już odliczam dni :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
monia&nero Posted May 30, 2013 Author Share Posted May 30, 2013 [IMG]https://fbcdn-sphotos-g-a.akamaihd.net/hphotos-ak-ash3/942113_4803690166383_299248539_n.jpg[/IMG] [IMG]https://fbcdn-sphotos-e-a.akamaihd.net/hphotos-ak-ash4/425232_4803689446365_422486691_n.jpg[/IMG] Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ChiqDeeWikiXenia Posted May 31, 2013 Share Posted May 31, 2013 Pięknie razem wyglądają ! :loveu: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kaaasia Posted May 31, 2013 Share Posted May 31, 2013 Opalanko :loveu: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
phase Posted May 31, 2013 Share Posted May 31, 2013 Jaki królewicz. :):) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
lula2010 Posted June 1, 2013 Share Posted June 1, 2013 normalnie wladca balkonu :loveu: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Oscar Patric Posted June 1, 2013 Share Posted June 1, 2013 Aniołki:loveu: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
monia&nero Posted June 1, 2013 Author Share Posted June 1, 2013 [quote name='lula2010']normalnie wladca balkonu :loveu:[/QUOTE] oj tak balkon to jego królestwo :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
megi82 Posted June 2, 2013 Share Posted June 2, 2013 Hej,odnośnie jeszcze podróży-ja zawsze jeszcze zasłaniam tylnie szyby ręcznikami,aby psy miały jak najwięcej cienia,zawsze mam ręczniki papierowe i 2-3 reklamówki foliowe....oraz kocyk na zmianę,gdyby psiak miał wpadkę.Resztę napisały ci już dziewczyny :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
monia&nero Posted June 4, 2013 Author Share Posted June 4, 2013 niestety nasze pierwsze wspólne wakacje z bulwami odłożymy na znacznie później.... wczoraj zmarła moja druga Mama (Teściowa) :( :( :( :( :( :( :( Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ania shirley Posted June 4, 2013 Share Posted June 4, 2013 ["] .......... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
phase Posted June 5, 2013 Share Posted June 5, 2013 [quote name='monia&nero']niestety nasze pierwsze wspólne wakacje z bulwami odłożymy na znacznie później.... wczoraj zmarła moja druga Mama (Teściowa) :( :( :( :( :( :( :([/QUOTE] Strasznie, ale to strasznie mi przykro. Trzymajcie się. [*] Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
megi82 Posted June 5, 2013 Share Posted June 5, 2013 przykro mi [*] Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
lula2010 Posted June 5, 2013 Share Posted June 5, 2013 [quote name='monia&nero']niestety nasze pierwsze wspólne wakacje z bulwami odłożymy na znacznie później.... wczoraj zmarła moja druga Mama (Teściowa) :( :( :( :( :( :( :([/QUOTE] przykro mi bardzo..... [*].....trzymajcie sie :glaszcze: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts