Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Ja już prosiłam Piankę kilka dni temu i nawet zmieniła, ale potem znowu wskoczyła Patikujek (to wszystko za zgodą Pati) - jeszcze raz poproszę Piankę, tylko, że ja będę dopiero we wtorek przy kompie (za godzinę wyjeżdżam za granicę i oczywiście siedzę na dogo). Mysia niestety też nie może postów edytować.

• Replies 1.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Bjuta napisał(a):
Pozdro z Bukaresztu! Pierwszy post zedytowany. Ide na miasto. Dziwaczne i ... pol miliona bezpanskich psow. Rece mi opadly do ziemi.

dziekujemy i pozdrawiamy!!!! zalapiemy sie na jakies zdjecia po powrocie? ;) :evil_lol:

co do bezdomniakow... to mi przypomina Kaukaz... ile tam bid widzialam... a Balkany...eh... :(

Posted

Stanowczo za długo! On niestety dzieciaki tak obszczekuje, że się ludzie zniechęcają :(

A w Bukareszcie kupa psów - ale grube. Ludzie karmią i głaszczą. Mój TZ mówi, że one nie są niczyje, tylko wszystkich.Sporo ma kolczyki w uszach (jak u nas krowy) a to znaczy że są wysterylizowane. Kupiłam tam trochę parówek i próbowałam opchnąć psom, ale tylko karmiąca suka się połakomiła.

Posted

carolinascotties napisał(a):
a czemu? dzieci?

cztery i inne psy i też koty, a Majkiś z innymi zwierzetami nie zawsze się dogaduje, a raczej mało kiedy się dogaduje :(