Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• 1 month later...
  • Replies 1.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Już mówiłam Majkowi - że jak dorwiemy Ciotkę - założycielkę - to on będzie szczypał po....... a ja będę trzymać żeby nie uciekła:diabloti::diabloti::diabloti:

Posted

wiem, że Majk miał jakieś ogłoszenia, Pati miała je wrzucić na pierwszą stronkę, ale widze, że tam ich nie ma :roll: a teraz podobno nie ma dostępu do internetu....
Z mojej strony jest na adopcje.org....

Posted

Talcott napisał(a):
Wiadomo jak Majk reaguje na koty?? to ważne!!

w przypadku Majka chyba tego nigdy nie sprwdzaliśmy, ale przypuszczam, że byłby problem, bo on jest bardzo natarczywy w stosunku do innych zwierząt :roll:

• 2 weeks later...
Posted

jusstyna85 napisał(a):
Psiaczek ma allegro,ale na moim prywatnym koncie...poupychałam psiaki, żeby znowu nie było problemu...Przydałyby sie jednak nowe fotki + jakieś wieści...

ja niestety nie mogę obiecać nowych foteczek, bo ostatnio mam bardzo mało czasu i ogormne aległości w fotkach :oops: ale jak akurat nadarzy się okazja to napewno zrobię.

Co do jedzonka to Majk uwielbia jeść :cool3: i je bardzo kulturalnie, jednak najchętniej jadłby z wszystkich misek naraz i dzisiaj jeden jego kolega stracił cierpliwość :mad:

Posted

U mnie jedyna suczka w gronie menów rozpędza się i z dzikim rykiem odpędza ich od ich misek - muszę zołzę brac na fotel bo by im wyżarła wszystko:evil_lol::evil_lol::evil_lol: