Mysia_ Posted June 13, 2010 Posted June 13, 2010 to prawda, z Majkiem był zawsze straszny problem z tym, do boksu nie dało się nawet wejść :roll: ale teraz jest juz dośc trochę po kastracji i wydaje mi się, że uspokoił się pod tym względem :roll: A Agnieszka to Agnieszka :lol: jedyna osoba, ktora z Lekterem chciała wychodzić :cool3: Quote
Beatkaa Posted June 30, 2010 Posted June 30, 2010 O trafiłam na wątek Majkusia. Taki piękny piesek,marnuje się w schronisku...:roll: W górę kochany :) Quote
Mysia_ Posted June 30, 2010 Posted June 30, 2010 Beatko, widzę, że coraz więcej zabrzan odwiedzasz :) Quote
Beatkaa Posted July 1, 2010 Posted July 1, 2010 Tak Myszko,siedzę ,siedzę i czytam te wszystkie historie tych biednych psiaków. A Majkuś taki fajny jest :) Quote
bela51 Posted July 17, 2010 Posted July 17, 2010 Zaglądam czasem do Majka i tak myslę, moze by jakąs akcje hotelikowa rozkręcic? Quote
Beatkaa Posted July 18, 2010 Posted July 18, 2010 Majki Majki jakie tu u Ciebie pustki :( Co do akcji hotelikowej trzeba poczekać na resztę cioteczek i je podpytać co one na to :) Quote
Mysia_ Posted July 19, 2010 Posted July 19, 2010 jejku :-( tyle psiaków mamy na hoteliku, na niektóre jeszcze nie uzbierane, trochę się boję póki co :-( Quote
Beatkaa Posted July 19, 2010 Posted July 19, 2010 Z hotelikiem ciężko by było,oj ciężko. Majkusiu taki śliczny z Ciebie psiak... zmykaj do jakiegoś domku .... :( Quote
Mysia_ Posted July 22, 2010 Posted July 22, 2010 jak tak dalej pójdzie to Majk na prawde zestarzeje nam się w tym schronisku :-( Quote
Beatkaa Posted July 23, 2010 Posted July 23, 2010 Oj a wtedy to już w ogóle będzie ciężko znaleźć domek ... :( Ile razy go komuś pokazuje to wszyscy mówią,że piękny... tylko za duży,niemłody itd.... :(:( Quote
Asia_Klero Posted July 23, 2010 Posted July 23, 2010 Majk jest specyficzny, nie pala od razu miloscia radoscia i szalenstwem do ludzi ktorzy ogladaja psiaki i mysle, ze to jest to.. ludzie wola psa ktory ,,od razu ich kocha"a tu chyba nie o to chodzi:( Quote
agata51 Posted August 1, 2010 Posted August 1, 2010 Beatkaa napisał(a):Oj a wtedy to już w ogóle będzie ciężko znaleźć domek ... :( Ile razy go komuś pokazuje to wszyscy mówią,że piękny... tylko za duży,niemłody itd.... :(:( Matko, ale ludzie są beznadziejni - wolą małego gówniarza! Duży i niemłody - nic tylko brać! Quote
Beatkaa Posted August 1, 2010 Posted August 1, 2010 Tak,ludzie są beznadziejni :( Pies dla nich to zwyczajna zabawka,rzecz :( Te stare przecież tez kiedyś miały dom,ktoś je kochał,a kiedy stały się już stare,stały się również niepotrzebne... Okropne :( Quote
Beatkaa Posted August 14, 2010 Posted August 14, 2010 Może się przyda jakiś nowy banerek Majka,więc wklejam :) Quote
Mysia_ Posted August 19, 2010 Posted August 19, 2010 ooo super :) musze sobie kiedyś w końcu zrobić porządek z moimi banerkami.... Quote
Mysia_ Posted August 19, 2010 Posted August 19, 2010 ooo super :) musze sobie kiedyś w końcu zrobić porządek z moimi banerkami.... Quote
Beatkaa Posted August 20, 2010 Posted August 20, 2010 Nie wiem kurczę czemu akurat tak Majka mi żal... jakiś taki smutek ma w oczach.Ze spacerkiem byłoby ciężko, bo z tego co widziałam jest w boksie z takim owczarek niemieckim czy jakoś tak,a ten to się nie wydaje być przyjaźnie nastawiony do ludzi no i w ogóle. Nawet Majk się go boi,już nie podchodzi do krat boksu... :( Ehh :shake: Quote
Bjuta Posted August 20, 2010 Author Posted August 20, 2010 To chyba Sara ON. Kawał z niej drania! Ale w sumie jest sympatyczna, tylko troszkę gryzie jak wchodzi do boksu. Quote
Beatkaa Posted August 20, 2010 Posted August 20, 2010 Heh... jak ją widziałam jak szczeka to bałam się podejść do boksu a co dopiero iść z całą trójką na spacer...:roll:Do strachliwych nie należę,ale wolę się mieć na baczności. Quote
Recommended Posts