Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

to prawda, z Majkiem był zawsze straszny problem z tym, do boksu nie dało się nawet wejść :roll: ale teraz jest juz dośc trochę po kastracji i wydaje mi się, że uspokoił się pod tym względem :roll:
A Agnieszka to Agnieszka :lol: jedyna osoba, ktora z Lekterem chciała wychodzić :cool3:

• Replies 1.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• 2 weeks later...
  • 2 weeks later...
Posted

Oj a wtedy to już w ogóle będzie ciężko znaleźć domek ... :( Ile razy go komuś pokazuje to wszyscy mówią,że piękny... tylko za duży,niemłody itd....

:(:(

Posted

Majk jest specyficzny, nie pala od razu miloscia radoscia i szalenstwem do ludzi ktorzy ogladaja psiaki i mysle, ze to jest to.. ludzie wola psa ktory ,,od razu ich kocha"a tu chyba nie o to chodzi:(

Posted

Beatkaa napisał(a):
Oj a wtedy to już w ogóle będzie ciężko znaleźć domek ... :( Ile razy go komuś pokazuje to wszyscy mówią,że piękny... tylko za duży,niemłody itd.... :(:(

Matko, ale ludzie są beznadziejni - wolą małego gówniarza! Duży i niemłody - nic tylko brać!

Posted

Tak,ludzie są beznadziejni :( Pies dla nich to zwyczajna zabawka,rzecz :( Te stare przecież tez kiedyś miały dom,ktoś je kochał,a kiedy stały się już stare,stały się również niepotrzebne... Okropne :(

• 2 weeks later...
Posted

Nie wiem kurczę czemu akurat tak Majka mi żal... jakiś taki smutek ma w oczach.Ze spacerkiem byłoby ciężko, bo z tego co widziałam jest w boksie z takim owczarek niemieckim czy jakoś tak,a ten to się nie wydaje być przyjaźnie nastawiony do ludzi no i w ogóle. Nawet Majk się go boi,już nie podchodzi do krat boksu... :( Ehh :shake:

Posted

Heh... jak ją widziałam jak szczeka to bałam się podejść do boksu a co dopiero iść z całą trójką na spacer...:roll:Do strachliwych nie należę,ale wolę się mieć na baczności.