Bjuta Posted April 29, 2010 Author Posted April 29, 2010 Mysia_ napisał(a):Bjutko, wykorzystam Twoje fotki, które robiłaś Majkowi i innym psiakom, żeby przesłać ich wirtualnym opiekunom :) O, to fajnie! Talcott, ponaciskaj tam św. Franciszka - bo wiesz... Quote
Bjuta Posted April 30, 2010 Author Posted April 30, 2010 Ma naprawdę w cholerę ogłoszeń... Co ty jesteś taki dzieciojad, draniu? To chyba przez to... Quote
Bjuta Posted May 3, 2010 Author Posted May 3, 2010 Dziś zapytał o niego ktoś z Gdańska, ale mail nie jest obiecujący: "Mieszkam w Gdańsku i gdzie mógłbym kupic tego psa?" - niemniej, poprosiłam o skontaktowanie się telefoniczne z Mysią. Quote
Mysia_ Posted May 3, 2010 Posted May 3, 2010 Dzisiaj nikt nie dzwonił, tylko Pati, którą udało mi się odebrac dopiero za trzecim razem :oops: Quote
Bjuta Posted May 8, 2010 Author Posted May 8, 2010 Majki - masz jeszcze cały dzień wyróżnionego allegro. Proszę sobie znaleźć domek! I to już! Masz w końcu 74 ogłoszenia!!!! No przecież musi gdzieś być domek dla Ciebie! Quote
Bjuta Posted May 10, 2010 Author Posted May 10, 2010 No i allegro wyróżnione się skończyło... I wcale aż tyle wejść nie było - nawet 500 nie dobił. Wieczorem wznowię. Quote
Asia_Klero Posted May 13, 2010 Posted May 13, 2010 a moze potrzebny jest dobry tekst do allegro??bo fotki ma pierwsza klasa.... Quote
Mysia_ Posted May 14, 2010 Posted May 14, 2010 tak sie zastanawiam czy rzeczywiście to z tymi dziećmi tak zniechęca... Może nie będziemy o tym pisac i potem jakby ktoś się zainteresował to poprostu wyjaśni się o co chodzi? Jak myślicie... Bo ja już na prawdę nie wiem o co chodzi :-( Quote
carolinascotties Posted May 14, 2010 Posted May 14, 2010 moze rzeczywiscie... w rozmowie najlepiej zwalac na zle doswiadczenia z dziecmi... moje Szkoty mialy jedno spotkanie z krwiozercza kuzyneczka - wtedy lat 3 - od tamtej pory wszystkie nie lubia dzieci.. i nie jest to zwykle omijanie szerokim lukiem... jak tylko dzieciak pcha sie w ich strefe intymna - a jest to okolo 30 cm - warcza, stukaja nosem... zdarzylo sie, ze malego natreta chwycily za rekaw... ;) Quote
Bjuta Posted May 15, 2010 Author Posted May 15, 2010 Na razie jeszcze wznowiłam wyróżnione, takie jak było. W następnym zedytuję. Quote
agata51 Posted June 3, 2010 Posted June 3, 2010 Pokazuj się, Majku - taki piękny szorściak z ciebie! Quote
Mysia_ Posted June 3, 2010 Posted June 3, 2010 pusto tu u Ciebie ostatnio Majkuś.... Bjutko, jest juz nowe Allegro? Quote
Bjuta Posted June 4, 2010 Author Posted June 4, 2010 Nie ma. Czekam na sobotnią naszą rozmowę, żeby ustalić komu zwykłe, komu wyróżnione... Quote
Bjuta Posted June 9, 2010 Author Posted June 9, 2010 Majki - masz to ocenzurowane allegro. Wyróżnione. http://www.allegro.pl/item1074021560_majk_snieznobiala_psia_pieknosc_pies_psy.html Quote
Mysia_ Posted June 10, 2010 Posted June 10, 2010 Dzisiaj miałam telefon w sprawie Majka, ale to znów nie był dom dla niego :-( starsi ludzi, szukający spokojnego i ułóżonego psiaka.... Quote
Bjuta Posted June 11, 2010 Author Posted June 11, 2010 A zdecydowali się na jakiegoś innego? (Agdan jest ułożony i spokojny...) Quote
Asia_Klero Posted June 12, 2010 Posted June 12, 2010 Czy Majk jest kastrowany? bo dzisiaj rozmawialam z Marta dlaczego nie wychodzi juz z Majkiem okazalo się, że strasznie ją obskakiwal na spacerach, że nie umiala się od niego ,,uwolnic", a to duzy pies Marta nie za duza wierzę, że to mogl byc problem.. teraz z tego co wiem taka blondynka chyba Agnieszka ona się nazywa co zabiera go na spacery;) Quote
Recommended Posts