Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

to prawda z Sarą lepiej uważać, jak kogoś zna to bardzo fajna z niej sunia.. Tylko trochę terrorystka i chłopaków (Majka i Zebo) też goni :roll:
Bjutko, powiedz mi... bo od kastracji Majka mineło już trochę czasu, jak ona na spacerach? Zdarza mu się jeszcze obskakiwac ludzi? W boksie już dawno z nim tego problemu nie miałam... Jestem ciekawa jak na spacerze, bo dziewczyny własciciwie dlatego przestały z nim wychodzić, bo nie dawały rady... Nie dziwię się im, bo było to na prawdę wyjątkowo straszne :shake:

• Replies 1.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Ja nie miałam pojęcia że on obskakuje ludzie. Minął nas jeden rowerzysta (prowadził rower) i jeden pieszy. W ogóle nie patrzyłam jak tam chłopaki do nich, bo akurat gadałam przez komórę. Może jakbym się spięła, to Majk by skoczył? A może to że byli razem? Albo już nie skacze. W każdym razie nie było żadnego problemu.

Posted

Beatkaa napisał(a):
Heh... jak ją widziałam jak szczeka to bałam się podejść do boksu a co dopiero iść z całą trójką na spacer...:roll:Do strachliwych nie należę,ale wolę się mieć na baczności.

Z trójką to bym za Chiny też nie poszła. Ale na raty jest fajnie.

• 1 month later...
Posted

Bjuta napisał(a):
Ja nie miałam pojęcia że on obskakuje ludzie. Minął nas jeden rowerzysta (prowadził rower) i jeden pieszy. W ogóle nie patrzyłam jak tam chłopaki do nich, bo akurat gadałam przez komórę. Może jakbym się spięła, to Majk by skoczył? A może to że byli razem? Albo już nie skacze. W każdym razie nie było żadnego problemu.

w takim sensie, że kopulował na ludziach, ale takich, których zna... :roll::oops:

Posted

Bjuta napisał(a):
Mój Filip też gwałci całą naszą rodzinę :evil_lol::oops: Ale ostatnio jakby mniej.

moze Majkowi już przeszło... Trochę już mineło od kastracji :)
W sobotę ma przyjechać Pan zainteresowany Sarą....

Posted

Scen erotycznych z Majkiem nie mam - ale jest mordowanie żółtej papryczki (cienko piszczy...)

[video=youtube;MdsgkhPhsTM]http://www.youtube.com/watch?v=MdsgkhPhsTM[/video]

Posted

agata51 napisał(a):
Moje kastrowane psy i sterylizowane suki też gwałcą. Siebie nawzajem a i mnie czasami. Matko, to nic takiego.

tylko w przypadku Majka to były wielkie szramy na plecach, brzuchu, rękach, nogach... aż do krwi :shake::shake: był wtedy kompletnie do opanowania.. ale wydaje mi się, że juz ten etap mamy za sobą, bo juz dawno nikt się na niego nie skarżył ;)

Posted

Opisywałam tą historię na spacerowym - tylko przeklejam ;)

Chodzenie z Sarą na smyczy to jest mordęga - za to luzem - marzenie! Jak ona się pilnuje!!!! Wraca na jedno słowo!!! A najlepszy numer jest taki... Puściłam ich z dłuuugimi smyczami, żeby przydepnąć jakby co. Do Sary miałam już pewne zaufanie, bo raz mi wylazła z obroży i grzecznie poczekała aż ją znowu zapnę, ale Majkowi nie ufałam nic a nic. I słusznie. Majk miał mnie raczej w d... Co prawda jak zmieniałam kierunek, to on też, ale zawsze trzymał dystans, żeby go nie zhaltować. No to mówię Sarze - dawaj tu Majka! To miał być raczej żart, a ona wzięła go za smycz i przyprowadziła :-o:-o:-o:-o

Posted

strasznie szczęśliwe te psiaki :) Sara ostatnio zakrwawiła cały boks... Nie wiem co sie stało, ale miała rozwalony nos - nie wiem gdzie go wsadziła :-( ale już się goi powoli....