Mysia_ Posted August 25, 2010 Posted August 25, 2010 to prawda z Sarą lepiej uważać, jak kogoś zna to bardzo fajna z niej sunia.. Tylko trochę terrorystka i chłopaków (Majka i Zebo) też goni :roll: Bjutko, powiedz mi... bo od kastracji Majka mineło już trochę czasu, jak ona na spacerach? Zdarza mu się jeszcze obskakiwac ludzi? W boksie już dawno z nim tego problemu nie miałam... Jestem ciekawa jak na spacerze, bo dziewczyny własciciwie dlatego przestały z nim wychodzić, bo nie dawały rady... Nie dziwię się im, bo było to na prawdę wyjątkowo straszne :shake: Quote
Bjuta Posted August 26, 2010 Author Posted August 26, 2010 Ja nie miałam pojęcia że on obskakuje ludzie. Minął nas jeden rowerzysta (prowadził rower) i jeden pieszy. W ogóle nie patrzyłam jak tam chłopaki do nich, bo akurat gadałam przez komórę. Może jakbym się spięła, to Majk by skoczył? A może to że byli razem? Albo już nie skacze. W każdym razie nie było żadnego problemu. Quote
Bjuta Posted August 26, 2010 Author Posted August 26, 2010 Beatkaa napisał(a):Heh... jak ją widziałam jak szczeka to bałam się podejść do boksu a co dopiero iść z całą trójką na spacer...:roll:Do strachliwych nie należę,ale wolę się mieć na baczności. Z trójką to bym za Chiny też nie poszła. Ale na raty jest fajnie. Quote
Mysia_ Posted August 26, 2010 Posted August 26, 2010 jedyną osobą, która zabierała ten boks w całości jest Agnieszka :diabloti: ale ona ma takie skłonności :eviltong: Quote
Bjuta Posted September 27, 2010 Author Posted September 27, 2010 Czy Majk ma jakiegoś nowego sublokatora po adopcji Zebo? Pewno za nim tęskni, co? Quote
Mysia_ Posted September 29, 2010 Posted September 29, 2010 Bjuta napisał(a):Ja nie miałam pojęcia że on obskakuje ludzie. Minął nas jeden rowerzysta (prowadził rower) i jeden pieszy. W ogóle nie patrzyłam jak tam chłopaki do nich, bo akurat gadałam przez komórę. Może jakbym się spięła, to Majk by skoczył? A może to że byli razem? Albo już nie skacze. W każdym razie nie było żadnego problemu. w takim sensie, że kopulował na ludziach, ale takich, których zna... :roll::oops: Quote
Bjuta Posted September 29, 2010 Author Posted September 29, 2010 Mój Filip też gwałci całą naszą rodzinę :evil_lol::oops: Ale ostatnio jakby mniej. Quote
Mysia_ Posted September 30, 2010 Posted September 30, 2010 Bjuta napisał(a):Mój Filip też gwałci całą naszą rodzinę :evil_lol::oops: Ale ostatnio jakby mniej. moze Majkowi już przeszło... Trochę już mineło od kastracji :) W sobotę ma przyjechać Pan zainteresowany Sarą.... Quote
agata51 Posted October 2, 2010 Posted October 2, 2010 Moje kastrowane psy i sterylizowane suki też gwałcą. Siebie nawzajem a i mnie czasami. Matko, to nic takiego. Quote
Bjuta Posted October 2, 2010 Author Posted October 2, 2010 Scen erotycznych z Majkiem nie mam - ale jest mordowanie żółtej papryczki (cienko piszczy...) [video=youtube;MdsgkhPhsTM]http://www.youtube.com/watch?v=MdsgkhPhsTM[/video] Quote
Mysia_ Posted October 2, 2010 Posted October 2, 2010 agata51 napisał(a):Moje kastrowane psy i sterylizowane suki też gwałcą. Siebie nawzajem a i mnie czasami. Matko, to nic takiego. tylko w przypadku Majka to były wielkie szramy na plecach, brzuchu, rękach, nogach... aż do krwi :shake::shake: był wtedy kompletnie do opanowania.. ale wydaje mi się, że juz ten etap mamy za sobą, bo juz dawno nikt się na niego nie skarżył ;) Quote
Beatkaa Posted October 3, 2010 Posted October 3, 2010 Nareszcie mój Majki byłeś dzisiaj ze mną na spacerku:loveu: Quote
Mysia_ Posted October 3, 2010 Posted October 3, 2010 Beatkaa napisał(a):Nareszcie mój Majki byłeś dzisiaj ze mną na spacerku:loveu: a zdjęcia są? :evil_lol: Quote
Bjuta Posted October 4, 2010 Author Posted October 4, 2010 O Majkuś zaliczył wycieczkę! Suuuuper!! Quote
Beatkaa Posted October 4, 2010 Posted October 4, 2010 Mysia_ napisał(a):a zdjęcia są? :evil_lol: No właśnie nie mam :mad: Następnym razem na pewno będą :loveu: Quote
Mysia_ Posted October 5, 2010 Posted October 5, 2010 Beatkaa napisał(a):No właśnie nie mam :mad: Następnym razem na pewno będą :loveu: no ja mam nadzieje :diabloti: Quote
Beatkaa Posted October 6, 2010 Posted October 6, 2010 Będą będą :diabloti: Majkuś wiadomo,że grzeczne chłopaczysko...szkoda tylko,że tak się bidulek męczy w schronisku:-( Quote
Beatkaa Posted October 12, 2010 Posted October 12, 2010 [quote name='Mysia_']juz tak długo czeka :-([/QUOTE] Tak tak :( Quote
Mysia_ Posted October 12, 2010 Posted October 12, 2010 na wątku spacerowym jest sporo fotek Majka i Sarci, Bjutka ostatnio ich obfociła ;) Quote
Bjuta Posted October 13, 2010 Author Posted October 13, 2010 Już przeklejam. Majk i jego prześladowczyni Sara. Quote
Bjuta Posted October 13, 2010 Author Posted October 13, 2010 Opisywałam tą historię na spacerowym - tylko przeklejam ;) Chodzenie z Sarą na smyczy to jest mordęga - za to luzem - marzenie! Jak ona się pilnuje!!!! Wraca na jedno słowo!!! A najlepszy numer jest taki... Puściłam ich z dłuuugimi smyczami, żeby przydepnąć jakby co. Do Sary miałam już pewne zaufanie, bo raz mi wylazła z obroży i grzecznie poczekała aż ją znowu zapnę, ale Majkowi nie ufałam nic a nic. I słusznie. Majk miał mnie raczej w d... Co prawda jak zmieniałam kierunek, to on też, ale zawsze trzymał dystans, żeby go nie zhaltować. No to mówię Sarze - dawaj tu Majka! To miał być raczej żart, a ona wzięła go za smycz i przyprowadziła :-o:-o:-o:-o Quote
Mysia_ Posted October 13, 2010 Posted October 13, 2010 strasznie szczęśliwe te psiaki :) Sara ostatnio zakrwawiła cały boks... Nie wiem co sie stało, ale miała rozwalony nos - nie wiem gdzie go wsadziła :-( ale już się goi powoli.... Quote
Recommended Posts