Bjuta Posted October 13, 2010 Author Posted October 13, 2010 [quote name='Mysia_']strasznie szczęśliwe te psiaki :) Sara ostatnio zakrwawiła cały boks... Nie wiem co sie stało, ale miała rozwalony nos - nie wiem gdzie go wsadziła :-( ale już się goi powoli....[/QUOTE] Biedna... Mam dla zołzy dużo sympatii. Quote
Mysia_ Posted October 13, 2010 Posted October 13, 2010 [quote name='Bjuta']Biedna... Mam dla zołzy dużo sympatii.[/QUOTE] wystraszyłam się nie nażarty, bo Romek (nasz pracownik) zawołał mnie, że jej z pychola bardzo mocno krew leci... Na szczęście to tylko z ranki na nosku... no i nie było tak tragicznie, napewno lepiej niż Agdan miał :roll::roll: Quote
Beatkaa Posted October 14, 2010 Posted October 14, 2010 Jakie cudne zdjęcia !! Super,że ktoś z nimi wychodzi na spacerki ;) A Sara jaka przesympatyczna i grzeczna ! Nie wiedziałam,że aż tak jest ułożona i się słucha. :) Quote
Bjuta Posted October 28, 2010 Author Posted October 28, 2010 Tylko, że ja tam tak rzadko przyjeżdżam... :shake: Quote
Mysia_ Posted October 28, 2010 Posted October 28, 2010 Bjuta napisał(a):Tylko, że ja tam tak rzadko przyjeżdżam... :shake: Bjutko, biorąc pod uwage, że wolontariat w naszm schronisku to prawie gatunek wymarły to i tak jesteś często ;) Quote
Asia_Klero Posted November 1, 2010 Posted November 1, 2010 A Sarcia już grzeje się w domu:) Teraz zeby majkowi się udało... Quote
Bjuta Posted November 1, 2010 Author Posted November 1, 2010 Naprawdę??? :crazyeye::crazyeye::crazyeye: Asiu - napisz coś więcej!!! Quote
Mysia_ Posted November 1, 2010 Posted November 1, 2010 Wczoraj koło godziny 14 zadzwoniła Pani zanteresowana Sarą, porozmawiałam z nią trochę na temat naszej Sarci i Pani stwierdziła, że przyjadą po nią, mineła godzina i już byli :) Młodzi, bardzo fajni ludzie, w Sarze zakochani po uszy :) Myślę, że będzie miała na prawde bardzo bardzo dobrze ;) Quote
Bjuta Posted November 1, 2010 Author Posted November 1, 2010 Bardzo się cieszę!!!! :loveu: I nawet sobie nie umiem wyobrazić, jak bardzo cieszy się Majki!!! :evil_lol: Quote
Mysia_ Posted November 2, 2010 Posted November 2, 2010 niestety ma już drugą wcale nie lepszą koleżankę - Arę..... Quote
Bjuta Posted November 9, 2010 Author Posted November 9, 2010 Tyn to coś ni mo scenścia.... :shake: Quote
Beatkaa Posted November 9, 2010 Posted November 9, 2010 Mysia_ napisał(a):Wczoraj koło godziny 14 zadzwoniła Pani zanteresowana Sarą, porozmawiałam z nią trochę na temat naszej Sarci i Pani stwierdziła, że przyjadą po nią, mineła godzina i już byli :) Młodzi, bardzo fajni ludzie, w Sarze zakochani po uszy :) Myślę, że będzie miała na prawde bardzo bardzo dobrze ;) Super:multi::multi::multi: Szkoda,że nasz Majkuś nie ma takiego szczęścia :( Postaram się odwiedzić schronisko w najbliższy długi weekend.. :roll: Quote
Beatkaa Posted November 11, 2010 Posted November 11, 2010 Majk z Arą zaliczyli spacerek... :) Niestety nie mam zdjęć,pogoda nie dopisuje... Quote
Bjuta Posted November 11, 2010 Author Posted November 11, 2010 O to im się udało! I jaka jest ta Ara? Dogadują się na spacerach? Quote
Beatkaa Posted November 11, 2010 Posted November 11, 2010 Bjuta napisał(a):O to im się udało! I jaka jest ta Ara? Dogadują się na spacerach? Ara to wspaniała suczka.Może nie do końca się słucha,ale spokojnie można ją wziąć na smycz,nie jest agresywna,a spacery z nią to sama przyjemność :) Z Majkiem się dogadują,nie zauważyłam żeby któreś z nich chciało dominować nad drugim :) Quote
Mysia_ Posted November 11, 2010 Posted November 11, 2010 tylko przy jedzeniu Ara przegania Majka, a tak normalnie jest OK. ;) Quote
Beatkaa Posted November 20, 2010 Posted November 20, 2010 Wrzucam foty Majka ze spaceru... na wątku spacerkowym Majk się również pojawi + jego koleżanka z boksu Ara :) A więc Majki :loveu: Quote
Bjuta Posted November 21, 2010 Author Posted November 21, 2010 Ten nawet jak się tapla w błocie to pozostaje śnieżno biały! Quote
Beatkaa Posted November 23, 2010 Posted November 23, 2010 Bjuta napisał(a):Ten nawet jak się tapla w błocie to pozostaje śnieżno biały! Tak ! :):) Mój ukochany :loveu: Quote
Mysia_ Posted November 27, 2010 Posted November 27, 2010 Majk ma pewną cichą wielbicielkę, która stwierdziła, że nie spocznie do póki nie znajdzie mu domku ;) Quote
Panca Posted November 28, 2010 Posted November 28, 2010 sliczny psiak, i czemu wciaz cisza w sprawie jego domu:( Quote
Bjuta Posted November 28, 2010 Author Posted November 28, 2010 Bardzo długo czeka jak na takiego przystojniaka! Quote
Beatkaa Posted November 29, 2010 Posted November 29, 2010 Tak dziewczyny macie rację..Majkuś tak długo już czeka :(:( Majkuś stał się takim moim ulubieńcem...tak mi go szkoda...:shake: Quote
Recommended Posts