Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Mysia_']strasznie szczęśliwe te psiaki :) Sara ostatnio zakrwawiła cały boks... Nie wiem co sie stało, ale miała rozwalony nos - nie wiem gdzie go wsadziła :-( ale już się goi powoli....[/QUOTE]

Biedna... Mam dla zołzy dużo sympatii.

• Replies 1.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Bjuta']Biedna... Mam dla zołzy dużo sympatii.[/QUOTE]

wystraszyłam się nie nażarty, bo Romek (nasz pracownik) zawołał mnie, że jej z pychola bardzo mocno krew leci... Na szczęście to tylko z ranki na nosku... no i nie było tak tragicznie, napewno lepiej niż Agdan miał :roll::roll:

• 2 weeks later...
Posted

Bjuta napisał(a):
Tylko, że ja tam tak rzadko przyjeżdżam... :shake:

Bjutko, biorąc pod uwage, że wolontariat w naszm schronisku to prawie gatunek wymarły to i tak jesteś często ;)

Posted

Wczoraj koło godziny 14 zadzwoniła Pani zanteresowana Sarą, porozmawiałam z nią trochę na temat naszej Sarci i Pani stwierdziła, że przyjadą po nią, mineła godzina i już byli :) Młodzi, bardzo fajni ludzie, w Sarze zakochani po uszy :) Myślę, że będzie miała na prawde bardzo bardzo dobrze ;)

Posted

Mysia_ napisał(a):
Wczoraj koło godziny 14 zadzwoniła Pani zanteresowana Sarą, porozmawiałam z nią trochę na temat naszej Sarci i Pani stwierdziła, że przyjadą po nią, mineła godzina i już byli :) Młodzi, bardzo fajni ludzie, w Sarze zakochani po uszy :) Myślę, że będzie miała na prawde bardzo bardzo dobrze ;)

Super:multi::multi::multi:

Szkoda,że nasz Majkuś nie ma takiego szczęścia :( Postaram się odwiedzić schronisko w najbliższy długi weekend.. :roll:

Posted

Bjuta napisał(a):
O to im się udało! I jaka jest ta Ara? Dogadują się na spacerach?

Ara to wspaniała suczka.Może nie do końca się słucha,ale spokojnie można ją wziąć na smycz,nie jest agresywna,a spacery z nią to sama przyjemność :) Z Majkiem się dogadują,nie zauważyłam żeby któreś z nich chciało dominować nad drugim :)

• 2 weeks later...