Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Talcott napisał(a):
U mnie jedyna suczka w gronie menów rozpędza się i z dzikim rykiem odpędza ich od ich misek - muszę zołzę brac na fotel bo by im wyżarła wszystko:evil_lol::evil_lol::evil_lol:

hehe :evil_lol: No to Majk ma podobnie ;)

• Replies 1.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

gagata napisał(a):
Tal, musisz mu chyba sprawić zastawę, niech ćwiczy...:sabber:

Talcott napisał(a):
Tak i serwetkę pod brodę:evil_lol::evil_lol::evil_lol:

koniecznie :cool3:

Posted

Wczoraj karmiłam piesy równocześnie usiłując zrobić sobie kawę - obie raczki mając zajęte odstawiałam nieomal baletowe popisy odsuwając Majusię nogą od misek chłopaków - z Majkuniem chyba by się mi nie udało! hi Hi Hi:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:

• 2 weeks later...
  • 1 month later...
Posted

pamiętam dzień kiedy trafił do schroniska... Napadało wtedy strasznie dużo śniegu, akurat na wybiegu zrzucałam śnieg z bud, kiedy zobaczyłam go pierwszy raz :roll:

• 3 weeks later...
Posted

Majk - schronowy piesek, całkiem zapomniany...
Nawet wirtualnie już nie jest miziany...
I autorka wątku, choc obiecywała,
Juz tu nie zagląda.Pamięć jest nietrwała...
Czasem jakaś ciotka coś tu smętnie wklepie...
Biedne psisko....Majkuś - juz nie będzie lepiej?:shake:

• 2 weeks later...
  • 4 weeks later...
Posted

co do czasu to np. ja nie mam go totalnie... i potem tutaj po nocach siedzę :roll: Ogłaszam psiaki, do wszystkich zabrzańskich i nie tylko wątków zaglądam, żeby pilnowac czy ktoś o coś nie pyta... czy coś się dzieje :roll: itd. itd.

gagata napisał(a):
No,ale choć raz na miesiąc można by napisać, co nowego u Majka, czy nie chory, czy ma ciepłą budę, i takie tam....

Majk nie w budzie tylko w boksie... Na szczęście :roll:

Posted

gagata napisał(a):
Widzisz? nawet tego bym nie wiedziała....

kiedyś był na wybiegu, ale niestety nie za bardzo dogadywał się z psiakami, z reguły mu się obrywało... Już od dłuższego czasu mieszka w boksie z dwoma psiakami - Azim i Zebo, zimą mogą wejść do środka gdzie są kaloryfery (mamy Centralne Ogrzewanie), wiadomo, że nie jest tak ciepło ja w domu, ale zawsze cieplej....

• 1 month later...
Posted

gagata napisał(a):
Mysiu,a może kilka zwykłych plakacików?

gagata, plakacikami to swoich czasów obklejaliśmy wszystko co się da,ale bez odezwu, a i tak z reguły po 5 minutach zrywały to jakies dzieci, albo Straż Miejska :roll:

• 2 months later...