Mysia_ Posted September 30, 2008 Posted September 30, 2008 Talcott napisał(a):U mnie jedyna suczka w gronie menów rozpędza się i z dzikim rykiem odpędza ich od ich misek - muszę zołzę brac na fotel bo by im wyżarła wszystko:evil_lol::evil_lol::evil_lol: hehe :evil_lol: No to Majk ma podobnie ;) Quote
Talcott Posted October 1, 2008 Posted October 1, 2008 Iiiii chyba ten typ tak ma!:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
gagata Posted October 1, 2008 Posted October 1, 2008 Tal, musisz mu chyba sprawić zastawę, niech ćwiczy...:sabber: Quote
Talcott Posted October 1, 2008 Posted October 1, 2008 Tak i serwetkę pod brodę:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Mysia_ Posted October 1, 2008 Posted October 1, 2008 gagata napisał(a):Tal, musisz mu chyba sprawić zastawę, niech ćwiczy...:sabber: Talcott napisał(a):Tak i serwetkę pod brodę:evil_lol::evil_lol::evil_lol: koniecznie :cool3: Quote
Talcott Posted October 1, 2008 Posted October 1, 2008 Wczoraj karmiłam piesy równocześnie usiłując zrobić sobie kawę - obie raczki mając zajęte odstawiałam nieomal baletowe popisy odsuwając Majusię nogą od misek chłopaków - z Majkuniem chyba by się mi nie udało! hi Hi Hi:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Ola164 Posted October 1, 2008 Posted October 1, 2008 Hop śliczny :loveu: Czyżby Ciocie miały zamiar uczyć Majka dobrego wychowania? Quote
Talcott Posted October 1, 2008 Posted October 1, 2008 Łoj święta naiwności:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Mysia_ Posted October 1, 2008 Posted October 1, 2008 my sobie odpuścimy, ale domek mógłby się w końcu pojawić i tym sie zająć :mad: Quote
Mysia_ Posted October 8, 2008 Posted October 8, 2008 :evil_lol::evil_lol::evil_lol: ostatnio mieliśmy odwiedziny szkoły i Majk był bardzo zły :oops: Quote
gagata Posted October 21, 2008 Posted October 21, 2008 Majk, mądry facet z ciebie, wolisz powaznych, pewnych ludzi, co to za ogon nie szarpną ani za ucho, prawda? Quote
Mysia_ Posted November 22, 2008 Posted November 22, 2008 pamiętam dzień kiedy trafił do schroniska... Napadało wtedy strasznie dużo śniegu, akurat na wybiegu zrzucałam śnieg z bud, kiedy zobaczyłam go pierwszy raz :roll: Quote
gagata Posted December 10, 2008 Posted December 10, 2008 Majk - schronowy piesek, całkiem zapomniany... Nawet wirtualnie już nie jest miziany... I autorka wątku, choc obiecywała, Juz tu nie zagląda.Pamięć jest nietrwała... Czasem jakaś ciotka coś tu smętnie wklepie... Biedne psisko....Majkuś - juz nie będzie lepiej?:shake: Quote
Saphira Posted December 18, 2008 Posted December 18, 2008 Dziewczyny ! Jak umiecie i macie czas poróbcie mu darmowe ogłoszenia. To podnoszenie za dużo nie daje :shake: Quote
Mysia_ Posted December 18, 2008 Posted December 18, 2008 Majk póki co jest ogłosony na tych portalach: http://zabrze.olx.pl/item_page.php?Id=9082351&g=6 www.adopcje.org http://zwierzaki.cafeanimal.pl/Majk,8338 kokosy.pl ojej.pl pineska.pl pajeczyna.pl kupiepsa.pl adopcje.org.pl gumtree.pl aha i Allegro mu robiła jusstyna85 ;) Quote
gagata Posted January 11, 2009 Posted January 11, 2009 No,ale choć raz na miesiąc można by napisać, co nowego u Majka, czy nie chory, czy ma ciepłą budę, i takie tam.... Quote
Mysia_ Posted January 11, 2009 Posted January 11, 2009 co do czasu to np. ja nie mam go totalnie... i potem tutaj po nocach siedzę :roll: Ogłaszam psiaki, do wszystkich zabrzańskich i nie tylko wątków zaglądam, żeby pilnowac czy ktoś o coś nie pyta... czy coś się dzieje :roll: itd. itd. gagata napisał(a):No,ale choć raz na miesiąc można by napisać, co nowego u Majka, czy nie chory, czy ma ciepłą budę, i takie tam.... Majk nie w budzie tylko w boksie... Na szczęście :roll: Quote
gagata Posted January 12, 2009 Posted January 12, 2009 Widzisz? nawet tego bym nie wiedziała.... Quote
Mysia_ Posted January 12, 2009 Posted January 12, 2009 gagata napisał(a):Widzisz? nawet tego bym nie wiedziała.... kiedyś był na wybiegu, ale niestety nie za bardzo dogadywał się z psiakami, z reguły mu się obrywało... Już od dłuższego czasu mieszka w boksie z dwoma psiakami - Azim i Zebo, zimą mogą wejść do środka gdzie są kaloryfery (mamy Centralne Ogrzewanie), wiadomo, że nie jest tak ciepło ja w domu, ale zawsze cieplej.... Quote
Mysia_ Posted March 1, 2009 Posted March 1, 2009 gagata napisał(a):Mysiu,a może kilka zwykłych plakacików? gagata, plakacikami to swoich czasów obklejaliśmy wszystko co się da,ale bez odezwu, a i tak z reguły po 5 minutach zrywały to jakies dzieci, albo Straż Miejska :roll: Quote
Asia_Klero Posted March 1, 2009 Posted March 1, 2009 dokladnie plakaty niestety najczesciej nic nie daja:-( Quote
Recommended Posts