Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• 2 weeks later...
  • Replies 1.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• 1 month later...
Posted

Jest taka zrobiona przez profesjonalną fotograf. Mysia ma zapytać, czy możemy używać do ogłoszeń.

(O ile się nie mylę to Azi i Majk?)

fot. Magda Tomczyk

Posted

Zdaje się, że Majk nie wychodzi na spacery - stąd tak mało zdjęć. On mi się wydaje taki łatwy do wyadopotowania, trudno o bardziej charakterystycznego, a jednak...

Posted

ja w koncu nie wiem co z tymi spacerami Majka..:shake:nie mam za bardzo jak sie nawet dowiedziec bo przyjezdzam w rozne dni z dziewczynami ktore z majkiem chodzily:roll:..tez mi się wydawało,że Majka łatwo będzie wyadoptowac...ehh...teraz wakacje moze beda jacys nowi wolontariusze wtedy wiecej psow mogloby na spacery chodzic...

Posted

super fotka:loveu:szkoda ze nie wiedzialam o tej akcji..widzialam ze byly pocztowki jakies z psiakami napewno bym sobie jakas wybrała no ale trudno nie wazne;)fotka koniecznie do ogloszen!:razz:

• 1 month later...
Posted

fotki autorstwa Halbiny ;)

Ten obrazek został przeskalowany. Kliknij tutaj, by zobaczyć go w pełnym rozmiarze. Oryginalne wymiary obrazka 720x500, rozmiar 60KB.

Posted

Przed wyjazdem staram się zajrzeć na wszystkie wątki i znalazłam taki wpis na wątku Dygusiowej

__Lara napisał(a):

Ciotki, jeszcze jedno, brakuje 10zł stałych deklaracji, które deklarowała jusstyna85 - Justyna jest bardzo chora i narazie przez długi okres napewno nie będzie jej na dogo i w ogóle przy kompie. Więc trzeba skądś zdobyć te 10zł ;)

Wiecie coś o Justynie? Może trzeba jakoś pomóc czy coś? No i pewnie trzeba na jakiś czas przejąć Justyny allegra? Czy ktoś by się tego podjął...? Może się jakoś podzielimy na czas Justyny nieobecności. :roll:

• 3 weeks later...