Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Miał jakiś czas temu sesję: [url]http://www.dogomania.pl/threads/190695-Dasti-wciąż-czeka-w-hoteliku-u-yumanji-i-prosi-o-ogłoszenia!-BRAK-KASY-i-DOMU-(/page28[/url]
I ma ładne wyróżnione Allegro: [url]http://allegro.pl/maly-mlody-do-dzieci-kotow-radosny-i-spokojny-i1479218231.html[/url]
I Paulinken zrobiła mu wyróżnione gumtree i nic :(

Posted

[quote name='Bonsai']Yh, najgorsze, że on był już ogłaszany w drukowanej gazecie - w "moim Psie" i nie było nawet jednego telefonu!!![/QUOTE]

Wiem, też mnie to wkurza, bo to jest strasznie drogie. Ale ostatnio z tego co wiem, to żaden pies z MP nie znalazł domu... W poprzednim numerze był nawet kącik adopcyjny z bydgoskiego schroniska i chyba tylko jeden czy dwa psy znalazły dom...

Posted

Ja tego nie rozumiem już zupełnie... :(
Okej, rozumiem, że DS nie łatwo przychodzi, ale żeby nawet jednego, kurde, telefonu nie było od sierpnia?!
Ręce opadają...
:(

Posted

[quote name='Bonsai']Ja tego nie rozumiem już zupełnie... :(
Okej, rozumiem, że DS nie łatwo przychodzi, ale żeby nawet jednego, kurde, telefonu nie było od sierpnia?!
Ręce opadają...
:([/QUOTE]

Powiem Ci, że chyba takie ogłoszenie w necie to jest jak trafienie w totolotka... tyle psów codziennie się dodaje, że jeden zginie w natłoku ogłoszeń innych.

Posted

[quote name='paulinken']Powiem Ci, że chyba takie ogłoszenie w necie to jest jak trafienie w totolotka... tyle psów codziennie się dodaje, że jeden zginie w natłoku ogłoszeń innych.[/QUOTE]

Taaak... Ja teraz zaczęłam ogłaszać małego na inne województwa niż mazowieckie, oby gdzie indziej ludzie mieli więcej serca i wyobraźni... Bo nie zaprzeczę, trzeba sobie wyobrazić, jaki Dusty jest uroczy, zdjęcia tego nie oddają...

Posted

Ja najczęściej dodaję ogłoszenia na południu i też zero... Jeszcze jak u nas w Bydgoszczy można było dodać do Anonsów ogłoszenie, to 2 psy znalazły dom, teraz skasowali dział "gratis"...
Może te plakaty jednak? Już sama nie wiem...

Posted

Sorki, że nie pisałam, ale miałam przeprowadzkę i brak netu (tego nadal nie mam, ale łącze się przez telefon).
Zapytań o Dastiego nadal zero. :(

Ale wpadłam na pomysł i już z yumanji się umówiłam i Dasti przyjedzie do Warszawy pokazać się w sobotę. :) Na Polach Mokotowskich będą pokazy frisbee, dogoterapii, porady weta etc..., a my przejdziemy się z Dastim odzianym w chustę 'szukam domu' i rozdając ulotki... Liczę na to, że ktoś zakocha się w jego charakterze. Nie wiem czy dobrze kombinuję, ale może się uda... Trzymajcie kciuki za dobrą pogodę, bo wtedy będzie dużo ludzi na spacerze!

Posted

Przepraszam za OT.
W imieniu staruszka Szafira i ONeczki Malwinki zapraszamy na wielki bazarek:
[URL="http://www.dogomania.pl/threads/204143-Bazarek-quot-wszystko-dla-Twojego-psa-quot-na-Szafira-i-Malwę-do-27.03.11-22-00"][SIZE="3"][B][U][COLOR="#2e8b57"]Wszystko dla Twojego psa[/COLOR][/U][/B][/SIZE][/URL]