_Goldenek2 Posted March 8, 2011 Posted March 8, 2011 Wysłałam swoją deklarację za 2 m-ce na Małego. Quote
panbazyl Posted March 9, 2011 Posted March 9, 2011 miałam nadzieję że poczytam ze Dasti już pakuje walizy a tu nadal nic.... Quote
Bonsai Posted March 9, 2011 Author Posted March 9, 2011 paulinken, a ile kosztuje wykupienie w metrze? Quote
Bonsai Posted March 9, 2011 Author Posted March 9, 2011 Miał, ale psiak z domku adopcyjnego zachorował na serce i to dośc poważnie i ludzie musieli zrezygnować z adopcji - tak w skrócie. Quote
Bonsai Posted March 9, 2011 Author Posted March 9, 2011 [img]http://fc04.deviantart.net/fs70/f/2011/068/d/3/lek_by_frecklydog-d3ba8np.jpg[/img] Quote
Bonsai Posted March 10, 2011 Author Posted March 10, 2011 Miał jakiś czas temu sesję: [url]http://www.dogomania.pl/threads/190695-Dasti-wciąż-czeka-w-hoteliku-u-yumanji-i-prosi-o-ogłoszenia!-BRAK-KASY-i-DOMU-(/page28[/url] I ma ładne wyróżnione Allegro: [url]http://allegro.pl/maly-mlody-do-dzieci-kotow-radosny-i-spokojny-i1479218231.html[/url] I Paulinken zrobiła mu wyróżnione gumtree i nic :( Quote
paulinken Posted March 10, 2011 Posted March 10, 2011 Bonsai, zależy na jakie miasto, oczywiście na Warszawę jest najdrożej... na pozostałe (np. Poznań) około 40 zł w piątek, na W-wę dwa razy tyle... Quote
Bonsai Posted March 10, 2011 Author Posted March 10, 2011 Yh, najgorsze, że on był już ogłaszany w drukowanej gazecie - w "moim Psie" i nie było nawet jednego telefonu!!! Quote
paulinken Posted March 10, 2011 Posted March 10, 2011 [quote name='Bonsai']Yh, najgorsze, że on był już ogłaszany w drukowanej gazecie - w "moim Psie" i nie było nawet jednego telefonu!!![/QUOTE] Wiem, też mnie to wkurza, bo to jest strasznie drogie. Ale ostatnio z tego co wiem, to żaden pies z MP nie znalazł domu... W poprzednim numerze był nawet kącik adopcyjny z bydgoskiego schroniska i chyba tylko jeden czy dwa psy znalazły dom... Quote
Bonsai Posted March 10, 2011 Author Posted March 10, 2011 Ja tego nie rozumiem już zupełnie... :( Okej, rozumiem, że DS nie łatwo przychodzi, ale żeby nawet jednego, kurde, telefonu nie było od sierpnia?! Ręce opadają... :( Quote
paulinken Posted March 10, 2011 Posted March 10, 2011 [quote name='Bonsai']Ja tego nie rozumiem już zupełnie... :( Okej, rozumiem, że DS nie łatwo przychodzi, ale żeby nawet jednego, kurde, telefonu nie było od sierpnia?! Ręce opadają... :([/QUOTE] Powiem Ci, że chyba takie ogłoszenie w necie to jest jak trafienie w totolotka... tyle psów codziennie się dodaje, że jeden zginie w natłoku ogłoszeń innych. Quote
Bonsai Posted March 10, 2011 Author Posted March 10, 2011 [quote name='paulinken']Powiem Ci, że chyba takie ogłoszenie w necie to jest jak trafienie w totolotka... tyle psów codziennie się dodaje, że jeden zginie w natłoku ogłoszeń innych.[/QUOTE] Taaak... Ja teraz zaczęłam ogłaszać małego na inne województwa niż mazowieckie, oby gdzie indziej ludzie mieli więcej serca i wyobraźni... Bo nie zaprzeczę, trzeba sobie wyobrazić, jaki Dusty jest uroczy, zdjęcia tego nie oddają... Quote
paulinken Posted March 10, 2011 Posted March 10, 2011 Ja najczęściej dodaję ogłoszenia na południu i też zero... Jeszcze jak u nas w Bydgoszczy można było dodać do Anonsów ogłoszenie, to 2 psy znalazły dom, teraz skasowali dział "gratis"... Może te plakaty jednak? Już sama nie wiem... Quote
paulinken Posted March 15, 2011 Posted March 15, 2011 Dodałam na piątek do Metro dwa inne pieski - zobaczymy, czy będą efekty i możemy o tym pomyśleć dla Dustiego. A jak jego finanse? Quote
panbazyl Posted March 15, 2011 Posted March 15, 2011 no nie będę pytać i jak tam - bo chyba wiem - cisza..... Quote
Bonsai Posted March 16, 2011 Author Posted March 16, 2011 Sorki, że nie pisałam, ale miałam przeprowadzkę i brak netu (tego nadal nie mam, ale łącze się przez telefon). Zapytań o Dastiego nadal zero. :( Ale wpadłam na pomysł i już z yumanji się umówiłam i Dasti przyjedzie do Warszawy pokazać się w sobotę. :) Na Polach Mokotowskich będą pokazy frisbee, dogoterapii, porady weta etc..., a my przejdziemy się z Dastim odzianym w chustę 'szukam domu' i rozdając ulotki... Liczę na to, że ktoś zakocha się w jego charakterze. Nie wiem czy dobrze kombinuję, ale może się uda... Trzymajcie kciuki za dobrą pogodę, bo wtedy będzie dużo ludzi na spacerze! Quote
Bonsai Posted March 16, 2011 Author Posted March 16, 2011 [quote name='paulinken'] A jak jego finanse?[/QUOTE] 45 zł na minusie. :( Quote
Bonsai Posted March 17, 2011 Author Posted March 17, 2011 Tak jak będzie trwała impreza - czyli od 12 do 15. :) Quote
paulinken Posted March 17, 2011 Posted March 17, 2011 Świetny pomysł! :) A co do pieniążków, pomyślę nad jakimś bazarkiem. Quote
KWL Posted March 18, 2011 Posted March 18, 2011 Przepraszam za OT. W imieniu staruszka Szafira i ONeczki Malwinki zapraszamy na wielki bazarek: [URL="http://www.dogomania.pl/threads/204143-Bazarek-quot-wszystko-dla-Twojego-psa-quot-na-Szafira-i-Malwę-do-27.03.11-22-00"][SIZE="3"][B][U][COLOR="#2e8b57"]Wszystko dla Twojego psa[/COLOR][/U][/B][/SIZE][/URL] Quote
Recommended Posts