Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

paulinken napisał(a):
Ja dziś pomyślę nad tekstem i porobię ogłoszenia. W piątek wyróżnię gumtree. Jeszcze Metro zostaje.

Ok, dziękuję. :)

W Metro jeszcze nigdy z żadnym psem nie udało mi się wycelować. :/

Posted

Piękne ma chlopak to allegro !

Zgadzam sie jednak z tym, co napisala Bonsai. Chyba najwiekszym problemem Dastiego jest wiejski wygląd. Też mamy w Dopiewie takiego rudego, starszego kundelka, Rudika. Wspanialy pies o cudownym charakterze, psi przyjaciel. Niestety, wygląda jak typowy wiejski burek, jest totalnie nieadopcyjny :(

Posted

Tak, chwilowo mamy strasznie dużo na głowie, bo oprócz normalnych, i tak napiętych obowiązków, dochodzi nam teraz przeprowadzka ... Ale postaram się coś wykombinować...

Posted

Super paulinken, dzięki!! :)

Jest jedna zainteresowana osoba, ale na razie nie chcę więcej pisać, by nie zapeszać, bo skończy się jak ostatnio. :P

Posted

Bonsai napisał(a):
Super paulinken, dzięki!! :)

Jest jedna zainteresowana osoba, ale na razie nie chcę więcej pisać, by nie zapeszać, bo skończy się jak ostatnio. :P

Ok, chociaż ciekawość mnie zżera ;)

Posted

yumanji napisał(a):
A ja malo nie dostalam zawalu,bo jadac autobusem na wsi u siebie zobaczylam biegajacego po jezdni Dustego.To sobowtor,identyczny!

O kurcze, to faktycznie można było dostać zawału!

Posted

[quote name='Bonsai']Ale w Metro trzeba trafić... :) Ja go już tam ogłaszałam, ale nigdy nie wybrali do druku. Ale może tym razem się uda. :)[/QUOTE]

Wiem, ale można wykupić. Chyba że najpierw z plakatami spróbujemy.