paulinken Posted March 2, 2011 Posted March 2, 2011 Ja dziś pomyślę nad tekstem i porobię ogłoszenia. W piątek wyróżnię gumtree. Jeszcze Metro zostaje. Quote
panbazyl Posted March 2, 2011 Posted March 2, 2011 hmmm temat sie zmienił.... Kiszka jakaś. Nikt go nie che????? Quote
Bonsai Posted March 2, 2011 Author Posted March 2, 2011 paulinken napisał(a):Ja dziś pomyślę nad tekstem i porobię ogłoszenia. W piątek wyróżnię gumtree. Jeszcze Metro zostaje. Ok, dziękuję. :) W Metro jeszcze nigdy z żadnym psem nie udało mi się wycelować. :/ Quote
yumanji Posted March 2, 2011 Posted March 2, 2011 Zrobcie plakat,mam miejsce ,gdzie w w-wie moge wieszac w dobrym punkcie. Quote
panbazyl Posted March 3, 2011 Posted March 3, 2011 dobry pomysł. Bo niedługo Dasti zostanie rezydentem u yumanji Quote
conceited Posted March 3, 2011 Posted March 3, 2011 Piękne ma chlopak to allegro ! Zgadzam sie jednak z tym, co napisala Bonsai. Chyba najwiekszym problemem Dastiego jest wiejski wygląd. Też mamy w Dopiewie takiego rudego, starszego kundelka, Rudika. Wspanialy pies o cudownym charakterze, psi przyjaciel. Niestety, wygląda jak typowy wiejski burek, jest totalnie nieadopcyjny :( Quote
paulinken Posted March 3, 2011 Posted March 3, 2011 Bonsai i jej TZ robią przepiękne plakaty, ale wiem, że teraz mają akurat trochę roboty... Quote
Bonsai Posted March 3, 2011 Author Posted March 3, 2011 Tak, chwilowo mamy strasznie dużo na głowie, bo oprócz normalnych, i tak napiętych obowiązków, dochodzi nam teraz przeprowadzka ... Ale postaram się coś wykombinować... Quote
paulinken Posted March 4, 2011 Posted March 4, 2011 http://warszawa.gumtree.pl/c-Zwierzaki-psy-szczenieta-Dusty-maly-wielki-pies-wieczny-optymista-W0QQAdIdZ264770631 Wyróżniłam na tydzień gumtree na Warszawę, posklejałam oba teksty ogłoszeniowe :) Quote
Akrum Posted March 4, 2011 Posted March 4, 2011 oj Dasti, a Ty nadal siedzisz w hoteliku bez swojego człowieka :shake: gdzie ci ludzie mają oczy??? Quote
paulinken Posted March 4, 2011 Posted March 4, 2011 Akrum napisał(a):oj Dasti, a Ty nadal siedzisz w hoteliku bez swojego człowieka :shake: gdzie ci ludzie mają oczy??? Powiedziałabym brzydko:diabloti: Quote
Bonsai Posted March 4, 2011 Author Posted March 4, 2011 Super paulinken, dzięki!! :) Jest jedna zainteresowana osoba, ale na razie nie chcę więcej pisać, by nie zapeszać, bo skończy się jak ostatnio. :P Quote
paulinken Posted March 4, 2011 Posted March 4, 2011 Bonsai napisał(a):Super paulinken, dzięki!! :) Jest jedna zainteresowana osoba, ale na razie nie chcę więcej pisać, by nie zapeszać, bo skończy się jak ostatnio. :P Ok, chociaż ciekawość mnie zżera ;) Quote
yumanji Posted March 6, 2011 Posted March 6, 2011 A ja malo nie dostalam zawalu,bo jadac autobusem na wsi u siebie zobaczylam biegajacego po jezdni Dustego.To sobowtor,identyczny! Quote
Bonsai Posted March 6, 2011 Author Posted March 6, 2011 yumanji napisał(a):A ja malo nie dostalam zawalu,bo jadac autobusem na wsi u siebie zobaczylam biegajacego po jezdni Dustego.To sobowtor,identyczny! O kurcze, to faktycznie można było dostać zawału! Quote
panbazyl Posted March 6, 2011 Posted March 6, 2011 czyli można już zakładać dla rasy wiejski burek księgę wstępną :evil_lol: Quote
panbazyl Posted March 7, 2011 Posted March 7, 2011 pewnie nie..... jakiś zastój koszmarny wszędzie. Quote
Bonsai Posted March 7, 2011 Author Posted March 7, 2011 No właśnie dziwne, bo ma i wyróżnione allegro, i gumtree, i nic... :( Quote
panbazyl Posted March 7, 2011 Posted March 7, 2011 no na żadnym topiku psów do adopcji nie ma zainteresowania.... Przednówek czy co? Quote
Bonsai Posted March 7, 2011 Author Posted March 7, 2011 Dasti, Ty kochany pospolity burku, wiem że Ci dobrze u yumanji, ale daj się wypatrzeć jakiemuś domkowi. :) Quote
Bonsai Posted March 8, 2011 Author Posted March 8, 2011 Ale w Metro trzeba trafić... :) Ja go już tam ogłaszałam, ale nigdy nie wybrali do druku. Ale może tym razem się uda. :) Quote
paulinken Posted March 8, 2011 Posted March 8, 2011 [quote name='Bonsai']Ale w Metro trzeba trafić... :) Ja go już tam ogłaszałam, ale nigdy nie wybrali do druku. Ale może tym razem się uda. :)[/QUOTE] Wiem, ale można wykupić. Chyba że najpierw z plakatami spróbujemy. Quote
Recommended Posts