Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Zaktualizowałam wpłaty na pierwszej stronie.
Teraz będę rzadziej na dogo - muszę ostro przysiąść do nauki. Trzymajcie kciuki za moje egzaminy, najbliższy w poniedziałek (doktryny polityczno - prawne).
Jakby co, telefon mój macie. Po sesji ostro ruszam z ogłaszaniem Dastiego, bo mu za dobrze u yumanji i nie chce się wyadoptować. ;)

• Replies 1.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Bonsai napisał(a):
Teraz będę rzadziej na dogo - muszę ostro przysiąść do nauki. Trzymajcie kciuki za moje egzaminy, najbliższy w poniedziałek (doktryny polityczno - prawne).

oj to współczuje... ja jak studiowałam, to miałam przedmiot Współczesne doktryny polityczne - masakra, tak się wynudziłam na tych wykładach...

Na szczęście studia już skończyłam 2 lata temu ufff... :)
Bonsai co studiujesz w ogóle??

Posted

Akrum - studiuję prawo. :) 3 rok na UW. :)

Hej - jest nadzieja na fajny domek. Rodzice znajomej, którym zdechł ostatnio ukochany jamnik. Domek z ogrodem, a wszyscy zakochani w psach (teraz koleżanka ma na BDT sunię , którą znaleziono przywiązaną do drzewa łańcuchem). Byłoby wspaniale, gdyby się udało.
Więcej, kiedy będzie mógł tam pojechać, napisze jutro, teraz czas spać - jutro o 8:30 egzamin z doktryn!!

Proszę trzymać kciuki za Dustiego i za mój egzamin. Nie dziękuję. ;)

Posted

paulinken napisał(a):
Ja też trzymam kciuki za egzamin! I oczywiście za dobry domek dla Dustiego! Ale yumanji to się chyba poryczy, jak Dusty się wyprowadzi.

Chyba ze smiechu!

Posted

Jak sunia w BDT u znajomej znajdzie DS: http://www.dogomania.pl/threads/199124-Przywiązana-do-drzewa-wychudzona-w-BDT-prosimy-o-pomoc-w-ogłaszaniu-i-rady! to znajoma będzie mogła wziąć Dastiego na BDT, co zapewne zakończy się DS u jej mamy, która ostatnio straciła jamnika. Trochę kombinujemy jak koń pod górkę, ale tak czy inaczej, uważam, że to szansa dla Dastiego. Oni bardzo kochają zwierzęta i jak zobaczą jego charakter, to już pewnie oszaleją z miłości. Bo Dasti to taki brzydalek, który braki w urodzie nadrabia wspaniałym charakterem.
Co o tym sądzicie?

Posted

[quote name='Bonsai']Jak sunia w BDT u znajomej znajdzie DS: http://www.dogomania.pl/threads/199124-Przywiązana-do-drzewa-wychudzona-w-BDT-prosimy-o-pomoc-w-ogłaszaniu-i-rady! to znajoma będzie mogła wziąć Dastiego na BDT, co zapewne zakończy się DS u jej mamy, która ostatnio straciła jamnika. Trochę kombinujemy jak koń pod górkę, ale tak czy inaczej, uważam, że to szansa dla Dastiego. Oni bardzo kochają zwierzęta i jak zobaczą jego charakter, to już pewnie oszaleją z miłości. Bo Dasti to taki brzydalek, który braki w urodzie nadrabia wspaniałym charakterem.
Co o tym sądzicie?

A nie moglby od razu trafic do tej mamy?troche go szkoda tak pzrenoscic.Ja wiem,ze kasa itd ,ale on sie pzryzwyczail.Przeciez nie wie,ze jest w hotelu.

Posted

Jutro będę u znajomej i jeszcze pogadam o Dastim. Może od razu będzie mogła wziąć? Na razie pospieszyłam z krótką wiadomością, bo się cieszę i czuję, że u nich Dasti zagrzeje stałe miejsce.