Bonsai Posted January 13, 2011 Author Posted January 13, 2011 Zaktualizowałam wpłaty na pierwszej stronie. Teraz będę rzadziej na dogo - muszę ostro przysiąść do nauki. Trzymajcie kciuki za moje egzaminy, najbliższy w poniedziałek (doktryny polityczno - prawne). Jakby co, telefon mój macie. Po sesji ostro ruszam z ogłaszaniem Dastiego, bo mu za dobrze u yumanji i nie chce się wyadoptować. ;) Quote
Akrum Posted January 13, 2011 Posted January 13, 2011 Bonsai napisał(a):Teraz będę rzadziej na dogo - muszę ostro przysiąść do nauki. Trzymajcie kciuki za moje egzaminy, najbliższy w poniedziałek (doktryny polityczno - prawne). oj to współczuje... ja jak studiowałam, to miałam przedmiot Współczesne doktryny polityczne - masakra, tak się wynudziłam na tych wykładach... Na szczęście studia już skończyłam 2 lata temu ufff... :) Bonsai co studiujesz w ogóle?? Quote
Bonsai Posted January 17, 2011 Author Posted January 17, 2011 Akrum - studiuję prawo. :) 3 rok na UW. :) Hej - jest nadzieja na fajny domek. Rodzice znajomej, którym zdechł ostatnio ukochany jamnik. Domek z ogrodem, a wszyscy zakochani w psach (teraz koleżanka ma na BDT sunię , którą znaleziono przywiązaną do drzewa łańcuchem). Byłoby wspaniale, gdyby się udało. Więcej, kiedy będzie mógł tam pojechać, napisze jutro, teraz czas spać - jutro o 8:30 egzamin z doktryn!! Proszę trzymać kciuki za Dustiego i za mój egzamin. Nie dziękuję. ;) Quote
zuzia_kuzik Posted January 17, 2011 Posted January 17, 2011 Trzymamy kciuki . Egazamin wlasnei sie rozpoczal Quote
andzia_F Posted January 17, 2011 Posted January 17, 2011 Oj to ja też trzymam kciuki za egzamin i za Dastiego -powodzenia !!! Quote
paulinken Posted January 17, 2011 Posted January 17, 2011 Ja też trzymam kciuki za egzamin! I oczywiście za dobry domek dla Dustiego! Ale yumanji to się chyba poryczy, jak Dusty się wyprowadzi. Quote
yumanji Posted January 17, 2011 Posted January 17, 2011 paulinken napisał(a):Ja też trzymam kciuki za egzamin! I oczywiście za dobry domek dla Dustiego! Ale yumanji to się chyba poryczy, jak Dusty się wyprowadzi. Chyba ze smiechu! Quote
yumanji Posted January 17, 2011 Posted January 17, 2011 Koosiek pisze,ze jakas rodzina z dziecmi,chyba z w-wy szuka jamnikowego.Wrzucilam Jej link pzred chwila do watku Dustego. Quote
yumanji Posted January 17, 2011 Posted January 17, 2011 _Goldenek2 napisał(a):Myślałby kto ;) Ja lubie duze psy,takie,ktore wyrywaja mi na spacerach bark i wloka mnie po ziemi ,jak zobacza innego psa. Quote
_Goldenek2 Posted January 17, 2011 Posted January 17, 2011 yumanji napisał(a):Ja lubie duze psy,takie,ktore wyrywaja mi na spacerach bark i wloka mnie po ziemi ,jak zobacza innego psa. Wiem, takie też :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
yumanji Posted January 19, 2011 Posted January 19, 2011 No nie wiem..chyba ktos dalby znac,a konkurencja byla duza...zobaczymy Quote
paulinken Posted January 20, 2011 Posted January 20, 2011 Zobaczymy, na razie państwo dostali propozycje. Quote
zuzia_kuzik Posted January 20, 2011 Posted January 20, 2011 A moze warto Dastiego umiescic tutaj ???: http://www.dogomania.pl/threads/200558-Dom-dla-brązowego-jamnikowatego-szczeniaka.Łódź. Wiekowo troche starszy, ale warto sprobowac .. Quote
paulinken Posted January 20, 2011 Posted January 20, 2011 [quote name='zuzia_kuzik']A moze warto Dastiego umiescic tutaj ???: http://www.dogomania.pl/threads/200558-Dom-dla-brązowego-jamnikowatego-szczeniaka.Łódź. Wiekowo troche starszy, ale warto sprobowac .. Napisałam na wątku. Quote
_Goldenek2 Posted January 21, 2011 Posted January 21, 2011 Dałam wątek Dustego ciotce winter, bo Kruk, którego chcieli adoptować, znalazł inny dom. Ludzie, mogą adoptować dopiero w lutym. Może zakochają się akurat w naszym Dustym :) Quote
panbazyl Posted January 22, 2011 Posted January 22, 2011 Oj Dasti, pakuj sie i pora juz do domu najwyższa. Tyle już siedzisz w tych hotelach, pora na stale gdzieś zamieszkać. Pewnie na razie cisza w sprawie adopcji? Quote
Bonsai Posted January 22, 2011 Author Posted January 22, 2011 Jak sunia w BDT u znajomej znajdzie DS: http://www.dogomania.pl/threads/199124-Przywiązana-do-drzewa-wychudzona-w-BDT-prosimy-o-pomoc-w-ogłaszaniu-i-rady! to znajoma będzie mogła wziąć Dastiego na BDT, co zapewne zakończy się DS u jej mamy, która ostatnio straciła jamnika. Trochę kombinujemy jak koń pod górkę, ale tak czy inaczej, uważam, że to szansa dla Dastiego. Oni bardzo kochają zwierzęta i jak zobaczą jego charakter, to już pewnie oszaleją z miłości. Bo Dasti to taki brzydalek, który braki w urodzie nadrabia wspaniałym charakterem. Co o tym sądzicie? Quote
yumanji Posted January 22, 2011 Posted January 22, 2011 [quote name='Bonsai']Jak sunia w BDT u znajomej znajdzie DS: http://www.dogomania.pl/threads/199124-Przywiązana-do-drzewa-wychudzona-w-BDT-prosimy-o-pomoc-w-ogłaszaniu-i-rady! to znajoma będzie mogła wziąć Dastiego na BDT, co zapewne zakończy się DS u jej mamy, która ostatnio straciła jamnika. Trochę kombinujemy jak koń pod górkę, ale tak czy inaczej, uważam, że to szansa dla Dastiego. Oni bardzo kochają zwierzęta i jak zobaczą jego charakter, to już pewnie oszaleją z miłości. Bo Dasti to taki brzydalek, który braki w urodzie nadrabia wspaniałym charakterem. Co o tym sądzicie? A nie moglby od razu trafic do tej mamy?troche go szkoda tak pzrenoscic.Ja wiem,ze kasa itd ,ale on sie pzryzwyczail.Przeciez nie wie,ze jest w hotelu. Quote
Bonsai Posted January 23, 2011 Author Posted January 23, 2011 Jutro będę u znajomej i jeszcze pogadam o Dastim. Może od razu będzie mogła wziąć? Na razie pospieszyłam z krótką wiadomością, bo się cieszę i czuję, że u nich Dasti zagrzeje stałe miejsce. Quote
paulinken Posted January 23, 2011 Posted January 23, 2011 No to trzymamy kciuki, byłoby świetnie, jakby znalazł dobry domek. Quote
Recommended Posts