Jump to content
Dogomania

Bim- bity przez ludzi, gryziony przez psy, nareszcie w domu :)

Recommended Posts

Posted

No i ... pojechał Bimuś do lepszego świata :loveu: - spokojnie i grzecznie dał się załadować do Nikusiowego dogowozu i razem ze swoją dotychczasową ulubioną opiekunką Kaa ruszyli w podróż :cool1: w stolicy czeka go przesiadka, a potem już prosto do Brodnicy na wczasy :loveu::loveu::loveu:

Narazie tyle wieści ;)

• Replies 1.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='AlfaLS']Bim spokojny bo pewnie czuje, że to co go miało w życiu spotkać złego to już za nim. Teraz bedzie tylko lepiej :lol:[/QUOTE]
Psy po 'ekstremalnych' przeżyciach w normalnych warunkach otoczone miłością, opieką przechodzą cudowną metamorfozę..:lol:

Posted

Bim jest już u nas. Wszystko ok-obyło się bez problemów. Dał się na smyczy zaprowadzić do kojca, dał się również wygłaskać. To bardzo ładny psiak .
Jutro porobię foty i wstawię resztę wpłat. Dojechały tez 3 worki karmy i zabawki dla Bimka:)

Posted

[quote name='Ania+Milva i Ulver']Bim jest już u nas. Wszystko ok-obyło się bez problemów. Dał się na smyczy zaprowadzić do kojca, dał się również wygłaskać. To bardzo ładny psiak .
Jutro porobię foty i wstawię resztę wpłat. Dojechały tez 3 worki karmy i zabawki dla Bimka:)[/QUOTE]
Super wieści, kamień z serca. :):)

Posted

Bim na początku wylazł nam z klatki, ale po zabezpieczeniu jej kablem usb już jakby psa nie było... Jak wyszedł, to zjechaliśmy w spokojne miejsce, pozwoliłam mu wyjść, pochodził, powęszył, grzecznie poprosiłam, żeby wszedł do klatki i sam wszedł. Mądry pies.
Ale jedziemy, jedziemy i cicho i w końcu mój do mnie : 'Ty, a może on gdzieś wyszedł ? ' :P

Posted

[quote name='1qaz']
Ale jedziemy, jedziemy i cicho i w końcu mój do mnie : 'Ty, a może on gdzieś wyszedł ? ' :P[/QUOTE]
Hahaha :lol: :multi: :evil_lol:..i co dalej,bo zapowiada się na niezły horror ?- komedię? :evil_lol:

Posted

[quote name='Ania+Milva i Ulver']Bim jest już u nas. Wszystko ok-obyło się bez problemów. Dał się na smyczy zaprowadzić do kojca, dał się również wygłaskać. To bardzo ładny psiak .
Jutro porobię foty i wstawię resztę wpłat. Dojechały tez 3 worki karmy i zabawki dla Bimka:)[/QUOTE]Jupi!!!!!!!!!!!:):):) Ależ się ciesze:)

Posted

[quote name='danka4u1']Hahaha :lol: :multi: :evil_lol:..i co dalej,bo zapowiada się na niezły horror ?- komedię? :evil_lol:[/QUOTE]

nic, jak przyhamowałam, bo idiota przede mną zapomniał o kierunkowskazie, to Bim chyba walnął łapą w kratę... i wiedziałam, że jest.
On tak śmiesznie przechyla łepek jak się do niego mówi :) wogóle, lubi widzieć człowieka, wtedy się cieszy...

Chciałam podziękować Małgosi za wypożyczenie kontenerka :)

Posted

[quote name='1qaz']nic, jak przyhamowałam, bo idiota przede mną zapomniał o kierunkowskazie, to Bim chyba walnął łapą w kratę... i wiedziałam, że jest.
[/QUOTE]
Czyli miałam rację. Horror- na szczęscie opanowany i komedia. Wszystko dobre, co się dobrze kończy.
Buziaki dla Was i podziękowania za trudy.

Posted

no dotarłem wreszcie do domku stałego;) troszkę się ogarnę i pogadam z moimi psami a potem będą fotki:) Bim to faktycznie nie jest zwykły psiak:)

Posted

[quote name='Nikus']no dotarłem wreszcie do domku stałego;) troszkę się ogarnę i pogadam z moimi psami a potem będą fotki:) Bim to faktycznie nie jest zwykły psiak:)[/QUOTE]
Bardzo się cieszymy...:):)

Posted

[quote name='Nikus']no dotarłem wreszcie do domku stałego;) troszkę się ogarnę i pogadam z moimi psami a potem będą fotki:) Bim to faktycznie nie jest zwykły psiak:)[/QUOTE]
Czekamy na ucztę wieczoru: film z Bimem w roli głównej !
Nikus, Jak rozmowa z Twoimi psami? Tęskniły? Uchyl rąbka tajemnicy.