Livka Posted August 21, 2010 Posted August 21, 2010 No i ... pojechał Bimuś do lepszego świata :loveu: - spokojnie i grzecznie dał się załadować do Nikusiowego dogowozu i razem ze swoją dotychczasową ulubioną opiekunką Kaa ruszyli w podróż :cool1: w stolicy czeka go przesiadka, a potem już prosto do Brodnicy na wczasy :loveu::loveu::loveu: Narazie tyle wieści ;) Quote
Monika z Katowic Posted August 21, 2010 Posted August 21, 2010 Bimuś już jedzie do hoteliku! Szczęśliwej podróży! [IMG]http://www.gify.org/bazagif/auto/auto021.gif[/IMG] Quote
Mysza2 Posted August 21, 2010 Posted August 21, 2010 to czekamy na relację po przyjeździe na miejsce:) Quote
danka4u1 Posted August 21, 2010 Posted August 21, 2010 Bimbusiu, już będzie tylko lepiej! Czekamy na relację..może zdjęcia..z podróży. Quote
AlfaLS Posted August 21, 2010 Posted August 21, 2010 Bim spokojny bo pewnie czuje, że to co go miało w życiu spotkać złego to już za nim. Teraz bedzie tylko lepiej :lol: Quote
RenW Posted August 21, 2010 Posted August 21, 2010 [quote name='AlfaLS']Bim spokojny bo pewnie czuje, że to co go miało w życiu spotkać złego to już za nim. Teraz bedzie tylko lepiej :lol:[/QUOTE] Psy po 'ekstremalnych' przeżyciach w normalnych warunkach otoczone miłością, opieką przechodzą cudowną metamorfozę..:lol: Quote
ania z poznania Posted August 21, 2010 Posted August 21, 2010 [url]http://www.dogomania.pl/threads/191277-Maniek-m%C5%82ody-piekny-psiak-znaleziony-w-lesie-%28[/url] Kochni, zajrzycie do Maniusia? Quote
Maruda666 Posted August 21, 2010 Posted August 21, 2010 Czekamy na wrażenia Bimusia z podróży :). Quote
gonia66 Posted August 21, 2010 Posted August 21, 2010 I ja tez czekam:) I ciesze sie razem z Wami:) Quote
Ania+Milva i Ulver Posted August 21, 2010 Posted August 21, 2010 Bim jest już u nas. Wszystko ok-obyło się bez problemów. Dał się na smyczy zaprowadzić do kojca, dał się również wygłaskać. To bardzo ładny psiak . Jutro porobię foty i wstawię resztę wpłat. Dojechały tez 3 worki karmy i zabawki dla Bimka:) Quote
RenW Posted August 21, 2010 Posted August 21, 2010 [quote name='Ania+Milva i Ulver']Bim jest już u nas. Wszystko ok-obyło się bez problemów. Dał się na smyczy zaprowadzić do kojca, dał się również wygłaskać. To bardzo ładny psiak . Jutro porobię foty i wstawię resztę wpłat. Dojechały tez 3 worki karmy i zabawki dla Bimka:)[/QUOTE] Super wieści, kamień z serca. :):) Quote
danka4u1 Posted August 21, 2010 Posted August 21, 2010 Bimuś, jesteś w raju! I zabawki masz ze sobą......:multi: Quote
1qaz Posted August 21, 2010 Posted August 21, 2010 Bim na początku wylazł nam z klatki, ale po zabezpieczeniu jej kablem usb już jakby psa nie było... Jak wyszedł, to zjechaliśmy w spokojne miejsce, pozwoliłam mu wyjść, pochodził, powęszył, grzecznie poprosiłam, żeby wszedł do klatki i sam wszedł. Mądry pies. Ale jedziemy, jedziemy i cicho i w końcu mój do mnie : 'Ty, a może on gdzieś wyszedł ? ' :P Quote
danka4u1 Posted August 21, 2010 Posted August 21, 2010 [quote name='1qaz'] Ale jedziemy, jedziemy i cicho i w końcu mój do mnie : 'Ty, a może on gdzieś wyszedł ? ' :P[/QUOTE] Hahaha :lol: :multi: :evil_lol:..i co dalej,bo zapowiada się na niezły horror ?- komedię? :evil_lol: Quote
gonia66 Posted August 21, 2010 Posted August 21, 2010 [quote name='Ania+Milva i Ulver']Bim jest już u nas. Wszystko ok-obyło się bez problemów. Dał się na smyczy zaprowadzić do kojca, dał się również wygłaskać. To bardzo ładny psiak . Jutro porobię foty i wstawię resztę wpłat. Dojechały tez 3 worki karmy i zabawki dla Bimka:)[/QUOTE]Jupi!!!!!!!!!!!:):):) Ależ się ciesze:) Quote
1qaz Posted August 21, 2010 Posted August 21, 2010 [quote name='danka4u1']Hahaha :lol: :multi: :evil_lol:..i co dalej,bo zapowiada się na niezły horror ?- komedię? :evil_lol:[/QUOTE] nic, jak przyhamowałam, bo idiota przede mną zapomniał o kierunkowskazie, to Bim chyba walnął łapą w kratę... i wiedziałam, że jest. On tak śmiesznie przechyla łepek jak się do niego mówi :) wogóle, lubi widzieć człowieka, wtedy się cieszy... Chciałam podziękować Małgosi za wypożyczenie kontenerka :) Quote
danka4u1 Posted August 21, 2010 Posted August 21, 2010 [quote name='1qaz']nic, jak przyhamowałam, bo idiota przede mną zapomniał o kierunkowskazie, to Bim chyba walnął łapą w kratę... i wiedziałam, że jest. [/QUOTE] Czyli miałam rację. Horror- na szczęscie opanowany i komedia. Wszystko dobre, co się dobrze kończy. Buziaki dla Was i podziękowania za trudy. Quote
phase Posted August 21, 2010 Posted August 21, 2010 `. Super wieści. :);) czekamy na foteczki. :) Quote
Nikus Posted August 21, 2010 Posted August 21, 2010 no dotarłem wreszcie do domku stałego;) troszkę się ogarnę i pogadam z moimi psami a potem będą fotki:) Bim to faktycznie nie jest zwykły psiak:) Quote
RenW Posted August 21, 2010 Posted August 21, 2010 [quote name='Nikus']no dotarłem wreszcie do domku stałego;) troszkę się ogarnę i pogadam z moimi psami a potem będą fotki:) Bim to faktycznie nie jest zwykły psiak:)[/QUOTE] Bardzo się cieszymy...:):) Quote
danka4u1 Posted August 21, 2010 Posted August 21, 2010 [quote name='Nikus']no dotarłem wreszcie do domku stałego;) troszkę się ogarnę i pogadam z moimi psami a potem będą fotki:) Bim to faktycznie nie jest zwykły psiak:)[/QUOTE] Czekamy na ucztę wieczoru: film z Bimem w roli głównej ! Nikus, Jak rozmowa z Twoimi psami? Tęskniły? Uchyl rąbka tajemnicy. Quote
Recommended Posts