phase Posted August 14, 2010 Posted August 14, 2010 [quote name='kaa']My to cały czas robimy w kilka osób ;) , możesz pomóc , ale na pw .[/QUOTE] `. AJ. :oops: To ja już zaczynam rozsyłać. Quote
Maruda666 Posted August 14, 2010 Posted August 14, 2010 Zapiszcie mnie na stałą 10zł - niech on już jak najszybciej jedzie:thumbs: I cały czas zapraszam na bazarek - dla Bima jest już prawie 50zł :) [url]http://www.dogomania.pl/threads/190756-Dwie-strony-fant%C3%B3w.-Totalny-misz-masz-na-trzy-kundelki-do-22-sierpnia-22.00[/url] Quote
Ania+Milva i Ulver Posted August 14, 2010 Posted August 14, 2010 Jeżeli Bim ma reagowac bardzo źle na podróż, to może dla bezpieczeństwa zaaplikowac mu coś na uspokojenie? Quote
danka4u1 Posted August 14, 2010 Posted August 14, 2010 [quote name='AguusS__x33']`. hmmm. A może porozsyłać wątek ?.[/QUOTE] Porozsyłaj cioteczko; pomóż. Ja to robię ciągle i notorycznie, by pomóc psiakowi. [quote name='Maruda666']Zapiszcie mnie na stałą 10zł - niech on już jak najszybciej jedzie:thumbs: I cały czas zapraszam na bazarek - dla Bima jest już prawie 50zł :) [URL]http://www.dogomania.pl/threads/190756-Dwie-strony-fant%C3%B3w.-Totalny-misz-masz-na-trzy-kundelki-do-22-sierpnia-22.00[/URL][/QUOTE] Dziękujemy za pomoc dla Bimbusia. Na bazarek zaraz wyruszamy. [quote name='Mika31']witam Bimusia!![/QUOTE] Witamy nową cioteczkę w naszym gronie. Bimbuś i my dziękujemy. :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: Zdjecia Bimbusia urocze. psiak jeszcze nieufny, ale nabierze zaufania w dobrych warunkach. Dziękujemy za sesję zdjęciową. Quote
kaa Posted August 14, 2010 Author Posted August 14, 2010 [quote name='Ania+Milva i Ulver']Jeżeli Bim ma reagowac bardzo źle na podróż, to może dla bezpieczeństwa zaaplikowac mu coś na uspokojenie?[/QUOTE] Aniu już o tym myśleliśmy, tylko... do pyska sedalinu nie da sobie podać , on będzie wyjeżdzął z samego rana więc jak damy mu do jedzenia to może zwrócić, nie wiadomo jak znosi podróż , czy ma np. chorobę lokomocyjną . Podanie poprzedniego dnia wieczorem nic nie da . Jeszcze pomyślimy jak to rozwiazać . Może by mu wet coś w zastrzyku podał , jak by dał rade rano podjechać. Quote
kaa Posted August 14, 2010 Author Posted August 14, 2010 [quote name='Maruda666']Zapiszcie mnie na stałą 10zł - niech on już jak najszybciej jedzie:thumbs: I cały czas zapraszam na bazarek - dla Bima jest już prawie 50zł :) [URL]http://www.dogomania.pl/threads/190756-Dwie-strony-fant%C3%B3w.-Totalny-misz-masz-na-trzy-kundelki-do-22-sierpnia-22.00[/URL][/QUOTE] Serdeczne dzięki, :multi: . [QUOTE]Mika31 [INDENT] witam Bimusia!! [/QUOTE] Witamy, witamy :loveu:. [/INDENT] Quote
Mysza2 Posted August 14, 2010 Posted August 14, 2010 Ja już też zrobiłam bazarek dla BIMA z rzeczy podarowanych przez Paulinken i Zuza35 [url]http://www.dogomania.pl/threads/190898-Ksi%C4%85%C5%BCki-pendrive-bluetooth-tablet-dla-BIMA-do-31.08.2010-godz-22-00?p=15190023#post15190023[/url] Bardzo proszę o zakupy i pomoc w rozsyłaniu linku bazarku Quote
Bamboo ® Posted August 14, 2010 Posted August 14, 2010 [quote name='danka4u1']Witamy kolejnego opiekuna Bimusia i dziękujemy, bardzo dziękujemy za pomoc finansową. [/QUOTE] Wpłaciłam 15 zł, myślę, że jutro pieniążki dotrą :) [quote name='danka4u1'] Odwiedzaj psiaka i bądź z nami na wątku. [/QUOTE] No właśnie z tym byciem na wątku będzie ciężko, bo mam urwanie głowy i jak tylko zakończę i rozliczę moje bazarki, to chyba będę musiała na parę miesięcy się wyłączyć z dogo, bo inaczej się nie wyrobię :roll: Wątek będę mieć w subskrypcjach, więc na pewno z czasem zajrzę (nawet nic nie pisząc), co słychać, ale niestety nie mogę obiecać regularnych wizyt na wątku:roll: Quote
danka4u1 Posted August 14, 2010 Posted August 14, 2010 No to zaglądaj chyłkiem nawet do Bimbusia; i niech Ci się ta głowa...nie odrywa całkiem; szkoda będzie. Quote
kaa Posted August 14, 2010 Author Posted August 14, 2010 Link z bazarkiem w pierwszym , z zakupów też skorzystałam. Dziękuję Myszko :) Quote
wilczek007 Posted August 14, 2010 Posted August 14, 2010 witaj Bim! Podobny do tego smutnego róskiego filmu o Bimie, ale ja mysle ze twoja historia skonczy sie lepiej! Narazie moge tylko podniesc i przeczytac co i jak... Quote
kaa Posted August 14, 2010 Author Posted August 14, 2010 [quote name='wilczek007']witaj Bim! Podobny do tego smutnego róskiego filmu o Bimie, ale ja mysle ze twoja historia skonczy sie lepiej! Narazie moge tylko podniesc i przeczytac co i jak...[/QUOTE] Witaj, miło Cię widzieć . :) Quote
URIA Posted August 14, 2010 Posted August 14, 2010 I ja się stawiam na zaproszenie [B]kaa,[/B] póki co mogę podnieść, pomyśle o czymś na bazarek dla niego. Quote
kameralna Posted August 14, 2010 Posted August 14, 2010 Na wątek zaprosiła mnie danka. Dziękuję. Postaram się coś wrzucić do Bimusiowej skarpety za 2 tygodnie, wcześniej niestety nie dam rady. Quote
ataK Posted August 14, 2010 Posted August 14, 2010 Ja na razie w ogóle nie wiem, jak można pomagać... Ale również na zaproszenie Kaa weszłam... Quote
monika083 Posted August 14, 2010 Posted August 14, 2010 ja moge zadeklarowac 10 /msc ,ale narazie do grudnia..pozniej nie wiem jak to bedzie.Ale mam nadzieje ,ze Bimus do grudnia domek bedzie mial. Quote
kaa Posted August 14, 2010 Author Posted August 14, 2010 [quote name='kameralna']Na wątek zaprosiła mnie danka. Dziękuję. Postaram się coś wrzucić do Bimusiowej skarpety za 2 tygodnie, wcześniej niestety nie dam rady.[/QUOTE] Witaj:) i dziękuję że zajrzałaś. Monika dziękuję bardzo :loveu: , z domkami różnie bywa ale zawsze to zabezpieczenie na jakiś czas :) Quote
kaa Posted August 14, 2010 Author Posted August 14, 2010 [quote name='ataK']Ja na razie w ogóle nie wiem, jak można pomagać... Ale również na zaproszenie Kaa weszłam...[/QUOTE] Witaj u Bima :) , różnie można pomagać , Bim zbiera deklaracje tzn. comiesięczną opłatę na hotelik. Deklaruje się że będzie się wpłacać co miesiąc na psa określoną kwotę , tyle na ile kogo stać np. 5 zł , 10 zł , stała lub okresową np na kilka miesięcy , albo jednorazowo coś wpłacasz itd. Jak zadeklarujesz kwotę , wtedy przysyła ( przeważnie ten co zakładał wątek ) numer konta do wpłat i wpłacasz na psa , jeśli stała wpłata to do momentu aż znajdzie domek. Quote
danka4u1 Posted August 14, 2010 Posted August 14, 2010 Nocna zmiana melduje się u Bimusia. Podobno nocą czuwają anioły opiekuńcze nad tymi, którzy bardzo pomocy potrzebują, a Bimuś do takich należy. [B][U]Jeszcze [/U][/B]tylko[B][U] 70 złotych dzieli psiaka od szczęśliwej chwili, gdy opuści schron.[/U][/B] [B][/B] [COLOR=red] [SIZE=3]Kto będzie tym[COLOR=red] aniołem[/COLOR] opiekuńczym?[/SIZE][/COLOR] Quote
kopciuszek Posted August 14, 2010 Posted August 14, 2010 To ja deklaruję 5 zł stałej od września ;) Tylko bardzo proszę się przypominać ;) Czasem to mam straszną skleroze ;) Quote
danka4u1 Posted August 14, 2010 Posted August 14, 2010 [quote name='kopciuszek']To ja deklaruję 5 zł stałej od września ;) Tylko bardzo proszę się przypominać ;) Czasem to mam straszną skleroze ;)[/QUOTE] Dzieki aniołku opiekuńczy za wsparcie. Bim będzie się przypominał. Hehee:evil_lol: :evil_lol: ze sklerozą jest ciężko....skąd to znam :evil_lol: Quote
Mika31 Posted August 14, 2010 Posted August 14, 2010 a ja zaglądam anioł pieskowi by się przydał Quote
Recommended Posts