Jump to content
Dogomania

Bim- bity przez ludzi, gryziony przez psy, nareszcie w domu :)

Recommended Posts

• Replies 1.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Zapiszcie mnie na stałą 10zł - niech on już jak najszybciej jedzie:thumbs:
I cały czas zapraszam na bazarek - dla Bima jest już prawie 50zł :) [url]http://www.dogomania.pl/threads/190756-Dwie-strony-fant%C3%B3w.-Totalny-misz-masz-na-trzy-kundelki-do-22-sierpnia-22.00[/url]

Posted

[quote name='AguusS__x33']`. hmmm. A może porozsyłać wątek ?.[/QUOTE]
Porozsyłaj cioteczko; pomóż. Ja to robię ciągle i notorycznie, by pomóc psiakowi.

[quote name='Maruda666']Zapiszcie mnie na stałą 10zł - niech on już jak najszybciej jedzie:thumbs:
I cały czas zapraszam na bazarek - dla Bima jest już prawie 50zł :) [URL]http://www.dogomania.pl/threads/190756-Dwie-strony-fant%C3%B3w.-Totalny-misz-masz-na-trzy-kundelki-do-22-sierpnia-22.00[/URL][/QUOTE]
Dziękujemy za pomoc dla Bimbusia.
Na bazarek zaraz wyruszamy.

[quote name='Mika31']witam Bimusia!![/QUOTE]
Witamy nową cioteczkę w naszym gronie. Bimbuś i my dziękujemy.
:multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi:
Zdjecia Bimbusia urocze. psiak jeszcze nieufny, ale nabierze zaufania w dobrych warunkach.
Dziękujemy za sesję zdjęciową.

Posted

[quote name='Ania+Milva i Ulver']Jeżeli Bim ma reagowac bardzo źle na podróż, to może dla bezpieczeństwa zaaplikowac mu coś na uspokojenie?[/QUOTE]

Aniu już o tym myśleliśmy, tylko... do pyska sedalinu nie da sobie podać , on będzie wyjeżdzął z samego rana więc jak damy mu do jedzenia to może zwrócić, nie wiadomo jak znosi podróż , czy ma np. chorobę lokomocyjną . Podanie poprzedniego dnia wieczorem nic nie da . Jeszcze pomyślimy jak to rozwiazać . Może by mu wet coś w zastrzyku podał , jak by dał rade rano podjechać.

Posted

[quote name='Maruda666']Zapiszcie mnie na stałą 10zł - niech on już jak najszybciej jedzie:thumbs:
I cały czas zapraszam na bazarek - dla Bima jest już prawie 50zł :) [URL]http://www.dogomania.pl/threads/190756-Dwie-strony-fant%C3%B3w.-Totalny-misz-masz-na-trzy-kundelki-do-22-sierpnia-22.00[/URL][/QUOTE]

Serdeczne dzięki, :multi: .

[QUOTE]Mika31 [INDENT] witam Bimusia!! [/QUOTE]

Witamy, witamy :loveu:.
[/INDENT]

Posted

Ja już też zrobiłam bazarek dla BIMA z rzeczy podarowanych przez Paulinken i Zuza35
[url]http://www.dogomania.pl/threads/190898-Ksi%C4%85%C5%BCki-pendrive-bluetooth-tablet-dla-BIMA-do-31.08.2010-godz-22-00?p=15190023#post15190023[/url]
Bardzo proszę o zakupy i pomoc w rozsyłaniu linku bazarku

Posted

[quote name='danka4u1']Witamy kolejnego opiekuna Bimusia i dziękujemy, bardzo dziękujemy za pomoc finansową.
[/QUOTE]

Wpłaciłam 15 zł, myślę, że jutro pieniążki dotrą :)

[quote name='danka4u1']
Odwiedzaj psiaka i bądź z nami na wątku.
[/QUOTE]

No właśnie z tym byciem na wątku będzie ciężko, bo mam urwanie głowy i jak tylko zakończę i rozliczę moje bazarki, to chyba będę musiała na parę miesięcy się wyłączyć z dogo, bo inaczej się nie wyrobię :roll:

Wątek będę mieć w subskrypcjach, więc na pewno z czasem zajrzę (nawet nic nie pisząc), co słychać, ale niestety nie mogę obiecać regularnych wizyt na wątku:roll:

Posted

[quote name='wilczek007']witaj Bim! Podobny do tego smutnego róskiego filmu o Bimie, ale ja mysle ze twoja historia skonczy sie lepiej! Narazie moge tylko podniesc i przeczytac co i jak...[/QUOTE]

Witaj, miło Cię widzieć . :)

Posted

[quote name='kameralna']Na wątek zaprosiła mnie danka. Dziękuję. Postaram się coś wrzucić do Bimusiowej skarpety za 2 tygodnie, wcześniej niestety nie dam rady.[/QUOTE]

Witaj:) i dziękuję że zajrzałaś.

Monika dziękuję bardzo :loveu: , z domkami różnie bywa ale zawsze to zabezpieczenie na jakiś czas :)

Posted

[quote name='ataK']Ja na razie w ogóle nie wiem, jak można pomagać... Ale również na zaproszenie Kaa weszłam...[/QUOTE]

Witaj u Bima :) , różnie można pomagać , Bim zbiera deklaracje tzn. comiesięczną opłatę na hotelik. Deklaruje się że będzie się wpłacać co miesiąc na psa określoną kwotę , tyle na ile kogo stać np. 5 zł , 10 zł , stała lub okresową np na kilka miesięcy , albo jednorazowo coś wpłacasz itd. Jak zadeklarujesz kwotę , wtedy przysyła ( przeważnie ten co zakładał wątek ) numer konta do wpłat i wpłacasz na psa , jeśli stała wpłata to do momentu aż znajdzie domek.

Posted

Nocna zmiana melduje się u Bimusia. Podobno nocą czuwają anioły opiekuńcze nad tymi, którzy bardzo pomocy potrzebują, a Bimuś do takich należy.
[B][U]Jeszcze [/U][/B]tylko[B][U] 70 złotych dzieli psiaka od szczęśliwej chwili, gdy opuści schron.[/U][/B]
[B][/B]
[COLOR=red] [SIZE=3]Kto będzie tym[COLOR=red] aniołem[/COLOR] opiekuńczym?[/SIZE][/COLOR]

Posted

[quote name='kopciuszek']To ja deklaruję 5 zł stałej od września ;) Tylko bardzo proszę się przypominać ;) Czasem to mam straszną skleroze ;)[/QUOTE]
Dzieki aniołku opiekuńczy za wsparcie.
Bim będzie się przypominał. Hehee:evil_lol: :evil_lol: ze sklerozą jest ciężko....skąd to znam :evil_lol: