Sweet Posted August 12, 2010 Posted August 12, 2010 Iś & Chester napisał(a):a mi 3/4 zdjęc Ady się wyświetla w jakiejś 1/20 w porywach do 1/15 xdd generalnie widzę czyjś czybek głowy albo kawałek nieba i tyle ^ ale te co widzę fajne, część mamy takich samych prawie xd ale są cudowne:loveu: moje z Justynką miażdży:evil_lol: ja Wam zdjęć nie dam bom nie w domu xd E to ja nie wiem dlaczego wam się nie wyświetlają.. ja widze wszystkie;P Może na innej przeglądarce spróbujcie?? No są podobne;P Dasz jak wrócisz do domu:D Moje foty cd od nowej strony :D Quote
Sweet Posted August 12, 2010 Posted August 12, 2010 Anita fotograf:P (oczywiście strój odpowiedni do lasu:evil_lol: ) Mola i tyłek Misi Miśka Lucy:D Zabawa Dakiego i Audika Quote
Sweet Posted August 12, 2010 Posted August 12, 2010 Grupa spacerowa:) Bonuś:) Anula "nie rób zdjęcia" I tu już ładnie pozuje:D Quote
Sweet Posted August 12, 2010 Posted August 12, 2010 Było by ładne gdyby nie Dżasta w tle;P Lucy:) Snoopy:D :D Dżasta i Misia;D Quote
Tepes Posted August 12, 2010 Posted August 12, 2010 chyba Cie Ada powaliło z tymi moimi zdjęciami :evil_lol: wyglondom jak udup:D no i w końcu mi sie ładują wszystkie nie wiem czemu wczoraj prawie żadne nie chciało sie załadować;) Quote
Recommended Posts