Bartiśkowa_ Posted August 11, 2010 Posted August 11, 2010 Cd. pozujących :diabloti: Ada and iś Rusały trzy z lustrami :evil_lol: doszła Moli :loveu::loveu: Justyna i Misia Quote
Bartiśkowa_ Posted August 11, 2010 Posted August 11, 2010 Dołączyłam ja a Iś żyje własnym żcyciem :lol::evil_lol: i te pozowane dotychczas nieopublikowane z powodu trawy i nierówności :diabloti::mad: humorek na zlocie nam dopisywał :loveu: Quote
Bartiśkowa_ Posted August 11, 2010 Posted August 11, 2010 Lucy pozuje :loveu: białe ciągnie do białego, czyli dwa uciekiniery :razz: szybki powrót Lucy a Audik dalej na tropie :diabloti: Quote
Bartiśkowa_ Posted August 11, 2010 Posted August 11, 2010 zlot od doopy strony ;d Pati z miną powalającą na kolana ;) Daktylos Iza vel buba i wielikie zdziwienie bieg niczym ze słonecznego patrolu haha ;d Wsio na dziś Quote
dog193 Posted August 11, 2010 Posted August 11, 2010 Ej, to był chyba ten dzień, co mieliśmy kratkę na balkonie? :diabloti: Słoneczny patrol rządzi :evil_lol: Szkoda, że nikt nie miał aparatu na naszym nocnym spacerku :D My z Iśką i tak za bardzo się bałyśmy, żeby robić zdjęcia, ale Ulv i Jolka zamiast nam uciekać, mogłyby porobić parę fotek :diabloti: Quote
Sweet Posted August 11, 2010 Posted August 11, 2010 [quote name='dog193']Ej, to był chyba ten dzień, co mieliśmy kratkę na balkonie? :diabloti: Słoneczny patrol rządzi :evil_lol: Szkoda, że nikt nie miał aparatu na naszym nocnym spacerku :D My z Iśką i tak za bardzo się bałyśmy, żeby robić zdjęcia, ale Ulv i Jolka zamiast nam uciekać, mogłyby porobić parę fotek :diabloti: Nie to później nam zamontowali kratki na balkonie;P Moich fotek cześć dalsza:D Pati Moli i but Fuks Quote
Sweet Posted August 11, 2010 Posted August 11, 2010 pati dusi daktyla;P maks i lalka Iza maks Jolka, Ewka, Ulv Quote
Sweet Posted August 11, 2010 Posted August 11, 2010 Justyna Ewka i skaczący daktyl:D Emo Iśka;D pati sprząta kupki:P Quote
dog193 Posted August 11, 2010 Posted August 11, 2010 Pati, co ty robisz mojemu psu?! :crazyeye: :mad: Ada zabiję :diabloti: Ale mam zdjęcie z Dakusiem :loveu: Quote
NightQueen Posted August 11, 2010 Author Posted August 11, 2010 Pati, co ty robisz mojemu psu?! :crazyeye: :mad: yyy... uczę go komendy zdechł pies :diabloti: wygląda tak naturalnie :diabloti::evil_lol: Rusały trzy z lustrami :evil_lol: rusały wymiatają :eviltong: tyle że ta ostania od lewej, strasznie niefotogeniczna :placz: Pati z miną powalającą na kolana ;-) jak ja wyglądam jedwabiście :loveu::loveu: i te woreczki przy pasku :loveu: cały zlot nimi wyżywiłam :diabloti: Właśnie tak wogulę kto ma zdjecie mojej Adusi-jorkusi w kagańcu od Bonka ?:diabloti::evil_lol: ja mam, ale nie przy sobie :placz::placz: http://lh5.ggpht.com/_-L5dQDpaw1I/TGCKbkaOIuI/AAAAAAAAGpg/nV6lhnBqcU8/s720/IMG_4788.JPG Anita z kamerą wśród zwierząt :evil_lol: Quote
Sweet Posted August 11, 2010 Posted August 11, 2010 [quote name='dog193'] Ada zabiję :diabloti: Ale mam zdjęcie z Dakusiem :loveu: haha:P wszyscy mnie chcą zabić ja nie wiem czemu:evil_lol: Mam więcej ale gdzieś pod koniec dopiero;) [quote name='NightQueen']rusały wymiatają :eviltong: tyle że ta ostania od lewej, strasznie niefotogeniczna :placz: Ta w środku bardziej;P [quote name='NightQueen']jak ja wyglądam jedwabiście :loveu::loveu: i te woreczki przy pasku :loveu: cały zlot nimi wyżywiłam :diabloti: Jak ciebie nie było to i woreczków nie było;P [quote name='NightQueen']ja mam, ale nie przy sobie :placz::placz: :( my chcemy twoje fotki!:D Kolejna porcja bo mi się nudzi:P Misia:D pati znowu męczy daktyla:D eeee... nie wiem co one wyprawiają:P Quote
Sweet Posted August 11, 2010 Posted August 11, 2010 iś:P Zwróćcie uwagę na minę dakiego i co ewa ma na głowie:P Mola:D Quote
Sweet Posted August 11, 2010 Posted August 11, 2010 Dowód na to że nie zawsze kradnę psy czasem je też odpycham;P Sesja Misi:D Quote
Sweet Posted August 11, 2010 Posted August 11, 2010 Molka z trawie:D Ewa&Daki, Arek Chłopacy/Chłopcy/Chłopaki :P Quote
Sweet Posted August 11, 2010 Posted August 11, 2010 Ola znęca się nad głową;P Asia fotograf:) Dwóch z Ich troje;P Quote
NightQueen Posted August 11, 2010 Author Posted August 11, 2010 Daki świetnie by się nadawał do roli torebki :loveu: podręczny jest :evil_lol: http://img830.imageshack.us/img830/4623/dsc08043d.jpg ciężka noc Arek? :diabloti: nei ma zdjęć, będą jak wrócę do pl. czyli za miesiąc dopiero Quote
Sweet Posted August 11, 2010 Posted August 11, 2010 Wiem że jesteście piekne:D Dakulec:loveu: Priofl Ewki:D Anitka z Dakim:) Na razie koniec:) Komentować proszę ładnie:evil_lol: Quote
Bewarka Posted August 11, 2010 Posted August 11, 2010 Jakie słitaśne zdjęcia Misi :loveu: Fenk ju :buzi: http://img697.imageshack.us/img697/1460/dsc08062h.jpg Ale mnie prześwietliło xD Quote
Sweet Posted August 11, 2010 Posted August 11, 2010 [quote name='Bewarka']Jakie słitaśne zdjęcia Misi :loveu: Fenk ju :buzi: http://img697.imageshack.us/img697/1460/dsc08062h.jpg Ale mnie prześwietliło xD mam jeszcze ładnieje ale to w dalszej części gdzieś:P No trochę:P ale Iś ma fajną minę na tym zdjęciu:D Idę wybierać zdjęcia na następną porcje;P Quote
dog193 Posted August 11, 2010 Posted August 11, 2010 [quote name='NightQueen']Daki świetnie by się nadawał do roli torebki :loveu: podręczny jest :evil_lol: No toć od początku mówiłam, że to idealny piesek kanapowy :loveu: :evil_lol: Ada, żadni "chłopacy"! Nie ma takiego słowa :D I nie "chcieliśmy", tylko "chcieliśmy" :eviltong: A wasz domek to ten ze srebrnym dachem :diabloti: :D Quote
Sweet Posted August 11, 2010 Posted August 11, 2010 [quote name='dog193'] Ada, żadni "chłopacy"! Nie ma takiego słowa :D I nie "chcieliśmy", tylko "chcieliśmy" :eviltong: A wasz domek to ten ze srebrnym dachem :diabloti: :D Haha;P chłopacy nie znasz się:P jest takie słowo:P przynajmniej u mnie:P O jakim domku ty mówisz?:P Chce ktoś jeszcze zdjęć?:D Quote
dog193 Posted August 11, 2010 Posted August 11, 2010 Nie, po prostu ty nie znasz polskiego :diabloti: :D Jak to o jakim... tym ze srebrnym dachem :D Ja, ja, wybierz mnie! Ja chcę zdjęcia! :D Quote
Recommended Posts