Dorothy Posted June 4, 2006 Posted June 4, 2006 jestescie w stanie zabrac ze schronu tego malucha? a poza tym jak tam z chorobami w schronie? Zakaznymi? Quote
zalewscy Posted June 4, 2006 Author Posted June 4, 2006 Tych maluszków juz niema tych co teraz wrzuciłaś . Zostały tylko te dwa czarne te w opłkanym stanie sa maleńkie wielkości dłoni , brzuszki zapadniete wymiotują i mają biegunke. Te silniejsze już mają domki. Oprócz tych dwóch czrnych mleństw jest taki rudzielec jek coli mały wyglada długa mardka , ale on tez nie da rady w schronie już nawet nie podchodzi bo nie ma siły. Pytałam kilka razy czy nie ma szans na adopcje , ale oni każa sie dowiadywać w poniedziałek. Nie wiem co robić bo przecież sie nie włamie do schroniska , dziś nie czynne , nawet jak sie zgodzą na adopcje to nie mam kasy zeby zapłacić 120 zł za cztery szczeniaki , bo jak wiecie robią problem nawet z 15 groszami :-( , co mam robić ????????:placz: Quote
Iza i Fidel Posted June 4, 2006 Posted June 4, 2006 Ela,odbierz koniecznie PW !!!Nie mam innych namiarow do Ciebie Quote
zalewscy Posted June 4, 2006 Author Posted June 4, 2006 Jutro o 11,30 jedziemy do schronu , musza nam wydać szczeniaki. Quote
madziara1983 Posted June 4, 2006 Posted June 4, 2006 Bose ,jakie to maleństwa. Aż się łezka w oku kręci!!!!!Dziewczyny piszcie jakie nowe wiadomośc!!!!!:-( :-( :-( Quote
Dabrowka Posted June 4, 2006 Posted June 4, 2006 zalewscy napisał(a):Tych maluszków juz niema tych co teraz wrzuciłaś Bardzo Was proszę, zróbcie nowe zdjęcia, żeby można było wstawić te maluchy, które jeszcze są w schronisku. Iza może mi je wysłać na maila, wtedy wieczorem w poniedziałek je wrzucę na dogo. Quote
Dorothy Posted June 4, 2006 Posted June 4, 2006 Dziewczyny jada jutro po szczeniaki, szanowna obsluga schro w Legnicy ma w niedziele free.:angryy: Quote
madziara1983 Posted June 4, 2006 Posted June 4, 2006 No to oczywiste ,przecież nie mogą się za bardzo przemęczyć pracą!!!!!!!Czekamy na świeże info ze schronu!!!! Quote
Iza i Fidel Posted June 4, 2006 Posted June 4, 2006 Dorothy napisał(a):Dziewczyny jada jutro po szczeniaki, szanowna obsluga schro w Legnicy ma w niedziele free.:angryy: tak,niestety maja wolne :2gunfire: Az sie boje jutro tam jechac. Umowilysmy sie z Ela tam niestety dopiero ok.11.00-11.30,bo wtedy moge sie zerwac z pracy.Pogadamy z kierownikiem i pojedziemy do moich wetow ze szczeniakami.Potem zawieziemy je do Eli.Kochana Ela :iloveyou: Trzymajcie kciuki,aby pieski byly jeszcze i mozna je bylo zabrac. Ja po drodze ze Zlotoryi mam to schronisko i jak czas pozwoli to wejde na 2 min.zajrzec czy sa pieski.Juz i tak one i Felek zaprzataja mi glowe cala niedziele,tym bardziej,ze nie mozna bylo tam dzis pojechac. Quote
Iza i Fidel Posted June 4, 2006 Posted June 4, 2006 madziara1983 napisał(a):No to oczywiste ,przecież nie mogą się za bardzo przemęczyć pracą!!!!!!!Czekamy na świeże info ze schronu!!!! Jak to powiedzieli "kazdy chce miec w niedziele wolne" :angryy: Byli zdziwieni,ze ja i w sobote pracuje !! Quote
madziara1983 Posted June 4, 2006 Posted June 4, 2006 No to od rana trzymamy kciuki!!!! Mam nadzieje ,że pieski nie są ażtak chore i uda wam sięje sprawnie i przedewszystkim bez problemowo zabrać. Schron pewnie się teraz zastanawia z kąd od kilku dnich takie wilelkie zainteresowanie nimi.Może dacie im do myslenia i zaczną sumiennie wykonywać swoją prace!!!!!! Quote
Iza i Fidel Posted June 4, 2006 Posted June 4, 2006 madziara1983 napisał(a): Schron pewnie się teraz zastanawia z kąd od kilku dnich takie wilelkie zainteresowanie nimi.Może dacie im do myslenia i zaczną sumiennie wykonywać swoją prace!!!!!! Najpierw mysleli,ze nasze slowa sa puste.Potem jak Magda przyslala kolezanke po amstafke,to zaczeli nam troche wierzyc.Kiedys zapomnialam misek(kupilam pare) i powiedzialam o tym.Facet do mniez glupawym usmiechem :"nooo,ja tez zapomnialem" .Co z Magda tam wchodzimy to pytaja sie czy mamy rodzine dla Felka.Zaczeli nas troche powazniej traktowac.Nawet powiedzieli ,ze nie tylko Felek jest tu biedny,ze inne psiaki tez i zebysmy i im domu poszukaly. No i temat z ta strona.Spytalam czy mozemy zalozyc strone schroniska,zrobic wirtualne adopcje np.Facet(z-ca kierownika)do mnie:"w moich czasach (czy stronach?) to sie inaczej mowilo,ze sie idzie na strone".:boom: Quote
madziara1983 Posted June 4, 2006 Posted June 4, 2006 To trzeba było mu wytłumaczyć co w tych czasach znaczy ,,strona,, K**** głupawe teksty.Nie ch się lepiej praca zajmie żeby się nikt nim zabardzo nie zainteresował. Ja to już bym go ustawiłaza taki tekst głupawy. Nie lubie takich ludzi.To schron a nie kabaret do żartów.Mam nadzieje ,że do nich dotzre ,żemają swoją parce po to aby pomagać zwierzętom ,a nie dla jaj. Życze wam dziewczyny powodzenia jutro i czekam z niecierpliwościa na nowe wiadomości.Trzymamy kciuki!!!!!!!!!!:loveu: Quote
Iza i Fidel Posted June 4, 2006 Posted June 4, 2006 madziara1983 napisał(a):To trzeba było mu wytłumaczyć co w tych czasach znaczy ,,strona,, K**** głupawe teksty.Nie ch się lepiej praca zajmie żeby się nikt nim zabardzo nie zainteresował. Ja to już bym go ustawiłaza taki tekst głupawy. Nie lubie takich ludzi.To schron a nie kabaret do żartów.Mam nadzieje ,że do nich dotzre ,żemają swoją parce po to aby pomagać zwierzętom ,a nie dla jaj. Życze wam dziewczyny powodzenia jutro i czekam z niecierpliwościa na nowe wiadomości.Trzymamy kciuki!!!!!!!!!!:loveu: Nie moge za bardzo podskakiwac,bo guzik zdzialam,a nawet psa mi nie dadza na wybieg.Teraz potrzebuje,zeby ktos mi otworzyl i wydal psa po zamknieciu.Jak bede do nich warczec,to nici by z tego byly,a tak mam cien szansy.Ja z burakami gadam po buraczemu,a za ich plecami robie swoje,spox.Niech Wam Magda napisze jak sie gada z tym z-ca kierownika. Q..jak ja go "lubie" !! Az mi ciarki przechodza na jego widok,na widok jego geby z bliznami ,bleee Quote
zalewscy Posted June 4, 2006 Author Posted June 4, 2006 Jest jeszcze jeden problem kasa . Dabrowka zaproponowała żebym pożyczyła od kogoś kase, a potem zrobimy zbiórke i oddam pożyczoną kase, niestety nikt z moich znajomych mi nie pomoze kazdy ma jakieś wazne wydatki , bzdura tak sie poznaje znajomych. Wiec nie wiem czy ktoś nam wyda psy bez kasy skoro z powodu 15 groszy robili problem. Jej nie wiem co robić . Quote
zalewscy Posted June 4, 2006 Author Posted June 4, 2006 Teraz ide spac , zajrze tu jutro koło 6,00 rano. Miłej nocy i naprawde mocno trzymajcie kciuki Quote
Dorothy Posted June 4, 2006 Posted June 4, 2006 Jeeezu nie dojdzie przelew tak szybko, a potem naprawde moze byc za pozno. Kurde naprawde nie ma od kogo pozyczyc?? Dziewczyny nie mozecie sie zlozyc, Wy tam w Legnicy??? Przeciez nie mozemy zmarnowac szansy na ocalenie szczenietom zycia przez pieprzony brak kasy....:placz: :placz: Quote
Dorothy Posted June 4, 2006 Posted June 4, 2006 i to Dorothy pisala o zrzutce :roll: Dorothy agitowala jak zwykle....:evil_lol: nie Dabrowka..... , sama kasy wysle ale czasu malo.....:placz: Quote
Dabrowka Posted June 4, 2006 Posted June 4, 2006 Dorothy napisał(a):i to Dorothy pisala o zrzutce :roll: Ufff ;) A już myślałam, że nie pamiętam co piszę ;) Ja naprawdę w tej chwili nie mogę finansowo pomóc. Może pod koniec tygodnia coś się uda wyskrobać. Quote
Iza i Fidel Posted June 4, 2006 Posted June 4, 2006 zalewscy napisał(a):Jest jeszcze jeden problem kasa . Dabrowka zaproponowała żebym pożyczyła od kogoś kase, a potem zrobimy zbiórke i oddam pożyczoną kase, niestety nikt z moich znajomych mi nie pomoze kazdy ma jakieś wazne wydatki , bzdura tak sie poznaje znajomych. Wiec nie wiem czy ktoś nam wyda psy bez kasy skoro z powodu 15 groszy robili problem. Jej nie wiem co robić . Ela,ja dam jutro do schronu za psy.Z wetem pogadam,to moze da sie odroczyc splate leczenia.Mam na koncie jeszcze brata kase.Spytam sie czy mi pozyczy troche. Quote
Recommended Posts