Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 158
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

haniabor napisał(a):
Bono jest już na prostej. Bardzo się cieszę.

Haneczko witamy na wątku. :calus:
Sama widzisz, kolejna boksiowa bieda na naszej drodze się pojawiła, ale jest nadzieja dla chłopaka to najważniejsze:thumbs:

Niestety nadal poczta głosowa się odzywa w tel. kierownika :shake:

Posted

Jeju ciekawe dlaczego nie można się dodzwonić do schroniska. Szkoda że nie ma Matrioszki, bo gdyby była w Lubartowie to pewnie mogłaby podjechać do schroniska i dowiedzieć się wszystkiego :(

Posted

Dziewczyny ja najwcześniej w weekend mogłabym pojechać, nie jest to niestety zależne ode mnie, jutro zadzwonie do Germaine i zapytam się czy tak pasuję. Kapselku jak dodzwonisz się do kierownika to napisz proszę, nie chce żebyśmy we dwie dzwoniły do niego w tej samej sprawie.
No i kolejna kwestia weta, czy znacie może takiego który przyjmuje w weekend i ewentualnie traktuje ulgowo psy ze schronu? ja do mojego mogłabym pójść w piątek ale nijak nie będe miała jak przetrzymać Bona.

Posted

plastelina napisał(a):
Dziewczyny ja najwcześniej w weekend mogłabym pojechać, nie jest to niestety zależne ode mnie, jutro zadzwonie do Germaine i zapytam się czy tak pasuję. Kapselku jak dodzwonisz się do kierownika to napisz proszę, nie chce żebyśmy we dwie dzwoniły do niego w tej samej sprawie.
No i kolejna kwestia weta, czy znacie może takiego który przyjmuje w weekend i ewentualnie traktuje ulgowo psy ze schronu? ja do mojego mogłabym pójść w piątek ale nijak nie będe miała jak przetrzymać Bona.

Plastelinko, ja już dzwonić do niego nie będę, bo Bono ukazał się juz na stronie Fundacji, a potrzebowałam pewnych informacji do podania na stronie. Więc nie będziemy juz sie dublować.

Posted

As-ko, ja niestety musiałam wczoraj oddać neta TZ i nie mogłam nic napisać na boksiowej skarpecie. Czy już są jakieś ustalenia, czy skarpeta dołoży się?

Posted

Na razie dziewczyny macie na transport, kopiuję z wątku Bpksiowej Skarpety:

Soema napisał(a):
Weźcie fakturę za transport (to 100zł) na Fundację, ja napiszę do Germaine żeby to odjęła od puli boksiowej skarpety.

To bardzo ważne, trzeba wziąć fakturę!!!! :multi: Napisałam również prośbę o zwrócenie za podstawowe badania krew, biochemia, zobaczymy czy się Skarpeta Boksiowa zgodzi, jeśli nie to trudno, ale i tak się cieszę, chociaż transport już załatwiony :multi::multi::multi:

Posted

Yana napisał(a):
na razie mogę dołożyć 20 zł na chłopaka...niewiele, ale mam kilka długoterminowych deklaracji i na razie tylko tyle mogę...

Hura!!!!!! :multi::multi::multi::multi::multi::multi:

Dziękujemy Yanie w imieniu boksia :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::p:p:p

Posted

MaDi napisał(a):
Same wspaniałe informacje:multi::multi::multi:

Dziewczyny, telefon kierownika nadal milczy, choć pisałam wcześniej że dzwonić nie będę, ale chciałam się o szczepienia zapytać :roll:

Posted

plastelina napisał(a):
ja po 15 skontaktuje się z Germaine i wtedy zacznę gnębić kierownika.

To czekamy na uzgodnienia i informacje :kiss_2:
Plastelinko nie zapomnij się zapytać o te szczepienia i jak możesz to jak trafił do schronu, to tak dla jego historii...