MaDi Posted August 2, 2010 Posted August 2, 2010 Kierownik pewnie ma interwencje i dlatego nie odbiera. Quote
Kapsel Posted August 2, 2010 Posted August 2, 2010 MaDi napisał(a):Kierownik pewnie ma interwencje i dlatego nie odbiera. Dzwonię już od 8.00 rano, cały czas poczta głosowa :shake: Quote
LadyS Posted August 2, 2010 Posted August 2, 2010 Kapsel napisał(a):Dzwonię już od 8.00 rano, cały czas poczta głosowa :shake: Bo kierownik to też człowiek, radzę dzwonić bliżej wieczora. Quote
haniabor Posted August 2, 2010 Posted August 2, 2010 Bono jest już na prostej. Bardzo się cieszę. Quote
Kapsel Posted August 2, 2010 Posted August 2, 2010 haniabor napisał(a):Bono jest już na prostej. Bardzo się cieszę. Haneczko witamy na wątku. :calus: Sama widzisz, kolejna boksiowa bieda na naszej drodze się pojawiła, ale jest nadzieja dla chłopaka to najważniejsze:thumbs: Niestety nadal poczta głosowa się odzywa w tel. kierownika :shake: Quote
Kapsel Posted August 2, 2010 Posted August 2, 2010 Cioteczki, Bono na stronie Fundacji SOS Bokserom się ukazał!!!!! :multi::multi::multi::multi::multi::multi: Zobaczcie :lol::lol::lol: http://www.sosbokserom.com.pl/index.php/component/psy/?task=pokaz&pies_id=531 Quote
kinga_kinga7 Posted August 2, 2010 Posted August 2, 2010 [quote name='Kapsel']Cioteczki, Bono na stronie Fundacji SOS Bokserom się ukazał!!!!! :multi::multi::multi::multi::multi::multi: Zobaczcie :lol::lol::lol: http://www.sosbokserom.com.pl/index.php/component/psy/?task=pokaz&pies_id=531 to trzymam kciuki za ds! Bonuś jest uroczy:) Quote
as_ko Posted August 2, 2010 Author Posted August 2, 2010 Jeju ciekawe dlaczego nie można się dodzwonić do schroniska. Szkoda że nie ma Matrioszki, bo gdyby była w Lubartowie to pewnie mogłaby podjechać do schroniska i dowiedzieć się wszystkiego :( Quote
plastelina Posted August 2, 2010 Posted August 2, 2010 Dziewczyny ja najwcześniej w weekend mogłabym pojechać, nie jest to niestety zależne ode mnie, jutro zadzwonie do Germaine i zapytam się czy tak pasuję. Kapselku jak dodzwonisz się do kierownika to napisz proszę, nie chce żebyśmy we dwie dzwoniły do niego w tej samej sprawie. No i kolejna kwestia weta, czy znacie może takiego który przyjmuje w weekend i ewentualnie traktuje ulgowo psy ze schronu? ja do mojego mogłabym pójść w piątek ale nijak nie będe miała jak przetrzymać Bona. Quote
Kapsel Posted August 2, 2010 Posted August 2, 2010 plastelina napisał(a):Dziewczyny ja najwcześniej w weekend mogłabym pojechać, nie jest to niestety zależne ode mnie, jutro zadzwonie do Germaine i zapytam się czy tak pasuję. Kapselku jak dodzwonisz się do kierownika to napisz proszę, nie chce żebyśmy we dwie dzwoniły do niego w tej samej sprawie. No i kolejna kwestia weta, czy znacie może takiego który przyjmuje w weekend i ewentualnie traktuje ulgowo psy ze schronu? ja do mojego mogłabym pójść w piątek ale nijak nie będe miała jak przetrzymać Bona. Plastelinko, ja już dzwonić do niego nie będę, bo Bono ukazał się juz na stronie Fundacji, a potrzebowałam pewnych informacji do podania na stronie. Więc nie będziemy juz sie dublować. Quote
MaDi Posted August 3, 2010 Posted August 3, 2010 [quote name='Kapsel']Cioteczki, Bono na stronie Fundacji SOS Bokserom się ukazał!!!!! :multi::multi::multi::multi::multi::multi: Zobaczcie :lol::lol::lol: http://www.sosbokserom.com.pl/index.php/component/psy/?task=pokaz&pies_id=531 Idę zobaczyć przystojniaka. Quote
MaDi Posted August 3, 2010 Posted August 3, 2010 Kurcze mój wet nie przyjmuje w weekendy, może podjechać z nim na Kliniki Uniwersytetu Przyrodniczego? Mają wszystko i ceny też są dobre. Quote
Kapsel Posted August 3, 2010 Posted August 3, 2010 As-ko, ja niestety musiałam wczoraj oddać neta TZ i nie mogłam nic napisać na boksiowej skarpecie. Czy już są jakieś ustalenia, czy skarpeta dołoży się? Quote
as_ko Posted August 3, 2010 Author Posted August 3, 2010 Niestety nie ma odpowiedzi na naszą prośbę :( Quote
Agnezia Posted August 3, 2010 Posted August 3, 2010 Bo już jest pies na stronie o takim imieniu, pewnie o to chodzi. Quote
Kapsel Posted August 3, 2010 Posted August 3, 2010 Idę sprostować w wątku boksiowej skarpety, że DT jest bezpłatny, potrzeba tylko kasy na transport, weta i karmę. :p Quote
Kapsel Posted August 3, 2010 Posted August 3, 2010 Na razie dziewczyny macie na transport, kopiuję z wątku Bpksiowej Skarpety: Soema napisał(a):Weźcie fakturę za transport (to 100zł) na Fundację, ja napiszę do Germaine żeby to odjęła od puli boksiowej skarpety. To bardzo ważne, trzeba wziąć fakturę!!!! :multi: Napisałam również prośbę o zwrócenie za podstawowe badania krew, biochemia, zobaczymy czy się Skarpeta Boksiowa zgodzi, jeśli nie to trudno, ale i tak się cieszę, chociaż transport już załatwiony :multi::multi::multi: Quote
Yana Posted August 3, 2010 Posted August 3, 2010 na razie mogę dołożyć 20 zł na chłopaka...niewiele, ale mam kilka długoterminowych deklaracji i na razie tylko tyle mogę... Quote
Kapsel Posted August 3, 2010 Posted August 3, 2010 Yana napisał(a):na razie mogę dołożyć 20 zł na chłopaka...niewiele, ale mam kilka długoterminowych deklaracji i na razie tylko tyle mogę... Hura!!!!!! :multi::multi::multi::multi::multi::multi: Dziękujemy Yanie w imieniu boksia :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::p:p:p Quote
MaDi Posted August 3, 2010 Posted August 3, 2010 Same wspaniałe informacje:multi::multi::multi: Quote
Kapsel Posted August 3, 2010 Posted August 3, 2010 MaDi napisał(a):Same wspaniałe informacje:multi::multi::multi: Dziewczyny, telefon kierownika nadal milczy, choć pisałam wcześniej że dzwonić nie będę, ale chciałam się o szczepienia zapytać :roll: Quote
MaDi Posted August 3, 2010 Posted August 3, 2010 Pewnie jest szczepiony, poczekaj do wieczora i zadzwoń wtedy. Quote
plastelina Posted August 3, 2010 Posted August 3, 2010 ja po 15 skontaktuje się z Germaine i wtedy zacznę gnębić kierownika. Quote
Kapsel Posted August 3, 2010 Posted August 3, 2010 plastelina napisał(a):ja po 15 skontaktuje się z Germaine i wtedy zacznę gnębić kierownika. To czekamy na uzgodnienia i informacje :kiss_2: Plastelinko nie zapomnij się zapytać o te szczepienia i jak możesz to jak trafił do schronu, to tak dla jego historii... Quote
Recommended Posts