Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Dziewczyny, to nie jest jeszcze 100% więc na razie kciuki tylko trzymamy!!!
Germaine rozliczy finanse wszystko to prześle mi i ja wstawię na wątku. Te 70 zł, to za fakturę na paliwo!

• Replies 158
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Kochani,
Jest cisza na wątku, bo jestem chora, mam grypę i dziś pierwszy dzień zwlokłam się z łóżka, żeby usiąść przy kompie. W domu 10 psów czeka na karmienie, wyprowadzenie, podanie leków, a do tego czekają jeszcze te Fundacyjne :shake: a ja czasowo i kondycyjnie trochę ostatnio nie wyrabiam.
Rozliczenie Martiego wysłałam Kapslowi, na pewno wstawi dziś w jego wątku.
z dobrych wieści : Marti już jest w nowym domu, zdjęć brak, nie jestem w stanie chora tam pojechać i zrobić zdjęcia, umówiłam się z nowym domkiem na telefon w poniedziałek, jeśli do tego czasu poczuję się lepiej to pojadę i popstrykam przystojniakowi zdjęcia :p a jak nie to musicie cierpliwie poczekać :diabloti:

Posted

Wstawiam rozliczenie:

09.08.2010 A.P. Dla Martiego/Bono 100,00 zł
13.08.2010 J. K. NA KARMĘ DLA MARTIEGO 120,00 zł
19.08.2010 M.P DLA BOKSERKA MARTIN 100,00 zł
26.08.2010 P. A. pomoc dla Martiego 50,00 zł
30.08.2010 J. K. DLA MARTIEGO - ZA TABLETKI NA ODROBACZENIE 57,00 zł

SUMA: 427
Wydatki:
Odrobaczenie: 57 zł
Wizyta u weta i leki: 80 zł
Zwrot za paliwo: 70,03 zł
Szelki: 40 zł

SUMA: 367,03 zł
nadpłata: 59,97 zł

Dziękujemy wszystkim za wpłaty :Rose::Rose::Rose:

Posted

Germaine napisał(a):
Z dobrych wieści : Marti już jest w nowym domu, zdjęć brak, nie jestem w stanie chora tam pojechać i zrobić zdjęcia, umówiłam się z nowym domkiem na telefon w poniedziałek, jeśli do tego czasu poczuję się lepiej to pojadę i popstrykam przystojniakowi zdjęcia :p a jak nie to musicie cierpliwie poczekać :diabloti:

Hura!!!!! :cunao::cunao::cunao::cunao::cunao:

Dziękujemy Germaine za wszystko!!!! :Rose::Rose::Rose:

Posted

Noooo, to się kiero zdziwi, jak mu jutro powiem, że bokser Marti ("... a jaki tam z niego bokser ?!") ma domek.No zdziwi się.:mad:
Bardzo się cieszę.
Zdrówka dla Germaine życzę; leż, nigdzie się nie ruszaj; zdrowie ważniejsze, niż jakieś tam zdjęcia.Będą to fajnie, nie - trudno.Najważniejsze, że pies znalazł bezpieczną przystań.Dziękuję Wam boksiomaniacy :loveu:- przecież nie sam znalazł.:cool3: