as_ko Posted August 27, 2010 Author Posted August 27, 2010 Jak się dzisiaj piesek czuje? Ja przelałam 57 zł na tabletki na odrobaczenie dla Martiego. Quote
Kapsel Posted August 27, 2010 Posted August 27, 2010 as_ko napisał(a):Jak się dzisiaj piesek czuje? Ja przelałam 57 zł na tabletki na odrobaczenie dla Martiego. Zaraz zapytam się Germaine jak biedaczek się czuje. Dzięki As_ko za pieniążki. Ogromnie dziękujemy w imieniu Martiego :modla::modla::modla::iloveyou::iloveyou::iloveyou::smile::smile::smile: Quote
Kapsel Posted August 27, 2010 Posted August 27, 2010 A czy przy okazji mogę zaprosić Was Kochani, Marti się chyba nie pogniewa, sprzedajemy jajka, uratowanego przeze mnie beniowatego Szczyla, który błąkał się koło mojego ogrodzenia od dwóch tygodni, teraz jest już bezpieczny w DT, ale musimy go wykastrować http://www.dogomania.pl/threads/191683-%C5%9Awie%C5%BCe-jajuszka-ceglaste-prosto-od-dostawcy-promocja-do-7.09.-godz-22-%29%29%29%29 Pomożecie mi Kochani? :modla::modla::modla: Quote
Kapsel Posted September 1, 2010 Posted September 1, 2010 Marti czuje się juz dużo lepiej, choc jeszcze kaszle i dostaje jeszcze antybiotyki, które musza być wybrane oczywiście do końca. Opócz tego, że z kaszelkiem lepiej, to boksiołek zmienił się bardzo w swoim zachowaniu. jest juz naprawdę bardzo kontaktowy i stale chce się miziać! :smile::smile::smile: A jak szczeka to ma taki śmiesznie brzmiący szczek, nie wiem czy słyszałyście jak on szczeka?:-D Quote
as_ko Posted September 1, 2010 Author Posted September 1, 2010 Fajnie że boksio już dochodzi do siebie :loveu: Przy okazji czy ktoś może tu przestawić sytuację finansową Martiego? Quote
Kapsel Posted September 1, 2010 Posted September 1, 2010 [quote name='as_ko']Fajnie że boksio już dochodzi do siebie :loveu: Przy okazji czy ktoś może tu przestawić sytuację finansową Martiego?[/QUOTE] Najlepiej przedstawi ją Germaine, musimy wobec tego poczekać na nią ;) Quote
MaDi Posted September 1, 2010 Posted September 1, 2010 Czekamy na nowe wieści z niecierpliwością. Quote
Agnezia Posted September 1, 2010 Posted September 1, 2010 z mojego bazarku będzie ponad 100 zł na jego utrzymanie. Quote
Kapsel Posted September 1, 2010 Posted September 1, 2010 [quote name='Agnezia']z mojego bazarku będzie ponad 100 zł na jego utrzymanie.[/QUOTE] Aguś :calus: bardzo dziękujemy :Rose::Rose::Rose: Quote
plastelina Posted September 11, 2010 Posted September 11, 2010 ja tak z doskoku dorwałam neta,nie mam dostępu na stałe dlatego nie czytam i nie odpisuję na pw,tel. też nie odbieram bo za dużo placę. z tego co wiem to Germaine ma dzisiaj zrobić rozliczenie. mi na tym zależy o tyle że wpłacała osoba z poza dogomani i pierwszy raz na psa z polski więc chciałabym żeby wiedziała na co poszły jej pieniążki.żeby Pani się nie zniechęciła. Quote
MaDi Posted September 11, 2010 Posted September 11, 2010 plastelina napisał(a):ja tak z doskoku dorwałam neta,nie mam dostępu na stałe dlatego nie czytam i nie odpisuję na pw,tel. też nie odbieram bo za dużo placę. z tego co wiem to Germaine ma dzisiaj zrobić rozliczenie. mi na tym zależy o tyle że wpłacała osoba z poza dogomani i pierwszy raz na psa z polski więc chciałabym żeby wiedziała na co poszły jej pieniążki.żeby Pani się nie zniechęciła. Plastelino cieszę się,że żyjesz:evil_lol: Też czekam z niecierpliwością na jakiekolwiek wieści o psiaku. Quote
as_ko Posted September 15, 2010 Author Posted September 15, 2010 Dostałam przelew na kwotę 70,03 zł od Fundacji. Quote
MaDi Posted September 15, 2010 Posted September 15, 2010 Może by tak jakieś wieści od Martiego? Quote
Kapsel Posted September 15, 2010 Posted September 15, 2010 as_ko napisał(a):Dostałam przelew na kwotę 70,03 zł od Fundacji. Od Fundacji? przelew? za co? :crazyeye::crazyeye::crazyeye: Quote
as_ko Posted September 15, 2010 Author Posted September 15, 2010 Jest to zwrot za fakturę nr 31265/0729/10 (takie info jest w przelewie), aczkolwiek ja nie wiem co to jest za faktura, tak samo jak nic nie wiemy o losach Martiego ani o jego finansach. Martwa cisza zapadła na jego wątku, dziwne. :shake: Quote
Kapsel Posted September 15, 2010 Posted September 15, 2010 as_ko napisał(a):Jest to zwrot za fakturę nr 31265/0729/10 (takie info jest w przelewie), aczkolwiek ja nie wiem co to jest za faktura, tak samo jak nic nie wiemy o losach Martiego ani o jego finansach. Martwa cisza zapadła na jego wątku, dziwne. :shake: Faktura za paliwo pewnie od Plasteliny ..... martwa cisza jest bo nic takiego się nie dzieje. Z Martim wszystko jest w porządku, a Germaine ma tyle psów pod opieką, ze nie starcza jej czasu na nic. I byc może będzie miała niespodziankę, ale nie chcę uprzedzać faktów..... Quote
Kapsel Posted September 15, 2010 Posted September 15, 2010 Jutro zadzwonię do Germaine zapytać się o jego finanse, jakie wydatki były i jakie wpływy. Quote
MaDi Posted September 15, 2010 Posted September 15, 2010 Każdy z nas ma obowiązki,ale też wszyscy martwimy się o losy psów z którymi mamy/mieliśmy kontakt, od czasu do czasu można napisać cokolwiek o losach psa nawet jeżeli nic ciekawego się nie dzieje, to daje m.in. satysfakcję,że pies jest cały, zdrowy i bezpieczny... Quote
Kapsel Posted September 15, 2010 Posted September 15, 2010 MaDi napisał(a):Każdy z nas ma obowiązki,ale też wszyscy martwimy się o losy psów z którymi mamy/mieliśmy kontakt, od czasu do czasu można napisać cokolwiek o losach psa nawet jeżeli nic ciekawego się nie dzieje, to daje m.in. satysfakcję,że pies jest cały, zdrowy i bezpieczny... To prawda wszystko co piszecie dziewczyny, ale ja praktycznie zostałam sama na tym wątku, a tez niewiele wiedziałam sama. Ja mam zaufanie do Germaine, jeśli nie pisze to znaczy, że wszystko w porządku. Oprócz swoich normalnych obowiązków jakie posiada jako człowiek, ma pod opieką pewnie z trzydzieści psów, odbiera maile, telefony, jeździ co chwilę do lecznicy co rusz z innym psem fundacyjnym, a oprócz tego ma swoich 5 psów, które musi nakarmić, wyspacerować i jeszcze tysiące innych rzeczy zrobić. Ja nie wiem czy ona w ogóle sypia. Dlatego nie mam sumienia dręczyć ją ciągłymi pytaniami o psa, z którym jest wszystko w porządku, bo gdyby coś było nie tak to na pewno zaraz by dała znać. Poza tym wszystkie administracyjne sprawy Fundacji, księgowość, faktury, zobowiązania i sama jeszcze nie wiem co w takiej Fundacji należy do obowiązków. Ja tez tak kiedyś myślałam, że chociaz słówko od czasu do czasu można napisać, ale brutalna prawda tez jest taka, że nieraz sił nie ma na to słówko. Quote
MaDi Posted September 15, 2010 Posted September 15, 2010 Ja to wszystko jestem w stanie zaakceptować bo dla mnie doba też jest zdecydowanie za krótka, ale raz na jakiś czas warto napisać kilka słów i zamieścić zdjęcie. Mam nadzieję,że będzie to fotka z DS w końcu wszystkim nam chodzi o dobro Martiego. Quote
Kapsel Posted September 15, 2010 Posted September 15, 2010 No to w takim układzie ja wiem od paru dni.... ale chciałam żeby Germaine to sama napisała, ale tez chciałam pewną 100-u% wiadomość powiedzieć.... szykuje się domek dla chłopaka :smile::smile::smile: ale jeszcze musimy kciuki trochę potrzymać ;) Quote
as_ko Posted September 15, 2010 Author Posted September 15, 2010 No to trzymamy :happy1::happy1::happy1: Quote
Agnezia Posted September 16, 2010 Posted September 16, 2010 Kurczę zanim ja rozliczę mój bazarek to chyba wszystkie pieski na który był wystawiony uciekną do domów. Quote
MaDi Posted September 16, 2010 Posted September 16, 2010 Agnezia napisał(a):Kurczę zanim ja rozliczę mój bazarek to chyba wszystkie pieski na który był wystawiony uciekną do domów. Nic tylko się cieszyć, nie martw się jest tyle bid,że na pewno fundusze się przydadzą. Quote
Recommended Posts