Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Ja też nie miałam dostępu do netu, ale mocno trzymałam kciuki. Jest pewien plus jego wariacji po drodze tzn. że ma siłę więc mam nadzieję iż jego zdrówko jest w nie najgorszym stanie. Plastelino dobrze,że Cie nie zjadł:evil_lol: Ciesze się,że psiak już bezpieczny czekamy na wyniki badań.

• Replies 158
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Marti to prawdziwy bokser, na początku był mocno rozkojarzony i mało kontaktowy, teraz kiedy daję mu jeść, rzuca się na jedzenie i pochłania jedzenie bardzo szybko a w międzyczasie ogonek merda jak szalony :lol:
Zaczął się bawić i zachęca do zabawy, łapie za buta, przynosi patyki a raczej gałęzie do zabawy- im większe tym lepsze. I mamy sukces, po kilku spacerach udało się dogadać Marti z sunią Massi, więc teraz bawią się tez razem. Jest posłuszny,bardzo ładnie reaguje na nowe imię i przybiega na każde zawołanie.

Posted

Germanuś, to cudowne wspaniałe wieści, :Cool!::Cool!::Cool!:aż się poryczałam normalnie ze szczęścia :shake::placz::placz::placz:
Dziękuję Germaine :calus::calus::calus: za Martiego :Rose::Rose::Rose:

Posted

Agnezia napisał(a):
Jak nadejdzie upragniony urlop zrobię dla niego i Bilbo bazarek:)

Super Aguś :buzi::buzi::buzi: Marti znalazł swoją szansę jak juz niejeden bokser wyciągany ze schronu, ale z tym było troszkę inaczej i dlatego moje szczęście jest wielkie :shake:

Posted

A jak tam zdrowie Martiego? (zaraz zmienię imię w tytule i pierwszym poście żeby się nie myliło)
Bo widzę że się chłopak rozkręca i pokazuje jaki potrafi być fajny przy człowieku :)
Ja będę w środę w schronie i odbiorę jego papiery, których nie dostała Plastelina.
Jak mogę jeszcze pomóc?

Zapraszam też na bazarek z którego dochód będzie przekazany na Nowodworskie psiaki, więc na Martiego również :)
Rozsyłajcie gdzie się da!

http://www.dogomania.pl/threads/190576-MEGA-BAZAR!-NOWE!-Bi%C5%BCuteria-torebki-psie-rzeczy-obrazki-akwarelki!-Do-1.09!?p=15156135#post15156135

Posted

super widzieć Martiego takiego zadowolonego.Kapselku ja się nigdy na niego nie gniewałam, to nie jego wina że znalazł się w takiej a nie innej sytuacji. Ja cały czas uważam że to cudowny pis i ma duży potencjał tylko nie bardzo wychowany poprostu. Nawet gdybym wiedziała że podróż będzie tak wyglądała to i tak zdecydowałabym się pojechać, chociażby po to żeby zobaczyć takie jego zdjęcia:)

Posted

Cudności, jaki szczęśliwy pręgusek, :loveu::loveu::loveu:
Wiecie dziewczyny, że warto poświęcać się dla psiaków, po prostu warto dla takich chwil :multi::multi::multi: :multi::multi::multi::multi:

Marti jest juz szczęśliwy, a to dopiero połowa drogi..... bo jeszcze domek swój mój znaleźć, taki który go już nigdy, ale to nigdy nie zostawi, nie porzuci, nie skrzywdzi :mad:

Posted

Tak jest - upierdliwcy górą !:evil_lol:

To jak z tą karmą ? Kupujemy i wysyłamy na podany adres Dt, czy przesyłamy pieniądze na konto fundacji z dopiskiem "Na Martiego" ?
I co to ma być, i ile ?

Posted

matrioszka2 napisał(a):
Tak jest - upierdliwcy górą !:evil_lol:

To jak z tą karmą ? Kupujemy i wysyłamy na podany adres Dt, czy przesyłamy pieniądze na konto fundacji z dopiskiem "Na Martiego" ?
I co to ma być, i ile ?

Dziewczyny wpłaćcie pieniądze na karmę na konto Fundacji z dopiskiem "karma dla Martiego" Karma bedzie kosztowała około 120zł, 15 kg, na około miesiąc mu powinno starczyć.
Dzięki Dziewczyny!!!

Posted

Kapsel napisał(a):
Dziewczyny wpłaćcie pieniądze na karmę na konto Fundacji z dopiskiem "karma dla Martiego" Karma bedzie kosztowała około 120zł, 15 kg, na około miesiąc mu powinno starczyć.
Dzięki Dziewczyny!!!

Ok, w takim razie jutro przeleję 120 zł. Tylko gdzie znajdę konto Fundacji?

Posted

MaDi napisał(a):
Jaką karmę dostanie bestyjka? Wiadomo kiedy będą badania?

Jaką to sie nie pytałam, ale na pewno bardzo dobrą, bo Germaine zamawia po dużych upustach w hurtowni. Jutro zapytam się kiedy badania będą robione i dam znać!

Posted

Dziewczyny ja jeszcze zapomniałam napisać,że faktura na benzynę jest na 50 zł, więc mam 50 zł nowodworskie które przesłała mi As-ko. Poza tym klientka mojej mamy postanowiła wesprzeć finansowo Martiego. Więc Germaiane,jakbyś miała chwilę czasu to pisz o wszystkich wydatkach i wpłatach.

Posted

MaDi napisał(a):
Jaką karmę dostanie bestyjka? Wiadomo kiedy będą badania?

Dostaje karmę Hillsa :smile:

plastelina napisał(a):
Dziewczyny ja jeszcze zapomniałam napisać,że faktura na benzynę jest na 50 zł, więc mam 50 zł nowodworskie które przesłała mi As-ko. Poza tym klientka mojej mamy postanowiła wesprzeć finansowo Martiego. Więc Germaiane,jakbyś miała chwilę czasu to pisz o wszystkich wydatkach i wpłatach.

Bardzo się cieszymy, bardzo! :sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb:Germaine mówiła, że za około tydzień Marti będzie miał badania, żeby wszystko się unormowało i był lepiej odżywiony, by wyniki mogły wyjść prawidłowe. Badania będą kosztowały około 230-260zł. z lekami np. do uszu, jeśli miałby grzybicę, czy inne paskudztwa. Aha i nie ma biegunki, ma ładną kupkę.

as_ko napisał(a):
Tak jak pisała Matrioszka mam papierek Martiego ze schroniska. Komu mam to przekazać albo gdzie wysłać?

As_ko wyślij na adres Fundacji :smile: