as_ko Posted August 1, 2010 Posted August 1, 2010 Marti to młody, piękny pręgowany ok. 4 letni bokser, :loveu: który przebywa w schronisku w Nowodworze koło Lubartowa. Piesek jest łagodny w kontaktach z ludźmi. Początkowo gdy trafił do schroniska nie bardzo tolerował inne psy, teraz z czasem się uspokoił. Bokserek jest chudy ale żwawy. Ma zmiany na grzbiecie, które wyglądają jak ubytki po jakimś urazie lub przypaleniu, więcej widać na zdjęciach. Filmik na którym jest bokserek: :lol: http://tinypic.com/player.php?v=wqopr7&s=3 Dzięki fundacji SOS Bokserom Marti ma szanse na DT. :multi: Potrzebujemy jedynie pieniądzy aby sfinansować wizytę u weta, karmę i transport. Schronisko dla bezdomnych zwierząt w Nowodworze 21-100 Lubartów Tel. kom. 601 89 60 73 Rozliczenie: Pieniądze które zostały wysłane do Fundacji SOS Bokserom ze skarpety Nowodworskiej: - 120zł - na karmę - 57zł - na tabletki na odrobaczenie Inne wydatki: - 100zł - na transport Martiego z Lublina do Fundacji Wpłaty: - 272zł od as_ko z bazarku Quote
as_ko Posted August 1, 2010 Author Posted August 1, 2010 W takim razie teraz zbieramy deklaracje, żeby Bono mógł jak najszybciej opuścić schronisko! Rozsyłajcie wątek gdzie się da. ;) Quote
Kapsel Posted August 1, 2010 Posted August 1, 2010 As-Ko :loveu::loveu::loveu: dziękujemy za założenie wątku boksia :multi::multi::multi: Mam nadzieję, że Bono szybko opuści schroniskowe kraty :mad::mad::mad: Cioteczki kto pomoże boksiowi? :roll::roll::roll: Quote
Alicja Posted August 1, 2010 Posted August 1, 2010 [FONT=Arial]jaki piękny chłopak ..... a ja póki co bez kasiory :(:oops:[/FONT] Quote
Kapsel Posted August 1, 2010 Posted August 1, 2010 Umknął mi gdzieś jego wiek na wątku ogólnym. Czy stwierdził to Wasz wet? Oglądał go? :razz: Quote
as_ko Posted August 1, 2010 Author Posted August 1, 2010 Podejrzewam że wet go nie widział, może ocenił go tak kierownik, nie wiem. Napisała to Matrioszka, ale niestety nie odpowie nam jeszcze przez tydzień na to pytanie bo wyjechała na wakacje, więc prędzej dowiesz się jak się dodzwonisz jutro do kierownika. Quote
Kapsel Posted August 1, 2010 Posted August 1, 2010 Alicja napisał(a):[FONT=Arial]jaki piękny chłopak ..... a ja póki co bez kasiory :(:oops:[/FONT] Aluś Kochana,:p:p:p ty tyle pomagasz psiakom, najważniejsze że jesteś! Quote
Kapsel Posted August 1, 2010 Posted August 1, 2010 as_ko napisał(a):Podejrzewam że wet go nie widział, może ocenił go tak kierownik, nie wiem. Napisała to Matrioszka, ale niestety nie odpowie nam jeszcze przez tydzień na to pytanie bo wyjechała na wakacje, więc prędzej dowiesz się jak się dodzwonisz jutro do kierownika. Więc tak, jutro dzwonię do kierownika i wypytam się o informacje, które są potrzebne do umieszczenia na stronie Fundacji SOS Bokserom. Plastelinko, wyczyść skrzynkę bo chcę Ci wysłać pw. chcę ustalić pewne szczegóły z Tobą. Quote
Kapsel Posted August 1, 2010 Posted August 1, 2010 As-ko, :loveu: w pierwszym poście zmień informację, że potrzebujemy na transport, weta, i karmę. Ja zobowiązałam sie wpłacać 100 zł co miesiąc na boksia. Kinguś, dziękujemy za przybycie na wątek:multi::multi::multi: Quote
MaDi Posted August 1, 2010 Posted August 1, 2010 Kto będzie robił bazarek? Mam trochę rzeczy, jeśli zostaną sprzedane można je jakoś sprawiedliwie rozdysponować na nowodworskie psiaki. Quote
Agnezia Posted August 1, 2010 Posted August 1, 2010 Dziewczyny mam fanty na bazarek i mogę go zrobić dla Bono, na spółkę z Bilbo z sygnatury. Ale trochę potrwa zanim się ogarnę z przeprowadzką i remontami. Myślę, że w połowie sierpnia bazarek ruszy. A do jakiego miasta on jedzie? Ile kasy trzeba na transport? Quote
as_ko Posted August 2, 2010 Author Posted August 2, 2010 Madi ja jak rozliczę ten ostatni bazarek na nowodworskie i porozsyłam wszystko, to będę chciała zrobić go jeszcze raz, bo trochę rzeczy nam zostało do sprzedania jeszcze i jakieś jeszcze dorzucę. Kapselku jesteś niesamowita :loveu: serdecznie Ci dziękuje w imieniu Bona. W takiej sytuacji myślę że boksia trzeba jak najszybciej zabierać. Ile będzie kosztował transport? Bo może uda nam się sfinansować weta i transport z pieniędzy z moich bazarków? Na karmę będziemy cały czas zbierać deklaracje. Quote
Kapsel Posted August 2, 2010 Posted August 2, 2010 Zadzwonię za chwilę do kierownika to napiszę informacje, które się dowiedziałam. Szykujcie transport jak najszybciej, bo po co ma biedak siedzieć w schronie. Agnezja, on jedzie do Warszawy :Cool!::Cool!::Cool!: Quote
Kapsel Posted August 2, 2010 Posted August 2, 2010 Dziewczyny czy do schronu jest jakiś stacjonarny telefon? Kierownik ma pocztę głosową włączoną :-( Quote
as_ko Posted August 2, 2010 Author Posted August 2, 2010 Czyli czekamy na wiadomość od plasteliny, która pisała na wątku schronu że może psiaka zabrać do weta a potem od razu zawieść do Warszawy, tak? :multi: Jak będziesz dzwonić to bardzo Cię proszę zapytaj przy okazji o foksteriera Reksia, czy u niego wszystko w porządku. Z tego co wiem wszędzie podawana jest ta komórka, więc chyba nie ma stacjonarnego. Quote
Agnezia Posted August 2, 2010 Posted August 2, 2010 Tak myślałam, że jedzie do Warszawy:) Transport to w takim razie koszt około 100 zł, tak mi się wydaje :) Quote
Kapsel Posted August 2, 2010 Posted August 2, 2010 [quote name='Agnezia']Tak myślałam, że jedzie do Warszawy:) Transport to w takim razie koszt około 100 zł, tak mi się wydaje :) Dziewczyny, zwróćcie się o pomoc do boksiowej skarpety, tam pieniądze są i na transport i na karmę http://www.dogomania.pl/threads/142386-Boksiowa-Skarpeta-niech-po%C5%82%C4%85czy-nas-mi%C5%82o%C5%9Bc-do-boksi%C3%B3w-ZAWIESZONA-AKCJA! Quote
ageralion Posted August 2, 2010 Posted August 2, 2010 Przepiekny ten Bono i to znaczenie biale miedzy oczkami :loveu: Quote
MaDi Posted August 2, 2010 Posted August 2, 2010 Asia daj mi adres maila na PW to porobię foty rzeczom na bazarek i Ci wyślę. Quote
plastelina Posted August 2, 2010 Posted August 2, 2010 Dziewczyny odnośnie transportu i orientacyjnej daty wyjazdu będe wiedziała wszystko wieczorem, a jutro z samego rana zadzwonię do Germainę żeby wszystko ustalić. Ja jakąś część mogę założyć za boksia tylko niestety nie całość. transport będzie kosztował pewnie w okolicach 100zł, wet pewnie mniej w zależności od tego co mu będzie robił, no i karma. a ile jest pieniędzy w skarpecie ogólnej? bo te które ma Matrioszka to już lepiej żeby na Misię zostały. Quote
as_ko Posted August 2, 2010 Author Posted August 2, 2010 [quote name='Kapsel']Dziewczyny, zwróćcie się o pomoc do boksiowej skarpety, tam pieniądze są i na transport i na karmę http://www.dogomania.pl/threads/142386-Boksiowa-Skarpeta-niech-po%C5%82%C4%85czy-nas-mi%C5%82o%C5%9Bc-do-boksi%C3%B3w-ZAWIESZONA-AKCJA! Napisałam na wątku skarpety że prosimy do dofinansowanie, żeby Bona jak najszybciej zabrać ze schronu i wstawiłam tam link do wątku. [quote name='MaDi']Asia daj mi adres maila na PW to porobię foty rzeczom na bazarek i Ci wyślę. Już wysłałam :) [quote name='plastelina']Dziewczyny odnośnie transportu i orientacyjnej daty wyjazdu będe wiedziała wszystko wieczorem, a jutro z samego rana zadzwonię do Germainę żeby wszystko ustalić. Ja jakąś część mogę założyć za boksia tylko niestety nie całość. transport będzie kosztował pewnie w okolicach 100zł, wet pewnie mniej w zależności od tego co mu będzie robił, no i karma. a ile jest pieniędzy w skarpecie ogólnej? bo te które ma Matrioszka to już lepiej żeby na Misię zostały. Na wątku skarpety nowodworskiej jest moje rozliczenie, które aktualizuję po każdym moim bazarku. Te pieniądze są u mnie, chociaż suma wpisana tam różni się troszkę od faktycznego stanu konta, ponieważ od 1 osoby nie dostałam jeszcze pieniążków za rzeczy kupione na bazarku. Może dzisiaj jeszcze dojdą. Nie wiem ile pieniędzy jest u innych osób. Quote
plastelina Posted August 2, 2010 Posted August 2, 2010 nie wiedziałam że robisz tam rozliczenie, czyli może być tak że na początku wyłożysz te pieniądze na weta/transport/karmę a później będziemy to zapełniać bazarkami? Kapselku jeśli dodzwonisz się do kierownika to mogłabyś go zapytać o szczepienia Bona?ja też nie mogę się dodzwonić. Quote
as_ko Posted August 2, 2010 Author Posted August 2, 2010 plastelina napisał(a):nie wiedziałam że robisz tam rozliczenie, czyli może być tak że na początku wyłożysz te pieniądze na weta/transport/karmę a później będziemy to zapełniać bazarkami? Kapselku jeśli dodzwonisz się do kierownika to mogłabyś go zapytać o szczepienia Bona?ja też nie mogę się dodzwonić. Ale co będziemy zapełniać bazarkami? Quote
Recommended Posts