Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 158
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

No i zapeszyłam, mówiłam Kapslowi, ze Marti już nie ma biegunki a on wczoraj i dziś ma straszną biegunkę. Byłam dziś w lecznicy, dostałam tabletki na odrobaczenie, które będzie dostawał przez 3 kolejne dni. Tydzień po dostaniu ostatniej tabletki zrobimy mu badanie kału i zobaczymy czy są jeszcze jakieś pasożyty. Przy okazji zajrzymy do uszu i zrobimy badanie krwi.
Koszt tabletek na odrobaczenie: 57 zł
Doszły pieniądze za karmę: 120 zł, dziękujemy :-)

Posted

Marti dostał Dolpac na odrobaczenie, dziś dostał ostatnią trzecią tabletkę.
Powoli wychodzi z niego prawdziwy charakter, dziś rzucił się kilka razy na Massi, po południu przytaszczył w zębach swoje posłanie do drzwi wejściowych, położył się na nim i nie chciał wpuścić naszego podopiecznego Rene do domu, taki z niego spryciarz :diabloti:

Posted

Germaine napisał(a):
Marti dostał Dolpac na odrobaczenie, dziś dostał ostatnią trzecią tabletkę.
Powoli wychodzi z niego prawdziwy charakter, dziś rzucił się kilka razy na Massi, po południu przytaszczył w zębach swoje posłanie do drzwi wejściowych, położył się na nim i nie chciał wpuścić naszego podopiecznego Rene do domu, taki z niego spryciarz :diabloti:

A ja myślę, że Marti chce się wreszcie przeprowadzić do swojego lokum :smokin::smile:

Posted

U Martiego wszystko w porządku, oprócz tego, że straszny z niego niszczyciel.
Zniszczył swoje posłanie, ale pewnie bardziej z nudów niż dlatego, że lubi demolkę.:cool3::cool3::cool3:
Ma kupione szelki, żeby nie ciągnął jak smok wawelski. Jest nie wyżyty i to pewnie dlatego! Szelki koloru niebieskiego, więc pewnie ładnie mu do twarzy! ;)
Oby się tylko spodobał komuś i znalazł przystań do końca swoich dni!

Posted

Marti strasznie ciągnął na spacerach, kupiłam mu szelki i jest o niebo lepiej, chodzi coraz lepiej.
Jest strasznym gadułą, dużo szczeka a głosik muszę przyznać ma okropny. Na początku był mało kontaktowy, teraz ogon merda cały czas, nawet kiedy je albo pije wodę to ogon nie przestaje merdać.:p
Marti kasłał i zaraził Renee, psy dostały leki, Rene przeszło, Marti kasłał dalej, więc dziś pojechałam z nim do lecznicy. Marti ma kaszel kennelowy, dostał antybiotyk na 7 dni, mam nadzieje, ze mu się poprawi.
Zapłaciłam za wszystko 80 zł

Posted

matrioszka2 napisał(a):
A gdzie on złapał ten kennel ?:roll:
Mam nadzieję, że choroba ma łagodny przebieg.

Widocznie te biegunki go osłabiły i złapał to paskudztwo.