as_ko Posted August 13, 2010 Author Posted August 13, 2010 Napiszcie czy pieniądze doszły. Dokument wyślę jutro poleconym na adres fundacji. Quote
Kapsel Posted August 13, 2010 Posted August 13, 2010 as_ko napisał(a):Napiszcie czy pieniądze doszły. Dokument wyślę jutro poleconym na adres fundacji. Dowiem się czy doszły i dam Wam znać :loveu: Quote
Germaine Posted August 14, 2010 Posted August 14, 2010 No i zapeszyłam, mówiłam Kapslowi, ze Marti już nie ma biegunki a on wczoraj i dziś ma straszną biegunkę. Byłam dziś w lecznicy, dostałam tabletki na odrobaczenie, które będzie dostawał przez 3 kolejne dni. Tydzień po dostaniu ostatniej tabletki zrobimy mu badanie kału i zobaczymy czy są jeszcze jakieś pasożyty. Przy okazji zajrzymy do uszu i zrobimy badanie krwi. Koszt tabletek na odrobaczenie: 57 zł Doszły pieniądze za karmę: 120 zł, dziękujemy :-) Quote
MaDi Posted August 14, 2010 Posted August 14, 2010 Biedak mam nadzieję,że to tylko chwilowe zachwiane i wszystko wróci do normy.Co dostał na biegunkę?Jakie to tabletki,że są takie drogie? Quote
AgaiTheta Posted August 14, 2010 Posted August 14, 2010 Jakie tabletki na odrobaczenie podje się trzy dni pod rząd? Quote
MaDi Posted August 14, 2010 Posted August 14, 2010 AgaiTheta napisał(a):Jakie tabletki na odrobaczenie podje się trzy dni pod rząd? Może chodziło o coś na biegunkę? Quote
AgaiTheta Posted August 14, 2010 Posted August 14, 2010 MaDi napisał(a):Może chodziło o coś na biegunkę? nie wiem, dlatego zapytałam, może to coś skuteczniejszego niż pratex. Quote
Germaine Posted August 16, 2010 Posted August 16, 2010 Marti dostał Dolpac na odrobaczenie, dziś dostał ostatnią trzecią tabletkę. Powoli wychodzi z niego prawdziwy charakter, dziś rzucił się kilka razy na Massi, po południu przytaszczył w zębach swoje posłanie do drzwi wejściowych, położył się na nim i nie chciał wpuścić naszego podopiecznego Rene do domu, taki z niego spryciarz :diabloti: Quote
matrioszka2 Posted August 16, 2010 Posted August 16, 2010 Nie wiem, czy określenie "spryciarz" nie jest zbyt łagodne ...:razz: Quote
Kapsel Posted August 17, 2010 Posted August 17, 2010 Germaine napisał(a):Marti dostał Dolpac na odrobaczenie, dziś dostał ostatnią trzecią tabletkę. Powoli wychodzi z niego prawdziwy charakter, dziś rzucił się kilka razy na Massi, po południu przytaszczył w zębach swoje posłanie do drzwi wejściowych, położył się na nim i nie chciał wpuścić naszego podopiecznego Rene do domu, taki z niego spryciarz :diabloti: A ja myślę, że Marti chce się wreszcie przeprowadzić do swojego lokum :smokin::smile: Quote
MaDi Posted August 17, 2010 Posted August 17, 2010 Kapsel napisał(a):A ja myślę, że Marti chce się wreszcie przeprowadzić do swojego lokum :smokin::smile: O tym samym pomyślałam. Quote
Agnezia Posted August 17, 2010 Posted August 17, 2010 Dziewczyny zapraszam na bazarek dla Martiego: http://www.dogomania.pl/threads/191065-KSI%C4%84%C5%BBKI-35-tytu%C5%82%C3%B3w-dla-ka%C5%BCdego-dla-BILBO-TRINI-MARTIEGO-do-31-08-do-22 ZAPRASZAM DO KUPOWANIA I PODNOSZENIA :) Quote
Kapsel Posted August 19, 2010 Posted August 19, 2010 MaDi napisał(a):Jak chłopak? Rządzi? Germaine wraca z Krakowa w piątek, kwestowała tam na boksie. Jak wróci na pewno da znać :smile: Quote
Kapsel Posted August 21, 2010 Posted August 21, 2010 MaDi napisał(a):Co u Martiego? Sama jestem ciekawa co u Martiego, pewnie zadzwonię i się dowiem :razz: Quote
MaDi Posted August 21, 2010 Posted August 21, 2010 Jak już coś będziesz wiedziała to daj znać.:razz: Quote
Kapsel Posted August 23, 2010 Posted August 23, 2010 U Martiego wszystko w porządku, oprócz tego, że straszny z niego niszczyciel. Zniszczył swoje posłanie, ale pewnie bardziej z nudów niż dlatego, że lubi demolkę.:cool3::cool3::cool3: Ma kupione szelki, żeby nie ciągnął jak smok wawelski. Jest nie wyżyty i to pewnie dlatego! Szelki koloru niebieskiego, więc pewnie ładnie mu do twarzy! ;) Oby się tylko spodobał komuś i znalazł przystań do końca swoich dni! Quote
MaDi Posted August 23, 2010 Posted August 23, 2010 Pewnie,że z nudów przecież to grzeczny chłopak. Quote
Germaine Posted August 26, 2010 Posted August 26, 2010 Marti strasznie ciągnął na spacerach, kupiłam mu szelki i jest o niebo lepiej, chodzi coraz lepiej. Jest strasznym gadułą, dużo szczeka a głosik muszę przyznać ma okropny. Na początku był mało kontaktowy, teraz ogon merda cały czas, nawet kiedy je albo pije wodę to ogon nie przestaje merdać.:p Marti kasłał i zaraził Renee, psy dostały leki, Rene przeszło, Marti kasłał dalej, więc dziś pojechałam z nim do lecznicy. Marti ma kaszel kennelowy, dostał antybiotyk na 7 dni, mam nadzieje, ze mu się poprawi. Zapłaciłam za wszystko 80 zł Quote
matrioszka2 Posted August 26, 2010 Posted August 26, 2010 A gdzie on złapał ten kennel ?:roll: Mam nadzieję, że choroba ma łagodny przebieg. Quote
MaDi Posted August 26, 2010 Posted August 26, 2010 matrioszka2 napisał(a):A gdzie on złapał ten kennel ?:roll: Mam nadzieję, że choroba ma łagodny przebieg. Widocznie te biegunki go osłabiły i złapał to paskudztwo. Quote
Kapsel Posted August 26, 2010 Posted August 26, 2010 MaDi napisał(a):Widocznie te biegunki go osłabiły i złapał to paskudztwo. Tez tak myślę, osłabiony organizm łapie wszystko co popadnie :-( Quote
Recommended Posts