Jump to content
Dogomania

STARY Sznaucer olbrzym BIRMAN - po 7 miesiącach w hotelu MA DOMEK!!!! i koniec... [']

Recommended Posts

• Replies 1.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Fantastyczne zdjęcie! :crazyeye:...
.... i widzę że po ostrzyżeniu okazało się, że to nie tylko chłopak, ale i w białe łaty i taki jakiś wyżłowaty.... :roflt:

[SIZE=1](to oczywiście żart...:eviltong:)[/SIZE]

[quote name='malawaszka'][URL="http://img28.imageshack.us/i/dsc05593x.jpg/"][IMG]http://img28.imageshack.us/img28/707/dsc05593x.jpg[/IMG][/URL][/QUOTE]

Posted

Ufff... I Zrobił się chłopczyk, Ahhh te olbrzymki. I ja się zadeklaruję bardzo proszę dopisać ode mnie 20 złotych i bardzo przepraszam ale na pierwsze 3 miesiące. Później pewnie też ale nie chciałabym narobić zamieszania jak mi się coś podzieje. Nie mam stałych dochodów i stąd taka decyzja. Ale mam nadzieję, że się przyda :) Pozdrawiam :)

Posted

Wasia... tekst chiba do wymiany?

[quote name='malawaszka']Tekst ogłoszeniowy z tego co wiem o suni:

BIRMA - sznaucer olbrzym
Suczka znaleziona w okolicach Lublina, odwieziona do jednego z tamtejszych schronisk. Ma około 10 lat, jest spokojna, łagodna i ... bezdomna. W schronisku ciągle zagubiona, rozgląda się jakby szukała nadziei na to, że czeka ją jeszcze szczęście. Bywa zazdrosna o inne psy - chce być tą najważniejszą, ale nie gryzie ich - pcha się, żeby być pierwszą. Najlepiej do domu z ogrodem gdyż nie znamy jej przeszłości, a znaleziona została na terenie wiejskim więc można pokusić się o wniosek, że nie mieszkała w bloku - no chyba, ze jakiś "mieszczuch" pozbył się starego psa wywożąc na wieś i porzucając - to też jest możliwe... samo życie.
Szukamy dla niej DOMU, Rodziny - kogoś, kto pokocha ją i otoczy opieką bezwarunkowo, najchętniej miłośników tych wspaniałych brodaczy.
Szukamy również domu tymczasowego - kogoś, kto podjął by się opieki nad sunią, pomógłby nam ją poznać bardziej niż to możliwe w schronisku, zadbał o sierść.
Kontakt: [EMAIL="[email protected]"][email protected][/EMAIL] 608 464 683

Miejsce: ok. Lublina[/QUOTE]

i może by zakutualizowac aktualne deklaracje gdzieś z przodka?