bea100 Posted August 22, 2012 Posted August 22, 2012 Jestem pewna, że kochany Birman by pochwalił pomoc dla innego staruszka- wyjętego ponad rok temu z umieralni na Paluchu- Bochnara- zbieram na leki dla tego starowinki i dla innych starych ogonów w DT... Zapraszam serdecznie na fajny książkowy bazarek (wszystkie książeczki od 7 zł!!!) - na leki dla staruszków na DT u ajli w Koluszkach! Na Bochusia i ogony...bardzo potrzebne tam dla starowinek wsparcie w leki i suplementy! Serdeczna moja i wielka prośba o zajrzenie i choć o podnoszenie! [URL]http://www.dogomania.pl/forum/threads/230983-Książkowisko-dla-Bochnara-i-ogonów-od-7zł-do-21-09-12-godz-22-00?p=19550801#post19550801[/URL] Quote
birmanek i kropeczka Posted January 12, 2013 Posted January 12, 2013 Moj kochany. Na zawsze pozostanie w naszych serduszkach. Ten piekny wspanialy najlepszy przyjaciel czlowieka. Oddany do konca. Nigdy nie zapomne naszego pierwszego spotkania:loveu:. Kiedy Birmusia zobaczylam, lzy naplywaly do oczu, lzy szczescia:multi:ze tak piekny i madry psiaczek trafi do mojej rodziny. Lecz nikt nawet nie przypuszczal ze tylko na rok, rok najpiekniejszy. Do dzis wpatruje sie w jego zdjęcia z ogromna tęsknotą. Nasze pozegnanie kiedy powiedzialam do Birmusia idz i biegaj po zielonych łąkach, bądz szczesliwy. Polozyl glowe na moich kolanach i odszedł. A mnie rozrywała rozpacz od srodka. A tesknota zostala i nigdy nie minie. Quote
malawaszka Posted January 12, 2013 Author Posted January 12, 2013 Witaj na forum :) Szkoda, że nie możesz nam opisać co tam u Birmanka słychać :( Quote
ULKA12 Posted January 13, 2013 Posted January 13, 2013 "BIRMANEK I KROPECZKA" nie tylko w twoim sercu Birmanek zostanie już na zawsze. Quote
malawaszka Posted January 13, 2013 Author Posted January 13, 2013 Kochani BARDZO pilnie musimy znaleźć DOM albo inny DT dla Zaszka który jest u farmerki - proszę pomóżcie :modla: http://www.dogomania.pl/forum/threads/233579-ALARM-sznaucerek-Zachary-PILNIE-szuka-domu!!! Quote
jambi Posted January 23, 2013 Posted January 23, 2013 to prawda, Birman pozostanie nie tylko w Twoim sercu! Tutaj (i nie tylko tutaj) jest bardzo wiele osób, którym ten pies zagłębił się w serce :) Quote
sybil Posted January 23, 2013 Posted January 23, 2013 Birmanku, zaopiekuj się Calineczką za Tęczowym Mostem :-( . Pobiegła tam 15 stycznia :candle::candle::candle: Quote
sybil Posted January 24, 2013 Posted January 24, 2013 Calineczka nie była moja, trafiła przez Anulę do p. Aldony, miała cudny domek, ale choroba Ją zabrała (za wcześnie :-( ). Dziękuję za dobre słowo. Quote
jambi Posted January 24, 2013 Posted January 24, 2013 a to przepraszam, dawno mnie nie było, troche mnie ominęło, tu i ówdzie pojawiły się nowe psy, myślałam że Ona była Twoja... w sumie - jeśli można tak powiedzieć - lepiej, że nie Twoja, bo wiem jak ciężko przechodzi się odejście Własnego Psa, ale i tak jest to przykre Quote
Recommended Posts