Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

ZBIERAMY DEKLARACJE dla Birmana - proszę pomóżcie :modla: jednak to, że jest samcem przeszkadzało panu, który miał adoptować Birmę, albo coś innego - nie wiem, wiem, że zrezygnował :( w chwili obecnego zasznupienia żebym ja zdecydowała się wziać Birmana do hotelu musi być co najmniej 300 zł/miesiąc stałych deklaracji - inaczej się boję bo on może posiedzieć dłużej - chyba, że ktoś chce się podjąć prowadzenia finansów i adopcji Birmana to chętnie na to przystanę

jambi_ 30 zł/mies
Margi 20 zł/mies
farmerka63 30 zł
weszka - skarpeta sznaucerowa AFN 150 zł/mies
Saththa 20 zł/mies (przez 3 miesiące)
furciaczek grosiki jednorazowo

SUMA: 250 zł/miesiąc

Dziękujemy :Rose:

Posted

furciaczek napisał(a):
Wasiu rzuc nr konta, wplace dla niej pare groszy....i zapamietaj raz na zawsze...do olbrzymow sznupiastych masz mnie wolac!!:mad:

malawaszka napisał(a):
ZBIERAMY DEKLARACJE dla Birmana - proszę pomóżcie :modla: jednak to, że jest samcem przeszkadzało panu, który miał adoptować Birmę, albo coś innego - nie wiem, wiem, że zrezygnował :( w chwili obecnego zasznupienia żebym ja zdecydowała się wziać Birmana do hotelu musi być co najmniej 300 zł/miesiąc stałych deklaracji - inaczej się boję bo on może posiedzieć dłużej - chyba, że ktoś chce się podjąć prowadzenia finansów i adopcji Birmana to chętnie na to przystanę

jambi_ 30 zł/mies
Margi 20 zł/mies
farmerka63 30 zł
weszka - skarpeta sznaucerowa AFN 150 zł/mies
Saththa 20 zł/mies (przez 3 miesiące)
Pani Magdalena K. 50 zł/mies
ashley 100 zł/mies
Pani Agnieszka M. 30 zł/mies
furciaczek grosiki jednorazowo

SUMA: 430 zł/miesiąc

Dziękujemy :Rose:

dziękuję - mamy kolejną deklarację od Pani Magdaleny K. :Rose: i od ashley :Rose: i Pani Agnieszki M. :Rose:

Posted

furciaczek napisał(a):
Wasiu ja te pare grosikow przeleje jak Puppy pojedzie do domku bo nagle nam sie trafila a niemam zadnej deklaracji na nia i wsio na mojej glowie wiec sie splucze:-(

Fur - nie ma problemu najmniejszego bo udało się fajnie deklaracje zebrać, no i pewnie potrwa zanim gdzieś Birmana zabierzemy bo nie miałam jeszcze nawet chwili czasu, zeby pomyśleć gdzie go wziąć no i JAK to zrobić - czy ktoś tam na miejscu pomoże :niewiem:

Posted

kurcze... czy ktoś ma pomysł jak zorganizowac zabranie Birmana ze schroniska do hotelu? co prawda jeszcze nie zdecydowałam do którego i nie wiem gdzie byłoby miejsce ale nie wiem jak to zrobić

Posted

malawaszka napisał(a):
kurcze... czy ktoś ma pomysł jak zorganizowac zabranie Birmana ze schroniska do hotelu? co prawda jeszcze nie zdecydowałam do którego i nie wiem gdzie byłoby miejsce ale nie wiem jak to zrobić

Wiem,że to bardzo optymistyczne,ale może kierownik jakoś pomoże w transporcie?

Posted

MaDi napisał(a):
Wiem,że to bardzo optymistyczne,ale może kierownik jakoś pomoże w transporcie?

a zdarzały się takie "przypadki"???? bo póki co to jak mówiłam mu o zabraniu Birmana to dość sceptycznie podchodził, że gdzie, że po co...

Posted

Aleksandra Bytom napisał(a):
potraficie mi wyjaśnić jaki schron ma w tym interes żeby robić problemy przy wyciąganiu psów?

Nie wiem, ale mają. Nie wszyscy uznają coś takiego jak DT, o tym, ze nie widzą sensu w ratowaniu starych psów nie wspomnę.

Posted

Aleksandra Bytom napisał(a):
potraficie mi wyjaśnić jaki schron ma w tym interes żeby robić problemy przy wyciąganiu psów?

tu akurat problemów nie będzie jak się już zorganizuje wszystko, ale po prostu dla kierownika jest czymś dziwnym branie starego psa do hotelu bo u niego może mieć dożywocie :niewiem: