malawaszka Posted August 26, 2010 Author Posted August 26, 2010 Dużo, ale kto wie.... może jak zwolnią się miejsca w październiku to ją tam weźmiemy co? Czy podtrzymujecie deklaracje wtedy też? a tymczasem Birma dzisiaj: [URL="http://img829.imageshack.us/i/dsc05478z.jpg/"][IMG]http://img829.imageshack.us/img829/2672/dsc05478z.jpg[/IMG][/URL] przeraziłam się trochę jak zobaczyłam to zdjecie :oops: ale matrioszka2 uspokoiła mnie, że Birma najpierw była w budzie, potem sobie wyszła i położyła się na zewnątrz - nie wyglądała na chorą, za kilka dni zadzwonię zapytać jak sprawa obcięcia Zapraszam na wątek "nowego" - mam nadzieję, że to będzie szybka akcja - jutro zabieramy, za kilka dni ciachamy i sio do domku! OBY :kciuki: [url]http://www.dogomania.pl/threads/191624[/url] Quote
Margi Posted August 27, 2010 Posted August 27, 2010 Ja też podtrzymuję,tylko wyjeżdżam,więc jak będzie taka potrzeba wszystko ureguluję po powrocie. Quote
jambi Posted August 27, 2010 Posted August 27, 2010 co za pytanie? no jasne że podtrzymuję!... ja rozumiem... to ten odmienny stan... :roflt: Quote
farmerka63 Posted August 27, 2010 Posted August 27, 2010 A kto jest w odmiennym ? Birma ?:crazyeye: Quote
malawaszka Posted August 27, 2010 Author Posted August 27, 2010 [quote name='jambi_']co za pytanie? no jasne że podtrzymuję!... ja rozumiem... to ten odmienny stan... :roflt:[/QUOTE] :obrazic: śmiej się śmiej z kaleki :lol: Quote
weszka Posted August 28, 2010 Posted August 28, 2010 Ja oczywiście podtrzymuję AFN-ową deklarację. Trzymaj się Birma. Nie zapominamy o tobie! Quote
malawaszka Posted August 31, 2010 Author Posted August 31, 2010 taka pogoda paskudna :( cholera no... Quote
jambi Posted September 2, 2010 Posted September 2, 2010 zaglądam, pamiętam i myślę... dobrze, że chociaz pogoda idzie ku lepszemu Quote
malawaszka Posted September 2, 2010 Author Posted September 2, 2010 ale pewnie nie na długo... :( Quote
jambi Posted September 3, 2010 Posted September 3, 2010 ZAPRASZAM NA BAZAREK DLA BIRMY (I TOTKA) [URL]http://www.dogomania.pl/threads/192121-MEGA-KSIĘGARNIA-DLA-SZNAUCERÓW!-Ponad-100-pozycji!?p=15307626#post15307626[/URL] PROSZE O HOPANIE, PODRZUCANIE, ZAPRASZANIE NO I OCZYWIŚCIE ZAKUPY :) Quote
Igiełka Posted September 3, 2010 Posted September 3, 2010 Birmuniu pamiętam o Tobie narazie mogę tylko wątek podnosić. :roll: Quote
jambi Posted September 3, 2010 Posted September 3, 2010 możesz też wspomóc Birmę bazarkowo - hopając, rozsyłając, itp ;) Quote
furciaczek Posted September 6, 2010 Posted September 6, 2010 Wasiu rzuc nr konta, wplace dla niej pare groszy....i zapamietaj raz na zawsze...do olbrzymow sznupiastych masz mnie wolac!!:mad: Quote
malawaszka Posted September 6, 2010 Author Posted September 6, 2010 fur - jak będziemy ją zabierać to Ci podeślę, póki co nie zbieram, jest maleńkie światełko w tunelu dla birmy - zobaczymy jak się sytuacja rozwinie, to potrwa około miesiąca, jak się nie uda to wtedy ją zabierzemy do hotelu Quote
furciaczek Posted September 6, 2010 Posted September 6, 2010 [quote name='malawaszka']fur - jak będziemy ją zabierać to Ci podeślę, póki co nie zbieram, jest maleńkie światełko w tunelu dla birmy - zobaczymy jak się sytuacja rozwinie, to potrwa około miesiąca, jak się nie uda to wtedy ją zabierzemy do hotelu[/QUOTE] Ok to trzymam kciuki:p Quote
jambi Posted September 6, 2010 Posted September 6, 2010 [quote name='furciaczek']Wasiu rzuc nr konta, wplace dla niej pare groszy....i zapamietaj raz na zawsze...do olbrzymow sznupiastych masz mnie wolac!!:mad:[/QUOTE] fur, ja tak nieśmiało pozwolę się wtrącić - wczoraj wysłałam Ci zaproszenie na bazarek właśnie na Birmę :p Quote
farmerka63 Posted September 6, 2010 Posted September 6, 2010 Furciaczek - super książeczki ! Ci mówię ! A tłok, że trudno się dopchać do lady ! Chyba jest w dobrym tonie wdepnąć do tej księgarni ;) Zapraszam w imieniu klubu czytelników :) Quote
furciaczek Posted September 6, 2010 Posted September 6, 2010 [quote name='jambi_']fur, ja tak nieśmiało pozwolę się wtrącić - wczoraj wysłałam Ci zaproszenie na bazarek właśnie na Birmę :p[/QUOTE] I tak tu trafilam:loveu: [quote name='farmerka63']Furciaczek - super książeczki ! Ci mówię ! A tłok, że trudno się dopchać do lady ! Chyba jest w dobrym tonie wdepnąć do tej księgarni ;) Zapraszam w imieniu klubu czytelników :)[/QUOTE] Ja to tylko psie ksiazki poczytuje...no i czas znalezc na czytanie ehh :) Quote
Recommended Posts