Jump to content
Dogomania

STARY Sznaucer olbrzym BIRMAN - po 7 miesiącach w hotelu MA DOMEK!!!! i koniec... [']

Recommended Posts

• Replies 1.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[COLOR=red][B]Kochani - chyba mogę Wam już powiedzieć - Birman jedzie do nowego domu!!!!![/B][/COLOR] :mdleje: Dzisiaj była wizyta przed adopcyjne - wypadła cudownie, nowa Pani Birmanka to wspaniała, młoda psiara, Birmanek będzie miał wysterylizowaną ONkowatą suczkę do towarzystwa adoptowaną jako szczeniak ze schroniska w Poznaniu (teraz jest już starszą suczką) i adoptowanego z Fundacji Animalia kota Florka :lol: piszę to i wyję jak głupia :splat: nie pisałam wcześniej bo ile razy napisałam za wcześnie to coś się wysypywało więc trzymałam jęzor za zębami, czy paluchy z dala od k;awiaturu, aaaa ide pobeczeć w kąciku

Posted

[quote name='zerduszko']No nareszcieeeee!!!!!!! Birmuszku, chłopie kochany - szczęścia :) A kiedy przeprowadzka? :) Gadaj teraz wsio :)[/QUOTE]

kiedy przeprowadzka jeszcze nie ustalone - myślę, że w weekend bo Przyszła Pańcia Birmankowa nie może się już doczekać :) ale zobaczymy; domek w Środzie Wielkopolskiej koło Poznania, kurcze nie mogę pisac bo beczę naprawdę :oops:

Posted

[quote name='malawaszka'][COLOR=red][B]Kochani - chyba mogę Wam już powiedzieć - Birman jedzie do nowego domu!!!!![/B][/COLOR] :mdleje: Dzisiaj była wizyta przed adopcyjne - wypadła cudownie, nowa Pani Birmanka to wspaniała, młoda psiara, Birmanek będzie miał wysterylizowaną ONkowatą suczkę do towarzystwa adoptowaną jako szczeniak ze schroniska w Poznaniu (teraz jest już starszą suczką) i adoptowanego z Fundacji Animalia kota Florka :lol: piszę to i wyję jak głupia :splat: nie pisałam wcześniej bo ile razy napisałam za wcześnie to coś się wysypywało więc trzymałam jęzor za zębami, czy paluchy z dala od k;awiaturu, aaaa ide pobeczeć w kąciku[/QUOTE]

o ja o ja o ja o ja o kurde o w morde o matko

Jezusie brodaty czyżby nadszedł TEN dzień????

Boże jak to brzmi..... Jezu jakie cudne wieści......

ja tez sie ciesze przeogromnie, ale tez mi sie płakać chce... ja sie już przyzwyczaiłam że on NASZ jest... ale ciesze sie, ciesze sie, że będzie miał swojego człowieka i swój dom... Boże, naprawde łzy mi lecą... żeby go tylko kochali

Posted

Wiedziałam, że kiedyś ten nadejdzie ale jak już się stało to żal się na sercu robi, kto mnie teraz tak pięknie będzie budził udając foczkę. Ale cieszę się, bo wiem, że tam mu będzie lepiej i tak trzeba.

Posted

[quote name='wilczy zew']
jak on udaje foczkę :crazyeye:[/QUOTE]

Sama nie wiem, ale on nie szczeka tylko tak jakoś zawodzi, że słychać jakby fokę. Malawaszka słyszała :-)

Posted

HURRRAAAAA :multi::multi::multi::lol::lol::lol::multi::multi::multi: Wspaniała nowina - Birmanek zasługuje na najlepszy domek na świecie :lol::lol::lol: