Margi Posted May 30, 2011 Posted May 30, 2011 No to się kwalifikuje na tą stronę.Sagę mierzyłam osobiście. :lol: Quote
malawaszka Posted June 1, 2011 Author Posted June 1, 2011 farmerko wpłynęła Twoja deklaracja - ogromne dzięki :Rose: Quote
jambi Posted June 3, 2011 Posted June 3, 2011 jakies wieści nowe, którymi chciałabys sie z nami podzielić??? z tych bardziej optymistycznych? :) Quote
malawaszka Posted June 3, 2011 Author Posted June 3, 2011 nie chciałabym się niczym dzielić co obecnie mi się w głowie kłębi :shake: Quote
zerduszko Posted June 3, 2011 Posted June 3, 2011 Hahahahaha, boimy się Ciebie :D Albo o Ciebie ;) Quote
malawaszka Posted June 3, 2011 Author Posted June 3, 2011 i wpłynęła deklaracja od Pani Magdaleny K. 50 zł :Rose: ogromne dzięki! Quote
malawaszka Posted June 8, 2011 Author Posted June 8, 2011 [COLOR=red][B]Kochani - chyba mogę Wam już powiedzieć - Birman jedzie do nowego domu!!!!![/B][/COLOR] :mdleje: Dzisiaj była wizyta przed adopcyjne - wypadła cudownie, nowa Pani Birmanka to wspaniała, młoda psiara, Birmanek będzie miał wysterylizowaną ONkowatą suczkę do towarzystwa adoptowaną jako szczeniak ze schroniska w Poznaniu (teraz jest już starszą suczką) i adoptowanego z Fundacji Animalia kota Florka :lol: piszę to i wyję jak głupia :splat: nie pisałam wcześniej bo ile razy napisałam za wcześnie to coś się wysypywało więc trzymałam jęzor za zębami, czy paluchy z dala od k;awiaturu, aaaa ide pobeczeć w kąciku Quote
zerduszko Posted June 8, 2011 Posted June 8, 2011 No nareszcieeeee!!!!!!! Birmuszku, chłopie kochany - szczęścia :) A kiedy przeprowadzka? :) Gadaj teraz wsio :) Quote
wilczy zew Posted June 8, 2011 Posted June 8, 2011 łał Birmanek wreszcie będzie miał dom :multi: :multi: Quote
malawaszka Posted June 8, 2011 Author Posted June 8, 2011 [quote name='zerduszko']No nareszcieeeee!!!!!!! Birmuszku, chłopie kochany - szczęścia :) A kiedy przeprowadzka? :) Gadaj teraz wsio :)[/QUOTE] kiedy przeprowadzka jeszcze nie ustalone - myślę, że w weekend bo Przyszła Pańcia Birmankowa nie może się już doczekać :) ale zobaczymy; domek w Środzie Wielkopolskiej koło Poznania, kurcze nie mogę pisac bo beczę naprawdę :oops: Quote
Saththa Posted June 8, 2011 Posted June 8, 2011 Ło cholera.... :mdleje: brak mi słów ze szczęscia i ide malawaszko z Tobą pobeczec do kącika! Quote
Saththa Posted June 8, 2011 Posted June 8, 2011 [quote name='wilczy zew']nie beczeć tylko zacieszać :multi:[/QUOTE] Ale to takie dobre beczenie, oczyszczające;) Quote
jambi Posted June 8, 2011 Posted June 8, 2011 [quote name='malawaszka'][COLOR=red][B]Kochani - chyba mogę Wam już powiedzieć - Birman jedzie do nowego domu!!!!![/B][/COLOR] :mdleje: Dzisiaj była wizyta przed adopcyjne - wypadła cudownie, nowa Pani Birmanka to wspaniała, młoda psiara, Birmanek będzie miał wysterylizowaną ONkowatą suczkę do towarzystwa adoptowaną jako szczeniak ze schroniska w Poznaniu (teraz jest już starszą suczką) i adoptowanego z Fundacji Animalia kota Florka :lol: piszę to i wyję jak głupia :splat: nie pisałam wcześniej bo ile razy napisałam za wcześnie to coś się wysypywało więc trzymałam jęzor za zębami, czy paluchy z dala od k;awiaturu, aaaa ide pobeczeć w kąciku[/QUOTE] o ja o ja o ja o ja o kurde o w morde o matko Jezusie brodaty czyżby nadszedł TEN dzień???? Boże jak to brzmi..... Jezu jakie cudne wieści...... ja tez sie ciesze przeogromnie, ale tez mi sie płakać chce... ja sie już przyzwyczaiłam że on NASZ jest... ale ciesze sie, ciesze sie, że będzie miał swojego człowieka i swój dom... Boże, naprawde łzy mi lecą... żeby go tylko kochali Quote
zerduszko Posted June 8, 2011 Posted June 8, 2011 A czy Birmuszka da się nie kochać? My go nawet nie widziały, a kochamy :) Rycz Wasia, rycz - tyle z tego mamy, co się pocieszymy, poryczymy ;) Quote
jambi Posted June 8, 2011 Posted June 8, 2011 no fakt... my go nie widziały a pokochały... podobno płacz oczyszcza oczy... Quote
ULKA12 Posted June 8, 2011 Posted June 8, 2011 Wiedziałam, że kiedyś ten nadejdzie ale jak już się stało to żal się na sercu robi, kto mnie teraz tak pięknie będzie budził udając foczkę. Ale cieszę się, bo wiem, że tam mu będzie lepiej i tak trzeba. Quote
wilczy zew Posted June 8, 2011 Posted June 8, 2011 Lepiej to nie ale będzie miał takiego swojego ludzia :loveu: jak on udaje foczkę :crazyeye: Quote
ULKA12 Posted June 8, 2011 Posted June 8, 2011 [quote name='wilczy zew'] jak on udaje foczkę :crazyeye:[/QUOTE] Sama nie wiem, ale on nie szczeka tylko tak jakoś zawodzi, że słychać jakby fokę. Malawaszka słyszała :-) Quote
Ashley Posted June 8, 2011 Posted June 8, 2011 HURRRAAAAA :multi::multi::multi::lol::lol::lol::multi::multi::multi: Wspaniała nowina - Birmanek zasługuje na najlepszy domek na świecie :lol::lol::lol: Quote
Recommended Posts