Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Bo Zerduszko dzisiaj jakaś taka czepliwa, Leona też się czepiała, że niby nieuczesany :-)

A faktycznie, tam takie ładne tła a tutaj jakiś wrak się trafił, sesje trzeba powtórzyć :-)

Posted

ULKA12 napisał(a):
Bo Zerduszko dzisiaj jakaś taka czepliwa, Leona też się czepiała, że niby nieuczesany :-)

tak tak i jeszcze, że Zuzia jest cz-sr :roflt:

a co do powtórzenia sesji - to ja na to jak na lato :evil_lol:

Posted

lilo napisał(a):
Zerduszko w dzisiejszych czasach taka moda , na tle takich naczep to i pary młode sesje robią a Ty tu Birmankowi wymawiasz

Na sraczu niedługo sobie będą robić :P Nie moja bajka ;)

Posted

ULKA12 napisał(a):
Birmek do tej pory nie wchodził na schody a teraz zaczął, nie dość tego ciśnie się do domu :-)

to dobry znak :) niedługo na kanape się wcisnie :)

Posted

a Birmanek i jego metamorfoza będzie w niedzielę paradował na plakacie w Krakowie na Marszu Azylanta :loveu: w tą niedzielę, może się uda i będzie też nr telefonu i że Birmanek szuka domu :loveu:
mój Drops też się załapał :loveu:

Posted

malawaszka napisał(a):
a Birmanek i jego metamorfoza będzie w niedzielę paradował na plakacie w Krakowie na Marszu Azylanta :loveu: w tą niedzielę, może się uda i będzie też nr telefonu i że Birmanek szuka domu :loveu:
mój Drops też się załapał :loveu:

ale Drops w sensie że jak sie załapał???? że nr telefonu i że szuka domu??? :shock: