wilczy zew Posted June 9, 2011 Posted June 9, 2011 jambi napisał(a):ja chce usłyszec foke! ja też! .... Quote
malawaszka Posted June 9, 2011 Author Posted June 9, 2011 to chyba nie macie szans na to bo prawdopodobnie Birmanek jutro jedzie do domku a ja nie mam jak nagrać głosu :niewiem: Quote
zerduszko Posted June 9, 2011 Posted June 9, 2011 A na tel. nie masz dyktafonu? Ja ponagrywałam tak wyjca Swissa, ciekawe czy podobne odgłosy wydają ;) Quote
malawaszka Posted June 9, 2011 Author Posted June 9, 2011 zerduszko napisał(a):A na tel. nie masz dyktafonu? Ja ponagrywałam tak wyjca Swissa, ciekawe czy podobne odgłosy wydają ;) nie mam :/ bo telefon, który miałam nowy popsułam i teraz mam takiego starocia :shock: Quote
bea100 Posted June 9, 2011 Posted June 9, 2011 Cudnie!!! Usuwam moje birmanowe ogłoszenie na gratce, usuwam z największą radochą !!!! Quote
Saththa Posted June 9, 2011 Posted June 9, 2011 jambi napisał(a):ja chce usłyszec foke! Ooo kurcze nagrać filmik trzeba ;) Quote
Saththa Posted June 9, 2011 Posted June 9, 2011 malawaszka napisał(a):to chyba nie macie szans na to bo prawdopodobnie Birmanek jutro jedzie do domku a ja nie mam jak nagrać głosu :niewiem: Oooo nie zauwazyłam ;) A może to będzie 1 zadanie nowego domku Birmankowego? Filmik i foczka :lol: Quote
malawaszka Posted June 9, 2011 Author Posted June 9, 2011 hahaha no oby nie! :lol: jutro o świcie Birmanek wyrusza po nowe życie :loveu: razem z Zuzanką :loveu: Quote
Saththa Posted June 9, 2011 Posted June 9, 2011 malawaszka napisał(a):hahaha no oby nie! :lol: jutro o świcie Birmanek wyrusza po nowe życie :loveu: razem z Zuzanką :loveu: :sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb::cool2::laola::cunao::cunao: x dwa ;) Quote
zerduszko Posted June 9, 2011 Posted June 9, 2011 :laugh2_2::sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb::Cool!::laola::drinking::drinking::drinking: Quote
malawaszka Posted June 9, 2011 Author Posted June 9, 2011 ja jutro zabaluję jak moje dwa najukochańsze skarby pojadą :mdleje: najpierw będę musiała przestać beczeć.... właśnie drukuję umowy i normalnie... brzuch mnie boli, serce boli, ręce się trzęsą... starość aaaaa :cry: Quote
ULKA12 Posted June 9, 2011 Posted June 9, 2011 Jak dla mnie dwa na raz to też za dużo, ja już mam stresa i żołądek tańczy mi sambę a tutaj jeszcze usnąć trzeba. Quote
malawaszka Posted June 9, 2011 Author Posted June 9, 2011 7 miesięcy bez jednego tygodnia :mdleje: rany... ja znowu wyję i mam nadzieję, że dziś się wypłaczę i jutro nie będę robiła cyrków :splat: shit... Quote
ULKA12 Posted June 9, 2011 Posted June 9, 2011 Mam pomysł potrzymajmy go jeszcze ten jeden tydzień dla równego rachunku:diabloti: Quote
malawaszka Posted June 9, 2011 Author Posted June 9, 2011 hahaha dobry pomysł ale przez ten tydzień zamieszkam u Was, żeby się nim nacieszyć - mogę w kojcu z Birmankiem :loveu: Quote
lilo Posted June 9, 2011 Posted June 9, 2011 a ja głupia tyle u Birmanka nie byłam a tu takie wieści no kurde no :( przepraszam Birmanku za zaniedbanie i ciesze się z całego serca z Twojego nowego życia Quote
wilczy zew Posted June 9, 2011 Posted June 9, 2011 mój ulubieniec :sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb: :Cool!: :cunao: :cunao: :Cool!: Quote
sybil Posted June 9, 2011 Posted June 9, 2011 Birmuszku, doczekałeś się!:bigcool::bigcool::bigcool::smilecol::cunao::laola::ylsuper::ylsuper::ylsuper:. Szczęśliwego życia w nowym domku:bigok::iloveyou: Quote
farmerka63 Posted June 9, 2011 Posted June 9, 2011 Super wiadomość na koniec dnia :kciuki: Wasiu - wpłacę jeszcze za czerwiec. I tak musimy uiścić za pierwszą dekadę ...Małą nadwyżkę zapewne z pożytkiem zagospodarujesz, gaździnko ...chociażby na Zbynka :cool3: Quote
malawaszka Posted June 10, 2011 Author Posted June 10, 2011 yhyyy no nistety o świcie dostałam info, że transport się wysypał - następny planowany we wtorek - ja się wykończę nerwowo :mdleje: całą noc spać nie mogłam bo przeżywałam jak to będzie i Zuzię i Birmana a tu zonk... i teraz czuję się jak zombie... i takoż wyglądam :lol: Quote
malawaszka Posted June 10, 2011 Author Posted June 10, 2011 ja też nie lubię - nerwy nerwy nerwy Quote
Recommended Posts