malawaszka Posted November 27, 2010 Author Posted November 27, 2010 [IMG]http://img690.imageshack.us/img690/8783/dsc0147f.jpg[/IMG] [IMG]http://img132.imageshack.us/img132/825/dsc0146do.jpg[/IMG] [IMG]http://img12.imageshack.us/img12/4215/dsc0148jm.jpg[/IMG] mozna się zachwycać:loveu: Quote
zerduszko Posted November 27, 2010 Posted November 27, 2010 Ależ on jest cudny, wygląda jak inny pies :loveu: Quote
Margi Posted November 27, 2010 Posted November 27, 2010 Śliczny ,aż się chce wycałować ten czarny nochal. Quote
malawaszka Posted November 28, 2010 Author Posted November 28, 2010 no coś słabiutko z tymi zachwytami :shake: Quote
Saththa Posted November 28, 2010 Posted November 28, 2010 Jeszcze ja, jeszcze ja;) strasznie sie cieszę, że zdjecia są;) I jak tak przypominam sobie jak wygladal wczesniej a teraz ahhh tylko się przytulic zabrać do domu i tulic na wieki! Quote
malawaszka Posted November 28, 2010 Author Posted November 28, 2010 a żebyś wiedziała, że Birmanek tulenie luuuubiiii :loveu: Quote
Saththa Posted November 28, 2010 Posted November 28, 2010 to ja go potulę wirtualnie bo rzeczywiscie nie mogę. :) Quote
ULKA12 Posted November 28, 2010 Posted November 28, 2010 Birman dzisiaj na spacerze wytarzał się w świeżutkim śniegu, żebyście widzieli ile mu to radości sprawiło. Quote
malawaszka Posted November 28, 2010 Author Posted November 28, 2010 [quote name='ULKA12']Birman dzisiaj na spacerze wytarzał się w świeżutkim śniegu, żebyście widzieli ile mu to radości sprawiło.[/QUOTE] :loveu: i może mniej będzie śmierdziuchował? :lol: kąpiele śnieżne aaahhhhhh cudnie!!!! muszę to kiedyś zobaczyć i razem z nim się wytarzam :loveu: Quote
weszka Posted November 28, 2010 Posted November 28, 2010 Zupełnie inny pies!!! Świetny z niego dziarski starszy pan :) Quote
zerduszko Posted November 28, 2010 Posted November 28, 2010 [quote name='ULKA12']Birman dzisiaj na spacerze wytarzał się w świeżutkim śniegu, żebyście widzieli ile mu to radości sprawiło.[/QUOTE] Cudowny widok :) Quote
malawaszka Posted November 28, 2010 Author Posted November 28, 2010 [B]MEGA PILNE - okolice Lublina!!![/B] [url]http://www.dogomania.pl/threads/197218-%C5%81YSY-Z%C5%81AMANA-%C5%82apa-porzucony-na-ulicy-sznaucer-olbrzym-MEGA-PILNE!-POMOCY!-ok-Lublina[/url] Quote
malawaszka Posted November 30, 2010 Author Posted November 30, 2010 Właśnie dzwoniła do mnie Ula i przyprawiła mnie o palpitacje serca :mdleje: Dzwoni i mówi: Monika przywieźli mi z Myszkowa nowego psa, z duszą na ramieniu puściłam ich na podwórku razem (więc jak już zawał i wizje kto kogo mógł pogryźć :mdleje: ) a Ula: JAK ONI SIĘ BAWIĄ!!!! Birman zaczepia do zabawy i jak szczeniak szaleje, cały jak bałwanek jest :loveu: odmłodniał o kilka lat :loveu: Birmuszek bawi się z innym psem - młodzikiem chłopaczkiem, ale SIĘ BAWI!!!! co za kochane psisko - jestem prze szczęśliwa, że go wzięliśmy! Dziękuję Wam za tą możliwość!!! niestety Ula ma popsuty aparat i nie ma zdjęć, a ja mam auto w warsztacie i nie mogę jechać teraz, ale mam nadzieję że już jutro, pojutrze będę miała jak jechać i pokazać Wam szaleństwa Birmankowe :loveu: Quote
Saththa Posted November 30, 2010 Posted November 30, 2010 Młody duszą ;) Birman górą ;) Malawaszko jak bedziesz u niego to koniecznie ukochaj ode mnie ;) Odzywa nam psina ;) Quote
ULKA12 Posted November 30, 2010 Posted November 30, 2010 Malawaszka ja Cię bardzo przepraszam, nie pomyślałam jak to na początku zabrzmiało :oops:ale byłam tak zaskoczona całą sytuacją, że musiałam się z kimś tym co widzę podzielić. Wykorzystałam moment bo akurat mój brat był u nas i w razie czego pomógłby mi rozdzielić psy. Bałam się ich wypuszczać razem głównie dlatego, bo choć wiedziałam, że Power jest łagodny a i Birman na agresora nie wygląda to ryzyko było takie, że Power będzie zaczepiał Birmana do zabawy, a ten jak to starszy pan będzie się od młodzika oganiał aż w końcu nie wytrzyma i da mu po prostu w łeb:diabloti: A tutaj to Birman był tym zachęcającym do zabawy. Teraz zamknęłam je juz i sobie równo i głośno wyją, aby cały świat się dowiedział jaka jestem niedobra. Malawaszka nie żałuj tylko jak dorwiesz jakiś pojazd to po prostu przyjeżdżaj to zobaczysz brykającego Birmanka. Quote
zerduszko Posted November 30, 2010 Posted November 30, 2010 I niech mi ktoś powie, że mu w tym schronie było dobrze.No miód malyna chłopak :) Quote
Saththa Posted November 30, 2010 Posted November 30, 2010 [quote name='ULKA12']Malawaszka ja Cię bardzo przepraszam, nie pomyślałam jak to na początku zabrzmiało :oops:ale byłam tak zaskoczona całą sytuacją, że musiałam się z kimś tym co widzę podzielić. Wykorzystałam moment bo akurat mój brat był u nas i w razie czego pomógłby mi rozdzielić psy. Bałam się ich wypuszczać razem głównie dlatego, bo choć wiedziałam, że Power jest łagodny a i Birman na agresora nie wygląda to ryzyko było takie, że Power będzie zaczepiał Birmana do zabawy, a ten jak to starszy pan będzie się od młodzika oganiał aż w końcu nie wytrzyma i da mu po prostu w łeb:diabloti: A tutaj to Birman był tym zachęcającym do zabawy. Teraz zamknęłam je juz i sobie równo i głośno wyją, aby cały świat się dowiedział jaka jestem niedobra. Malawaszka nie żałuj tylko jak dorwiesz jakiś pojazd to po prostu przyjeżdżaj to zobaczysz brykającego Birmanka.[/QUOTE] Ale mam banana na buzi :D ;) Quote
malawaszka Posted December 2, 2010 Author Posted December 2, 2010 jutro się zobaczymy skarbeczku :loveu: [SIZE=3][COLOR=Red][B] zapraszam na bazary na sznaucery!!!!![/B][/COLOR][/SIZE] świetne książki i płyty [url]http://www.dogomania.pl/threads/197472-MEGA-KSI%C4%98GARNIA-i-p%C5%82yciarnia-na-sznaucery-do-14-grudnia-g.20.00[/url] rewelacyjny kubrak na sredniego psa i inne zabawki i perfumy :cool3: [url]http://www.dogomania.pl/threads/197467-SUPER-KUBRAK-PSI-i-PREZENTY-kosmetyki-zabawki-CUDA-na-sznaucery-do-8.12-g20[/url] Quote
Saththa Posted December 3, 2010 Posted December 3, 2010 [quote name='Saththa']Młody duszą ;) Birman górą ;) Malawaszko jak bedziesz u niego to koniecznie ukochaj ode mnie ;) Odzywa nam psina ;)[/QUOTE] [quote name='malawaszka']oj ukocham ukocham :loveu:[/QUOTE] [quote name='malawaszka']jutro się zobaczymy skarbeczku :loveu: [/QUOTE] Sie przypominam :evil_lol::evil_lol: Quote
malawaszka Posted December 3, 2010 Author Posted December 3, 2010 o widzisz bo byłabym zapomniała :lol: Quote
zerduszko Posted December 3, 2010 Posted December 3, 2010 Za ukochanie Birmuszka pobiera się opłatę 5 pln :eviltong: Quote
Recommended Posts