malawaszka Posted December 10, 2010 Author Posted December 10, 2010 czy ten PS to zaproszenie na spacer nad rzekę? :errrr: Quote
ULKA12 Posted December 10, 2010 Posted December 10, 2010 Może być zaproszeniem, przyjeżdżaj, bo w przyszłym tygodniu zapowiadają jakieś kosmiczne mrozy więc rzeka może po prostu zamarznąć :-) Quote
jambi Posted December 10, 2010 Posted December 10, 2010 to może od razu łyżwy sobie kupcie ;) ja nie wiem jak Birman ale mojemu Aronowi to chyba te mrozy służą - on normalnie biega na spacerach! :lol: Quote
malawaszka Posted December 10, 2010 Author Posted December 10, 2010 [quote name='ULKA12']Może być zaproszeniem, przyjeżdżaj, bo w przyszłym tygodniu zapowiadają jakieś kosmiczne mrozy więc rzeka może po prostu zamarznąć :-)[/QUOTE] przyjechałabym, dzisiaj miałam jechać do missieek, miała ochotę się z domu wyrwać na trochę ale d-pa... nie da się wyjechać moim orzeszkiem :cry: sypie jak opętane :cry: a pług chyba zapomniał o naszym zakątku :shake: Quote
ULKA12 Posted December 10, 2010 Posted December 10, 2010 Ja mieszkam przy głównej ulicy i tez pługi o nas zapomniały. Łyżwy to raczej nie... ale narty! Quote
matrioszka2 Posted December 10, 2010 Posted December 10, 2010 [quote name='jambi']to może od razu łyżwy sobie kupcie ;) ja nie wiem jak Birman ale mojemu Aronowi to chyba te mrozy służą - on normalnie biega na spacerach! :lol:[/QUOTE] Co się dziwić - krioterapia. Quote
ULKA12 Posted December 11, 2010 Posted December 11, 2010 Nie wiem czy to możliwe ale Birmanowi jest chyba za ciepło w budzie bo śpi na zewnątrz. U nas temperatura w okolicach zera, ale nie wiem czy to możliwe? No chyba, że uwielbia spać na sianie bo w budzie ma wyłożone słomą a na zewnątrz dałam sianko i on właśnie na tym sianku tak się wyleguje. Nie wiem co o tym sądzić, do tej pory normalnie wchodził do budy. Humor dopisuje, apetyt też więc nie wiem o co mu chodzi. Quote
malawaszka Posted December 11, 2010 Author Posted December 11, 2010 to obserwuj - może mu ciepło, oby nie był przeziębiony; nie sika częściej czy coś? Quote
ULKA12 Posted December 11, 2010 Posted December 11, 2010 Nie, tylko jakby coś miał z uszami, ale zauważyłam to dopiero wieczorem i nie bardzo tam coś w nich mogłam dojrzeć. Quote
malawaszka Posted December 11, 2010 Author Posted December 11, 2010 ojojojojj oby tam nic się nie działo niedobrego! Quote
malawaszka Posted December 11, 2010 Author Posted December 11, 2010 ej ej to nie ja zaczęłam :lol: ja tylko podłapałam :splat: Quote
malawaszka Posted December 12, 2010 Author Posted December 12, 2010 Ula jak Birmuszek? następne przerażone sznaucerki :( http://www.dogomania.pl/threads/198162-Dwie-sznaucerki-%C5%9Brednie-dwa-przera%C5%BCone-serca-%28-POTRZEBNE-DT-i-socjalizacja Quote
jambi Posted December 13, 2010 Posted December 13, 2010 własnie, jak tam Birman? raczej nie sądze żeby mu było za gorąco, może faktycznie coś mu ta słoma nie psai a woli sianko; a co z uszami? Quote
ULKA12 Posted December 13, 2010 Posted December 13, 2010 Birman czasami śpi w budzie a czasami na zewnątrz, nie wiem o co chodzi, wyłożyłam mu więcej siana aby miał miękko. W uszach nic szczególnego nie widziałam i już nimi nie trzepocze. Quote
malawaszka Posted December 13, 2010 Author Posted December 13, 2010 Birman myśli, że jest na wakacjach na Majorce :roflt: Quote
malawaszka Posted December 14, 2010 Author Posted December 14, 2010 wpłynęła deklaracja Saththy 20 zł + 5 zł za głaski :evil_lol: Quote
Saththa Posted December 14, 2010 Posted December 14, 2010 malawaszka napisał(a):wpłynęła deklaracja Saththy 20 zł + 5 zł za głaski :evil_lol: Mam nadzieje, że nastepnym razem dostanę jakis rabat bo kruchutko z kaską stoje :D Quote
malawaszka Posted December 14, 2010 Author Posted December 14, 2010 no to głaski będą gratis :D Quote
Saththa Posted December 14, 2010 Posted December 14, 2010 malawaszka napisał(a):no to głaski będą gratis :D :multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi: Hehhehe :) Dziekuję w imieniu swoim i Birmanka :loveu::loveu::loveu: Quote
ULKA12 Posted December 14, 2010 Posted December 14, 2010 Ja chciałam tylko powiedzieć, że Birmanek ma się dobrze. P.S. W związku z tym, że wątek hoteli i płatnych DT został totalnie oczyszczony z różnych wątków, w tym również mojego DT gdyby ktoś chciał ze mną nawiązać kontakt pozostaje tylko telefon: 517251148 lub [email protected] Nie wiem czy pisząc o Birmanie nie naruszam jakiegoś punktu regulaminu:razz: Quote
malawaszka Posted December 14, 2010 Author Posted December 14, 2010 no widziałam co narobili.... burdel na kółkach aż mi się gadać o tym nie chce... dziwnym trafem niektóre hotele są wybrane i nadal mają wątki... dzisiejszego dnia mam fantastyczny nastrój Quote
ULKA12 Posted December 14, 2010 Posted December 14, 2010 Nawet nie będę tego komentowała. Tylko do tej pory na wątkach można było przeczytać, jakie są oferowane warunki, ile psów aktualnie tam przebywa, wszystko było jasne a teraz będzie wolna amerykanka, wszystko będzie uzgadniane na pw. Quote
malawaszka Posted December 14, 2010 Author Posted December 14, 2010 ULKA12 napisał(a):Nawet nie będę tego komentowała. Tylko do tej pory na wątkach można było przeczytać, jakie są oferowane warunki, ile psów aktualnie tam przebywa, wszystko było jasne a teraz będzie wolna amerykanka, wszystko będzie uzgadniane na pw. dokładnie - sama nie wiem czy śmiać się czy płakać - ale moze jeszcze się zreflektują jaki idiotyzm popełnili... albo znowu jestem naiwna bo jakoś dogowładze nie lubią się do błędów przyznawać... Quote
ULKA12 Posted December 14, 2010 Posted December 14, 2010 Birmanek został sam, jego koleżka pojechał do DS a on został. Chyba naprawdę się zaprzyjaźnili bo Birmuszek po wypuszczeniu biegał chwile bezradnie, obwąchiwał furtkę, bo tego białego wariata nie było a przecież zawsze był. Niedługo ma do mnie przyjechac doberman z "Nadziei Dobermana" ale to chyba nie będzie to samo. Przepraszam za zaśmiecanie wątku Birmana informacjami jego niedotyczącymi ale ja teraz nie mam gdzie tego napisać. Quote
Recommended Posts