Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='ULKA12']Może być zaproszeniem, przyjeżdżaj, bo w przyszłym tygodniu zapowiadają jakieś kosmiczne mrozy więc rzeka może po prostu zamarznąć :-)[/QUOTE]

przyjechałabym, dzisiaj miałam jechać do missieek, miała ochotę się z domu wyrwać na trochę ale d-pa... nie da się wyjechać moim orzeszkiem :cry: sypie jak opętane :cry: a pług chyba zapomniał o naszym zakątku :shake:

Posted

[quote name='jambi']to może od razu łyżwy sobie kupcie ;)

ja nie wiem jak Birman ale mojemu Aronowi to chyba te mrozy służą - on normalnie biega na spacerach! :lol:[/QUOTE]

Co się dziwić - krioterapia.

Posted

Nie wiem czy to możliwe ale Birmanowi jest chyba za ciepło w budzie bo śpi na zewnątrz. U nas temperatura w okolicach zera, ale nie wiem czy to możliwe? No chyba, że uwielbia spać na sianie bo w budzie ma wyłożone słomą a na zewnątrz dałam sianko i on właśnie na tym sianku tak się wyleguje. Nie wiem co o tym sądzić, do tej pory normalnie wchodził do budy. Humor dopisuje, apetyt też więc nie wiem o co mu chodzi.

Posted

Birman czasami śpi w budzie a czasami na zewnątrz, nie wiem o co chodzi, wyłożyłam mu więcej siana aby miał miękko. W uszach nic szczególnego nie widziałam i już nimi nie trzepocze.

Posted

malawaszka napisał(a):
no to głaski będą gratis :D

:multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi:

Hehhehe :) Dziekuję w imieniu swoim i Birmanka :loveu::loveu::loveu:

Posted

Ja chciałam tylko powiedzieć, że Birmanek ma się dobrze.
P.S. W związku z tym, że wątek hoteli i płatnych DT został totalnie oczyszczony z różnych wątków, w tym również mojego DT gdyby ktoś chciał ze mną nawiązać kontakt pozostaje tylko telefon: 517251148 lub [email protected] Nie wiem czy pisząc o Birmanie nie naruszam jakiegoś punktu regulaminu:razz:

Posted

no widziałam co narobili.... burdel na kółkach aż mi się gadać o tym nie chce... dziwnym trafem niektóre hotele są wybrane i nadal mają wątki... dzisiejszego dnia mam fantastyczny nastrój

Posted

Nawet nie będę tego komentowała. Tylko do tej pory na wątkach można było przeczytać, jakie są oferowane warunki, ile psów aktualnie tam przebywa, wszystko było jasne a teraz będzie wolna amerykanka, wszystko będzie uzgadniane na pw.

Posted

ULKA12 napisał(a):
Nawet nie będę tego komentowała. Tylko do tej pory na wątkach można było przeczytać, jakie są oferowane warunki, ile psów aktualnie tam przebywa, wszystko było jasne a teraz będzie wolna amerykanka, wszystko będzie uzgadniane na pw.

dokładnie - sama nie wiem czy śmiać się czy płakać - ale moze jeszcze się zreflektują jaki idiotyzm popełnili... albo znowu jestem naiwna bo jakoś dogowładze nie lubią się do błędów przyznawać...

Posted

Birmanek został sam, jego koleżka pojechał do DS a on został. Chyba naprawdę się zaprzyjaźnili bo Birmuszek po wypuszczeniu biegał chwile bezradnie, obwąchiwał furtkę, bo tego białego wariata nie było a przecież zawsze był. Niedługo ma do mnie przyjechac doberman z "Nadziei Dobermana" ale to chyba nie będzie to samo. Przepraszam za zaśmiecanie wątku Birmana informacjami jego niedotyczącymi ale ja teraz nie mam gdzie tego napisać.