Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Poker']a czym jest podyktowana stawka 250 zł ?[/QUOTE]

BeaBono ma psiaka który potrzebuje operacji, i na leczenie oczu jej pupila. Stąd na początek wyższa kwota, gdyż ma już pewną sumke odłożoną, ale na początek zbiera na operację więc kwota jest wyższa.
Potem 150 zł, pójdzie i na utrzymanie Alpisia i po części też z pewnością na leczenie pooperacyjne oczu zwierzaka.
Wszystko zostało opisane w poście 251.
Wklejam jego kawałek:

[QUOTE]Witam, to ja zaoferowałam dt dla Alpiego.
Z dwóch powodów.
Pierwszy: po lekturze wątku stwierdziłam, że się kwalifikujemy. Alpen potrzebuje domu, w którym ktoś zawsze jest. Domu, który da mu poczucie bezpieczeństwa (zbawienna rutyna), który przypilnuje by się już nie okaleczał (zwłaszcza, jeśli miałby być wykastrowany - po zabiegu musi być stale na oku, bo mógłby się "nieźle urządzić") i który podejmie się pracy z nim w kwestii zostawania samemu i prawdopodobnie w kwestii niszczenia. Wreszcie domu, w którym nie ma zwierząt, bądź są zwierzęta opanowane, spokojne, raczej uległe, niezaborcze jak on sam.
Drugi powód - osobisty, egoistyczny- w chwili obecnej gromadzę środki na operację mojego psa (częściowe usunięcie trzeciej powieki). Mam już odłożoną pewną kwotę. Część pieniędzy za "hotelowanie" Alpena wydałabym na jego utrzymanie, a to co mi zostanie chciałabym "dorzucić" na leczenie oczek mojego czworołapka.
[...]

Jak już pisałam w Pw do rotki: opłata za dwa pierwsze miesiące pobytu u nas wyniosłaby 250 zł (w tym wyżywienie, benzyna na ewentualne dojazdy do weta) osobno za same leczenie (jeśli Alpen by się poważnie rozchorował, bądź miał kastrację podczas pobytu u nas).
Potem, po tych dwóch miesiącach, opłata za "hotelowanie" Alpena wyniosłaby 150 zł.
[...]

skręt trzecie powieki:
[URL="http://picasaweb.google.pl/beabono132/Gufoko?authkey=Gv1sRgCLre2ICC7pWxHg#"]http://picasaweb.google.pl/beabono13...Lre2ICC7pWxHg#[/URL]
[/QUOTE]

Posted

[quote name='Poker']dzięki za wyjaśnienie.[/QUOTE]
Nie ma za co ;)

Rozesłałam ok. 60 zaproszeń, mam nadzieję że coś z tego wyrośnie, i tak odzew jest b. duży (dziękuję odwiedzającym :loveu::loveu::loveu: )

Posted

[quote name='Igiełka']Witajcie
Ogonek dziękuje za zaproszenie. Przykro mi w obecnej sytuacji nie mogę zadeklarować rzadnej wpłaty. :-(:-(:-([/QUOTE]

Nie ma sprawy :)
Dziękuję za sam odzew :loveu:

Posted

Niestety mogę tylko podrzucić:( Udzielam bezpłatnego DT, ale mogę brać tylko suczki, ze względu na własnego psa, który nie lubi innych psich panów, zresztą i to zajęte, bo na dniach przyjeżdża do mnie znajdka Milka z Zamościa!

Posted

alpen miał robione ogłoszenia
allegro ma cały czas wznawiane, ale reszta chyba już się w większości pokończyła

e-s, jakbyś mogła mu wystawić parę anonsów było by wspaniale

Posted

pajda..wielkie dzięki
już mamy 80zł!!!!!!!!!
już tak niewiele brakuje:) nie wiem jak podziękować

pajda, pw będę słać przypomnienia o wpłaty, ale o ile dobrze pójdzie wpłaty będą wypadały ja jakies 1,5 miesiąca...dwa pierwsze miesiące mamy opłacone

Posted

Deklaracje stale :
danka1234 - 20zl:loveu:
rotek - 20zl:loveu:
Wiwi - 10zl:loveu:
AgusiaP-10zl:loveu:
pajda67 -20zl:loveu:

Razem : 80zl

[B]Kto dolozy grosik albo dwa dla Alpusia ? ? ?[/B]

Posted

[quote name='rotek_']alpen miał robione ogłoszenia
allegro ma cały czas wznawiane, ale reszta chyba już się w większości pokończyła

e-s, jakbyś mogła mu wystawić parę anonsów było by wspaniale[/QUOTE]

Jak ma zamówione ogłoszenia na 30 portalach to bez sensu dublować, zrobię mu allegro po prostu.

Posted

dzięki, moja aukcja niedługo się kończy
nie będę wznawiać

mamy kolejne 10zł od osoby, która chciałaby pozostać anonimowa
Celina, także dołoży swój grosik....

dziewczyny nie wiem jak wam dziękować....

Posted

[quote name='rotek_']dzięki, moja aukcja niedługo się kończy
nie będę wznawiać

mamy kolejne 10zł od osoby, która chciałaby pozostać anonimowa
Celina, także dołoży swój grosik....

dziewczyny nie wiem jak wam dziękować....[/QUOTE]
Super ,
Czyli mamay jeszcze 10 zl i cos od Celiny:multi::multi::multi:

Czy sa to Deklaracje stale czy jednorazowe ?

Posted

[quote name='Celina12']No to się melduję-deklaruję wpłatę stałą-30 złotych co miesiąc-poproszę o namiary do wpłat.

Serce pęka....żebym tylko mogła bardziej pomóc :shake::-([/QUOTE]

Bardzo Pieknie Dziekujemy w imieniu Alpusia.:Rose::Rose::Rose::Rose::Rose::Rose:

Rotek bedzie rozsylac nr konta juz wkrotce .:lol: