Iwona71 Posted August 11, 2010 Posted August 11, 2010 [quote name='togaa']kado Kochana.... Co do mnie to żaden ze mnie Anioł. Raczej wredna ze mnie baba...:razz: No popatrz! A to dziwne! Jakoś nie zauważyłam !!!!! Nie dość, że anioł to jeszcze ładny anioł. ;) Quote
Olga7 Posted August 11, 2010 Posted August 11, 2010 Nawet bardzo ładny anioł u boku bardzo ładnego Teodora ...:loveu::p Quote
Olga7 Posted August 12, 2010 Posted August 12, 2010 A co to -Cioteczki -po ostrzyżynach Teodora zupelnie już zapomnialay o jego istnieniu i odwrócily się od pięknego kudlacza ?? :crazyeye::evil_lol: Proszę zaraz nam tu wracać i kudlacza odwiedzać bo siedzi smutny pewnie i tęskni -czeka ...:roll: Tyle bylo ochów i achów -a teraz NIC ??? :placz::roll: Tylko ja piszę sama do Teosia i do siebie ...:evil_lol: Quote
Andzike Posted August 12, 2010 Posted August 12, 2010 Ja nic nie mogę pisać, bo jestem zachwycona i nadal rozważam ogolonie swojej Nelki "na Teosia" ;) Quote
Olga7 Posted August 14, 2010 Posted August 14, 2010 Andzike-twoja Nela nie ma chyba takiego futra jakie mial Teoś ..? Ale nie jestem pewna tego :razz:.. Quote
togaa Posted August 14, 2010 Author Posted August 14, 2010 [quote name='olga7']Nawet bardzo ładny anioł u boku bardzo ładnego Teodora ...:loveu::p Tak, tak, to Pani Judyta z Psiej Metamorfozy w B-B, autorka nowego image Teodora. Przepraszam że zniknęłam, ale to technika mnie zmogła. Teodora widziałam wczoraj. Własnie był z Irenką i szczeniulami w ogrodzie. Szczeniaki kopały doły, szarpały gałęzie, cały czas w ruchu.. A Teodor pełna powaga. Na sekundę nie oddalał sie od Ireny a gdy usiadła, zaraz wgramolił sie na kolana. Niesłychana przylepa. Chyba nabrał ciała bo taki mi sie okrąglejszy wydawał. Jest dość wybredny w jedzeniu. Nie chce suchego. Irenka gotuje mu indycze mięcho z ryżem. Po niedzieli go zaszczepimy. ihabe Kochana! Dzieki że tu trafiłaś. Teo to pies "spod lady". Prawdziwa okazja . Fajnie by było gdyby trafił do jakiegos zaprzyjażnionego domku ... Quote
_bubu_ Posted August 14, 2010 Posted August 14, 2010 Podobna historia - wyrzucony pod blokiem Maciuś : http://www.dogomania.pl/threads/190930-ma%C5%82y-kosmaty-Maciu%C5%9B-koczowa%C5%82-tydzie%C5%84-na-parkingu-foksterrier-mix Quote
togaa Posted August 15, 2010 Author Posted August 15, 2010 bubu, piekny ten terierkowaty Maciuś. Ze tez takie psie cuda sa bezdomne ? Quote
Awit Posted August 15, 2010 Posted August 15, 2010 Jaki kochany, wie że Irenka go nie zwali z kolan:-) Quote
ihabe Posted August 16, 2010 Posted August 16, 2010 nasz piesek spod lady ma allegro, przepraszam, że dopiero teraz ale nie miałam jak wcześniej . Togaa była moją muzą;-) http://allegro.pl/show_item.php?item=1189748267 Jakby cos do poprawy, to dajcie znać, oki? Quote
Awit Posted August 16, 2010 Posted August 16, 2010 Allegro rewelacyjne:-) Tylko chyba zero przed numerem już nieaktualne. Quote
togaa Posted August 16, 2010 Author Posted August 16, 2010 Ojejku...jejku, ihabe...! Telefon sie pewnie będzie urywał , a chłopak nie zaszczepiony i pełnojajeczny....! Musimy prędko chłopaka wyszykować, nim pójdzie do ludzi....;) Quote
ihabe Posted August 17, 2010 Posted August 17, 2010 [quote name='togaa']Ojejku...jejku, ihabe...! Telefon sie pewnie będzie urywał , a chłopak nie zaszczepiony i pełnojajeczny....! Musimy prędko chłopaka wyszykować, nim pójdzie do ludzi....;) to miałam nie robić ogłoszenia Togusiu? Quote
Awit Posted August 17, 2010 Posted August 17, 2010 Jak będzie domek to ekspresowo go wyszykują:-) Quote
togaa Posted August 17, 2010 Author Posted August 17, 2010 Dzisiaj chłopaka zaszczepiliśmy i za ok.2 tygodnie zabieg. Iwonko, jakby można było do tego czasu wstrzymać Allegro to byłoby super. Tekst wstawiłas tak intrygujący że sukcer murowany . W dodatku uroda chłopaka powala. A Ty byś nie zechciała słodziaka ? Jest naprawdę wyjątkowy! ;):loveu: Pan wet. od szczepienia ocenił wiek Teo na 2-4 lata. I bądz tu mądrym ! Quote
Olga7 Posted August 17, 2010 Posted August 17, 2010 I teraz nie wiadomo ,czy zmienić Teo wiek na 2-3 lata czy zostawic ten 4-5 lat ? Po tym strzyżeniu to Teoś bardzo odmlodnial chyba -to może i ma te 2-3 lata ... Niektorzy ludzie wolą jak najmlodszego psa -inni takiego już kilkuletniego .trudno wszystkim dogodzić -a chodzi o większą szansę w adopcji ... Quote
ihabe Posted August 18, 2010 Posted August 18, 2010 Wiesz przecież , że zabrałam bym wszystkie psy z ulicy;-) Mam jednak strażnika w postaci męża , który powiedział obecnie 4 psy i ani grama więcej;-) I tak staram się go jesczze naciągnąć na jakiegos bardzo chorego staruszka ale daleka droga przede mną co sukcesu;-( Teosia to ja bym chetnie schrupała , taki jest śliczny;_) Quote
togaa Posted August 18, 2010 Author Posted August 18, 2010 No i wykrakałam. Mimo że Allegro Teodora zaistniało 2 dni, rozdzwoniły sie telefony. Choć serce Irenie podpowiada by u Niej został , rozum to wyklucza. I nie chodzi nawet o "obłożenie" domu Irenki ale o komfort życia Teodora. Nie czuł by sie dobrze w takim stadzie. On bardzo potrzebuje człowieka na wyłączność. Irena chciałaby też miec chłopaka na oku. Czyli nowy domek musiałby być w okolicy Bielska-B. Quote
ihabe Posted August 18, 2010 Posted August 18, 2010 Ja też miałam taki dylemat z Samsonem ;-) A teraz widzę, że jest najszczęśliwszym psem pod słońcem i wcale mu nie przeszkadza, że wredna czarna mamaba wielkości chuchały ustawia go po kątach i zadziorny biały west jak ma zły dzień to pokazuje biedakowi, że wielki nie znaczy silny ;-) Do mnie na maila też piszą o Teosia;-) Quote
togaa Posted August 18, 2010 Author Posted August 18, 2010 Ihabe, to wypytuj, prześwietlaj......A nóż.! Teodor,to prawdziwy psi delikates. Brylant ! Nie jest mu potrzebny jakikolwiek dom ,ale dom wyjątkowy i spełniajacy oczekiwania...Irenki.;) Irena sama dzisiaj przyznała że Teo żle czułby sie w jej stadzie z uwagi na tłok. Ma też pewna wizję domu,gdzie Teodor byłby szczesliwy i takiego bedziemy szukać...Najwyżej doprecyzujemy Twoje Allegro. No i szukajmy wsród znajomych,przyjaciół..... Quote
_bubu_ Posted August 18, 2010 Posted August 18, 2010 Dziękujemy za pieniążki dla Teodora :) od pani Małgorzaty D. Teoś dostał 70zł . Quote
ihabe Posted August 19, 2010 Posted August 19, 2010 na zdjęciach po strzyżeniu to Teoś wygląda jak szczeniaczek ;-) Opiszcie nam jaki to wymarzony ma być domek;-) Quote
Recommended Posts