Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='togaa']kado Kochana.... Co do mnie to żaden ze mnie Anioł. Raczej wredna ze mnie baba...:razz:

No popatrz! A to dziwne! Jakoś nie zauważyłam !!!!! Nie dość, że anioł to jeszcze ładny anioł. ;)

• Replies 225
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

A co to -Cioteczki -po ostrzyżynach Teodora zupelnie już zapomnialay o jego istnieniu i odwrócily się od pięknego kudlacza ?? :crazyeye::evil_lol:
Proszę zaraz nam tu wracać i kudlacza odwiedzać bo siedzi smutny pewnie i tęskni -czeka ...:roll: Tyle bylo ochów i achów -a teraz NIC ??? :placz::roll: Tylko ja piszę sama do Teosia i do siebie ...:evil_lol:

Posted

[quote name='olga7']Nawet bardzo ładny anioł u boku bardzo ładnego Teodora ...:loveu::p

Tak, tak, to Pani Judyta z Psiej Metamorfozy w B-B, autorka nowego image Teodora.

Przepraszam że zniknęłam, ale to technika mnie zmogła.
Teodora widziałam wczoraj. Własnie był z Irenką i szczeniulami w ogrodzie. Szczeniaki kopały doły, szarpały gałęzie, cały czas w ruchu..
A Teodor pełna powaga.
Na sekundę nie oddalał sie od Ireny a gdy usiadła, zaraz wgramolił sie na kolana. Niesłychana przylepa.

Chyba nabrał ciała bo taki mi sie okrąglejszy wydawał. Jest dość wybredny w jedzeniu. Nie chce suchego.
Irenka gotuje mu indycze mięcho z ryżem.

Po niedzieli go zaszczepimy.

ihabe Kochana!
Dzieki że tu trafiłaś.
Teo to pies "spod lady". Prawdziwa okazja . Fajnie by było gdyby trafił do jakiegos zaprzyjażnionego domku ...

Posted

Ojejku...jejku, ihabe...!

Telefon sie pewnie będzie urywał , a chłopak nie zaszczepiony i pełnojajeczny....!
Musimy prędko chłopaka wyszykować, nim pójdzie do ludzi....;)

Posted

[quote name='togaa']Ojejku...jejku, ihabe...!

Telefon sie pewnie będzie urywał , a chłopak nie zaszczepiony i pełnojajeczny....!
Musimy prędko chłopaka wyszykować, nim pójdzie do ludzi....;)

to miałam nie robić ogłoszenia Togusiu?

Posted

Dzisiaj chłopaka zaszczepiliśmy i za ok.2 tygodnie zabieg.

Iwonko, jakby można było do tego czasu wstrzymać Allegro to byłoby super. Tekst wstawiłas tak intrygujący że sukcer murowany . W dodatku uroda chłopaka powala.
A Ty byś nie zechciała słodziaka ? Jest naprawdę wyjątkowy! ;):loveu:

Pan wet. od szczepienia ocenił wiek Teo na 2-4 lata.
I bądz tu mądrym !

Posted

I teraz nie wiadomo ,czy zmienić Teo wiek na 2-3 lata czy zostawic ten 4-5 lat ? Po tym strzyżeniu to Teoś bardzo odmlodnial chyba -to może i ma te 2-3 lata ...
Niektorzy ludzie wolą jak najmlodszego psa -inni takiego już kilkuletniego .trudno wszystkim dogodzić -a chodzi o większą szansę w adopcji ...

Posted

Wiesz przecież , że zabrałam bym wszystkie psy z ulicy;-) Mam jednak strażnika w postaci męża , który powiedział obecnie 4 psy i ani grama więcej;-) I tak staram się go jesczze naciągnąć na jakiegos bardzo chorego staruszka ale daleka droga przede mną co sukcesu;-(
Teosia to ja bym chetnie schrupała , taki jest śliczny;_)

Posted

No i wykrakałam.
Mimo że Allegro Teodora zaistniało 2 dni, rozdzwoniły sie telefony.

Choć serce Irenie podpowiada by u Niej został , rozum to wyklucza.
I nie chodzi nawet o "obłożenie" domu Irenki ale o komfort życia Teodora.
Nie czuł by sie dobrze w takim stadzie. On bardzo potrzebuje człowieka na wyłączność.

Irena chciałaby też miec chłopaka na oku. Czyli nowy domek musiałby być w okolicy Bielska-B.

Posted

Ja też miałam taki dylemat z Samsonem ;-) A teraz widzę, że jest najszczęśliwszym psem pod słońcem i wcale mu nie przeszkadza, że wredna czarna mamaba wielkości chuchały ustawia go po kątach i zadziorny biały west jak ma zły dzień to pokazuje biedakowi, że wielki nie znaczy silny ;-)
Do mnie na maila też piszą o Teosia;-)

Posted

Ihabe, to wypytuj, prześwietlaj......A nóż.!

Teodor,to prawdziwy psi delikates. Brylant !
Nie jest mu potrzebny jakikolwiek dom ,ale dom wyjątkowy i spełniajacy oczekiwania...Irenki.;)

Irena sama dzisiaj przyznała że Teo żle czułby sie w jej stadzie z uwagi na tłok.
Ma też pewna wizję domu,gdzie Teodor byłby szczesliwy i takiego bedziemy szukać...Najwyżej doprecyzujemy Twoje Allegro.

No i szukajmy wsród znajomych,przyjaciół.....