Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 225
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[IMG]http://img838.imageshack.us/img838/5515/dsc00361u.jpg[/IMG]

[IMG]http://img194.imageshack.us/img194/6917/dsc00357pn.jpg[/IMG]

[IMG]http://img706.imageshack.us/img706/5483/dsc00360nd.jpg[/IMG]

Happy end blisko, tyle tylko że musimy jak najszybciej chłopaka ciachnąć.
To taki delikates.
Jak On zniesie tych kilka dni w abażurze na głowie ? To nas najbardziej martwi.
Ale potem to tylko bedzie kochany, rozpieszczany, najwazniejszy....!

[B]Awit[/B] , poznajesz panne za Teodorem ? Ona tez wygrała los na loterii i za pare dni Babcia[B] Karinka[/B] pomaszeruje do wspaniałego domku.
To dopiero cud prawdziwy !

Posted

[COLOR=Navy]A w tym największa zasluga dobrych ,kochanych CIOTEK -oczywiście -oraz tych ,ktorzy przygarną te psy ! Dziękujemy WAM .:loveu:
A Teo najchętniej sama bym porwała ,gdybym dala radę wyprowadzać dwa psy naraz -w tym swoją b.aktywną i zbyt towarzyską /szczegolnie na dworze/ sunię .Ech...
[/COLOR]

Posted

Uwielbiam Teosia i tak bardzo się cieszę, że będzie szczęśliwy:-)))) A Babcia Karinka znalazła domek!!!!!! No to już moje serce tak się raduje, że nie ma słów;-)

Posted

Trzymajcie kciuki za Teodora,bo własnie go ciachamy.

Wczoraj miał badanie krwi, to nawet burczał swoim basem na weta. Pierwszy raz chyba mu sie to zdarzyło.

Posted

togaa napisał(a):
Trzymajcie kciuki za Teodora,bo własnie go ciachamy.

Wczoraj miał badanie krwi, to nawet burczał swoim basem na weta. Pierwszy raz chyba mu sie to zdarzyło.

Trzymam mocno kciuki !!! :)

Posted

Wszystko poszło dobrze.

Teodor przywitał nas machajac ogonkiem, a potem było wieeelkie siuu.
Dostał antybiotyki i już za tydzien będzie można wyciagnąć szwy -szew ?

No, a potem wio do domku !

Posted

[quote name='togaa']Wszystko poszło dobrze.

Teodor przywitał nas machajac ogonkiem, a potem było wieeelkie siuu.
Dostał antybiotyki i już za tydzien będzie można wyciagnąć szwy -szew ?

No, a potem wio do domku !

Super :)))) W końcu Teodor trafi do swojego ludzia :D

Posted

A czy nowi wlaściciele mogą też dolożyć się do kastracji Teosia czy też nie bardzo ..? Za tak pieknego i statecznego psa -to nawet trzeba by dali może kilka zl za Dt Teosia nawet -za koszty jego pobytu u Irenki -choć częsciowe ..:razz:

Posted

Hmm...z kastracją to jest tak , że są to nasze zasady. Nie wydajemy psów do adopcji bez sterylek i kastracji.

Natomiast wpłaty z pierwszego postu / p.Małgosia / pochodzą wlasnie od "nowej" włascicielki. Pani Małgosia zadeklarowała tez pokrycie pełnego badania krwi jakie robilismy przed kastracją. Mozna powiedziec, że juz zainwestowala w chłopaka prawie 200 zł.

Wieczorem będe wiedziec dokładnie ile kosztował zabieg. Zdaje sie że 150 zł.
Nie wiem z czego go zaplacimy ? Jutro sie bede martwic, bo dzisiaj mi głowa pęka.

Posted

Oj,to zatem zwracam honor -w takim razie p.Malgosi .Taki cudny i rozważny pies jak Teoś wart jest wszelkiej inwestycji ,bo pewnie wynagrodzi to swym psim sercem -za wszystko.Jakis skromny grosik winnam chyba dorzucić do sterylki ,czy dt Teosia -bo wiernie jego los sledzilam i dopingowalam mu.Skromniutko-ale od serca bardzo .

Posted

Awit, Słońce ...nie...nie...!

Teodor się goi po kastracji i jak tylko w tym tygodniu wyciagniemy mu szwy, jedzie do nowego domku, do p.Małgosi.!!!!:lol:

Posted

[quote name='Zofija']Mam dwie osoby zainteresowane psem w typie owczarka nizinnego. Czy mogę wysłać zdjęcia z opisem Teodora????

Cioteczko -może na tym wątku znajdziesz takie psy w typie owczarka nizinnego ?
http://www.dogomania.pl/threads/185918-25-domków-chce-kudłatego-psa-psy-i-posty-nie-na-temat-zostaną-z-wątk

A może to będzie akurat dom dla pięknego Hop - w typie polskiego owczarka nizinnego - w typie PON-a ?? http://www.dogomania.pl/threads/35581-Piekny-Hop-w-typie-PONa.Pies-z-godnoscia.Trojmiasto.
Ten piękny PON - Hop już tak dlugo czeka na swój dom i dobrych ludzi -pomóżmy mu -bardzo proszę ,bo może nie doczekać już swego domu ........

Posted

Nie mogę napatrzeć się na tego cudnego Teodorka i zazdroszczę nawet nowym wlascielom tak pięknego i statecznego psa.Strasznie nam się podoba ten piękny kudlacz.

Posted

:-)
No wybaczcie, też mi się wydawało, że domek czeka:-)
Ale jakoś tak mało o tym domku było:-)
Więc pomyślałam, że coś mi się pomyliło.
A fotki nawet jakby poszły to by nie zaszkodziły,
a jeszcze widok takiego cuda jeszcze bardziej by upewnił oglądającego, co do adopcji.

Posted

Może uda sie tym razem namówić Pania Małgosię, żeby napisała nam czasem o Teodorze?.;)

Planowana podróż jutro. Jest mały problem z samochodem, ale spróbujemy kogos poprosić by zawiózł Irenę i Teodora do Gliwic.:lol: