Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Javena- zaóważyłam że ludzie tak robią żeby nie musieć latać ze szmatą za szczeniakiem i wycierać siuśków za nim. Bo w moim przypadku też tak było " no bo przynajmniej załatwia się w jednym miescu"...:shake:a może by tak częściej z nim wychodzić ? Raz czy dwa razy dziennie wychodziła z nim ich córka, to przeciez patrzec na to nie szło...To była malutka kuleczka, nie wiedział wogóle jeszcze jak na smyczy chodzić a ona go ciągła i szarpała:roll: W dodatku jak byl przywiązany do tego kaloryfera to w domu było chyba 40 stopni, bo to zima, małe dzieci i jeszcze gorący ten kaloryfer:shake:
Przepraszam że odbiegłam, nie zmienia to faktu że Kilera już gdzieś widziałam...

• Replies 945
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='marra']Javena- zaóważyłam że ludzie tak robią żeby nie musieć latać ze szmatą za szczeniakiem i wycierać siuśków za nim. Bo w moim przypadku też tak było " no bo przynajmniej załatwia się w jednym miescu"...:shake:a może by tak częściej z nim wychodzić ? Raz czy dwa razy dziennie wychodziła z nim ich córka, to przeciez patrzec na to nie szło...To była malutka kuleczka, nie wiedział wogóle jeszcze jak na smyczy chodzić a ona go ciągła i szarpała:roll: W dodatku jak byl przywiązany do tego kaloryfera to w domu było chyba 40 stopni, bo to zima, małe dzieci i jeszcze gorący ten kaloryfer:shake:
Przepraszam że odbiegłam, nie zmienia to faktu że Kilera już gdzieś widziałam...[/QUOTE]

a gdzie w Zabrzu mieszkasz?

Kier jest przywiązany, bo bardzo teraz linieje i ta Pani nie daje rady tego sprzątać, tak nam odpowiedziała... Zresztą jakby nie patrzeć ona psa nie chciała, bo wiedziała, że sobie nie poradzi :-(

Posted

[quote name='Mysia_']a gdzie w Zabrzu mieszkasz?

Kier jest przywiązany, bo bardzo teraz linieje i ta Pani nie daje rady tego sprzątać, tak nam odpowiedziała... Zresztą jakby nie patrzeć ona psa nie chciała, bo wiedziała, że sobie nie poradzi :-([/QUOTE]

Dokładnie, coś w tym jest. Ja mieszkam w centrum.

Posted

[quote name='paulinken']A jakiś hotelik wchodzi w rachubę?[/QUOTE]

narazie jestem na etapie rozpytywania o miejsca wolne, jesli ktoś ma zaprzyjaźnione hoteliku to prosze spytajcie o miejsce...

Posted

Bardzo prosimy o deklaracje na hotelik :)

Deklaracje stałe - potrzeba ok 300 zł ?

[B]10 zł [/B]- Agata51
[B]10 zł[/B] - Asia_Klero
[B]10 zł[/B] - Bjuta
[B]20 zł[/B] - Ingrid44
[B]10 zł[/B] - Jolanta08

razem [B]60 zł[/B]

Posted

Ja teraz kompletnie nie mogę pomóc finansowo, ale ogromnie się cieszę, że pojawiają się już jakieś deklaracje!
Na pewno szybko zbierze się cała kwota. A tymczasem nadal trzymam kciuki za Kilerka!

Posted

do wypłaty musze poczekać, podliczyć fundusze ale mam nadzieje że cos też wyskrobie :)
ech, takie charakterne chłopaki to ja kocham :)

Posted

Przypominam, że deklaracji comiesięcznych ciągle mamy malutko :-(
Kto jeszcze pomoże?

Deklaracje stałe - potrzeba ok 300 zł ?

[B]10 zł [/B]- Agata51
[B]10 zł[/B] - Asia_Klero
[B]10 zł[/B] - Bjuta
[B]20 zł[/B] - Ingrid44
[B]10 zł[/B] - Jolanta08

razem [B]60 zł[/B]

Dziękuję równiez bardzo za deklaracje jednorazowe :loveu: