Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Ajax jest teraz bezpieczny. Niestety budy są pozajmowane i nie wyobrażam sobie, że miałybyśmy odpiąć jakiegoś psa i wtrącić go do boksu. Ajax jest w kojcu zaraz na przeciwko budynku schroniska, także ma go na oku cały personel.

• Replies 615
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

nie wiedziałam,że na watek. Co prawda wiele nie mogę pomóc bo mam psi nadmiar, ale powieszę ogłoszenie u swojej wetki - mało to skuteczne ale może? Ciągle znoszą mi szczeniaki - czy to się nie skończy?

Posted

luka1 napisał(a):
nie wiedziałam,że na watek. Co prawda wiele nie mogę pomóc bo mam psi nadmiar, ale powieszę ogłoszenie u swojej wetki - mało to skuteczne ale może? Ciągle znoszą mi szczeniaki - czy to się nie skończy?

luka cos mi sie zdaje,ze sie nie skonczy:shake:dzieki za pomoc.

Posted

Borówka16 napisał(a):
Jestem na zaproszenie Dogo07 :)
Na razie zapisuję biednego i cudownego Ajaxika , później poczytam ;)

Poczytaj, poczytaj Borówko :)
Ajax puszcza do Ciebie oczko ;)

Posted

może w weekend usmiech się do niego los?
Rito nie wiesz przypadkiem, czy ta Pani u której była sunia foksia słabowidząca rozklejała plakaty o zaginięciu ? bo widziałam na drzwiach PoLO mARKETU OGŁOSZENIE o niewidomej zaginionej foksi z czerwona obróżka

Posted

ewatonieja napisał(a):
może w weekend usmiech się do niego los?
Rito nie wiesz przypadkiem, czy ta Pani u której była sunia foksia słabowidząca rozklejała plakaty o zaginięciu ? bo widziałam na drzwiach PoLO mARKETU OGŁOSZENIE o niewidomej zaginionej foksi z czerwona obróżka

Tak to ta Pani,dała rowniez ogłoszenia do naszych gazet.

Posted

Nie było mnie trzy dni, zagladam z nadzieją na wątek, ale widzę, że dalej kicha.....:( Chłopaku mam nadzieję, że przynajmniej w nowym miejscu jakoś sobie radzisz.

Posted

majuska napisał(a):
Nie było mnie trzy dni, zagladam z nadzieją na wątek, ale widzę, że dalej kicha.....:( Chłopaku mam nadzieję, że przynajmniej w nowym miejscu jakoś sobie radzisz.

Nie poddawajmy się. Trzeba przemyśleć nowy sposób ogłaszania pieska. Czy jest możliwość zrobienia Ajaxowi nowych atrakcyjnych fotek (portret, w otoczeniu, na spacerze)?