Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

"Nie ma na świecie przyjaźni, która trwa wiecznie. Jedynym wyjątkiem jest ta, którą obdarza nas pies." /Konrad Lorenz/

Ajax ma ok. 8 lat i wiele przeżyc za soba. Został oddany po tylu latach do schroniska,bo jego pan to pijak i nie traktował Ajaxa dobrze.
Piesek był na początku nieufny i wystraszony, nie dawał sobie rady z innymi kolegami w boksie. Został zabrany przez jedna z pracownic schroniska do biura,początkowo leżał zwiniety w kłębek,bez kontaktu,jednak z czasem nabrał zaufania,ale potraktował biuro jak swoje terytorium i bronił dostepu do niego obcym. W rezultacie został przeniesiony w inne miejsce,gdzie niestety ma znikomy kontakt z człowiekiem. To tragedia dla niego,znowu staje sie apatyczny,nie chce jeść:-(
Potrzebuje na cito domku,on tak bardzo kocha ludzi ,najlepiej taki domek bez innych zwierzat,bo jest zazdrosny i chce miec człowieka na wyłączność...
Ajax jest kochanym,czystym psiakiem, średniego wzrostu,taki do kolanka.
Kto pokocha tego psiaka i da mu kochający domek,taki na zawsze...

Kontakt
Łódz
505-349-102

[email protected]

http://allegro.pl/show_item.php?item=1304228175

• Replies 615
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Małgosiu, bardzo dziękuję. Dzisiaj odwiedziłyśmy Ajaxa. Pokonal zapory trzech płotów, zrobil podkopy aby znaleźć się bliżej swojej opiekunki. Dla Ajaxa pomoc potrzebna szybko.

Posted

-eoferty.pl
-kupiepsa
-e-zwierzak.pl
-przygarnijzwierzaka
-adopcjeorg
-nasipupile
-kokosy.pl
-cafeanimal
-kupsprzedaj
-przylepa.pl
-olx
-ofertka.pl
-gumtree

Powodzenia mały:lol:

Posted

matko kochana, biedny mały..
jak oddaje psa do adopcji to odchodzę od zmysłów czy sie nie skończy jak tu.. ze na starośc wyląduje w schronie :(

Posted

Jestem ciotko Rito - :)zagląda nowa ciotka na wątku,choć niebogata raczej .,ale wątek podnieść ,czy wyslać tu i tam potrafi ...
Sliczny jest ten Ajax :loveu:- taki terrierek nieco z niego ciekawej urody -krówkowatej jakby czy co ...:razz:

Posted

[quote name='hanka456']Małgosiu, bardzo dziękuję. Dzisiaj odwiedziłyśmy Ajaxa. Pokonal zapory trzech płotów, zrobil podkopy aby znaleźć się bliżej swojej opiekunki. Dla Ajaxa pomoc potrzebna szybko.

Ten pies mial pewnie bardzo zle i cięzkie życie u tego pijaka ....A jak się Ajax się poswięca by dostać się do swej kochanej opiekunki !! To chyba ten czlowiek-ta dobra kobieta ..:)

Posted

To i ja się zjawiam na zaproszenie Cioteczki Rity :lol:.

Bardzo bym chciała dodać sobie Ajaxa do podpisu, ale nie wiem dlaczego mogę mieć tylko jeden banerek w podpisie, inaczej wychodzi mi taki napis, że coś za dużo znaków :roll:.

Posted

Dogo07 napisał(a):
To i ja się zjawiam na zaproszenie Cioteczki Rity :lol:.

Bardzo bym chciała dodać sobie Ajaxa do podpisu, ale nie wiem dlaczego mogę mieć tylko jeden banerek w podpisie, inaczej wychodzi mi taki napis, że coś za dużo znaków :roll:.

mnie też sie tak czasem robi ale jak próbuje kilka razy to za którymś załapuje

Posted

Widzisz ciapuś, a ja jeszcze niedawno miałam dwa banerki, a ostatnio sobie zmieniałam i już mi tylko jeden puściło.
Ale może faktycznie spróbuję kilka razy, to za którymś załapie :).