Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 615
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Biedny Ajax. Tyle czasu i nadal bez domków.
Kameralna, jest jakaś gazetowa Oferta, ogłoszenie daje się chyba przez internet, SMS-em, ale to trzeba by doczytać, ja tego nie robiłam nigdy.

Posted

Dogo07 napisał(a):
Biedny Ajax. Tyle czasu i nadal bez domków.
Kameralna, jest jakaś gazetowa Oferta, ogłoszenie daje się chyba przez internet, SMS-em, ale to trzeba by doczytać, ja tego nie robiłam nigdy.

Dogo07, to byłoby to! Jaka to gazeta? I co na to Rita?

Posted

Szkoda. szukamy dalej. Kto wie o bezpłatnych ogłoszeniach-gazetkach ze zdjęciami?
Tak na szybko, bo muszę już wychodzić, wrzuciłam jedno ogłoszonko na sloniu.pl Nadal jednak szukamy darmowej albo taniej gazetki.

Posted

W Ofercie to chyba 10zł za SMS. To jest podobno taka gazetka jak Metro czy tego typu darmowe rozdawane. Może tylko mniej popularna ale tego nie wiem, to musiałby ktoś z Warszawy powiedzieć.

Posted

Dogo07 napisał(a):
W Ofercie to chyba 10zł za SMS. To jest podobno taka gazetka jak Metro czy tego typu darmowe rozdawane. Może tylko mniej popularna ale tego nie wiem, to musiałby ktoś z Warszawy powiedzieć.

Zrobiłam mu ogłoszenie w Ofercie,ma ukazac sie 7.10 i 14.10 tylko,ze bez fot.
Po nich zrobie mu z fota,bo dopiero rozgryzam portal:razz:

Posted

Poddam taki pomysł. W naszym miescie wydawane są trzy gazety lokalne i w każdej miałam możliwość drukowania po dwa psy z krótkim opisem i zdjęciem. Załatwiłam to zwyczajnie, rozmawiając z redaktorem naczelnym. Oni są bardzo chętni w takich akcjach. Co prawda drukowali co drugie wydanie, ale zawsze to coś. Pierwsze psy jakie wystawiałam w gazetach były ze schroniska, a ja byłam tam wtedy wolontariuszką i tak się przedstawiałam. (wystawiałam tam tez psy z łódzkiego schroniska, dla których zakładałam wątki na dogomanii)
W Łodzi też chyba jest jakaś gazeta, może pogadać, może pójdą na coś takiego?

Posted

luka1 napisał(a):
Poddam taki pomysł. W naszym miescie wydawane są trzy gazety lokalne i w każdej miałam możliwość drukowania po dwa psy z krótkim opisem i zdjęciem. Załatwiłam to zwyczajnie, rozmawiając z redaktorem naczelnym. Oni są bardzo chętni w takich akcjach. Co prawda drukowali co drugie wydanie, ale zawsze to coś. Pierwsze psy jakie wystawiałam w gazetach były ze schroniska, a ja byłam tam wtedy wolontariuszką i tak się przedstawiałam. (wystawiałam tam tez psy z łódzkiego schroniska, dla których zakładałam wątki na dogomanii)
W Łodzi też chyba jest jakaś gazeta, może pogadać, może pójdą na coś takiego?

Luka1, a pomogłabyś Ajaxowi? Chcemy jak najszybciej znaleźć dla niego domek.

Posted

kameralna napisał(a):
Luka1, a pomogłabyś Ajaxowi? Chcemy jak najszybciej znaleźć dla niego domek.

Oczywiscie, tylko trzeba mi przesłac zdjecie albo dwa tylko nie pomniejszone.

Posted

luka1 napisał(a):
Oczywiscie, tylko trzeba mi przesłac zdjecie albo dwa tylko nie pomniejszone.

Rito, czy dysponujesz nowszymi zdjęciami Ajaxa? Jeśli nie, to może nadadzą się te z wątku. Luka1 wyciąga pomocną dłoń. Dziękujemy :)