ciapuś Posted September 26, 2010 Posted September 26, 2010 Zapraszam na wątek jamnisia który ma szanse po roku opuścić schronisko i pojechać do dt http://www.dogomania.pl/threads/193438-Jamniczek-ma-szanse-pojecha%C4%87-do-dt-potrzebny-transport-%C5%81%C3%B3d%C5%BA-Gniezno Quote
kameralna Posted September 26, 2010 Posted September 26, 2010 Rito, a są jakieś plany ogłoszenia Ajaxa w lokalnych gazetach? Quote
rita60 Posted September 27, 2010 Author Posted September 27, 2010 kameralna napisał(a):rito, a są jakieś plany ogłoszenia ajaxa w lokalnych gazetach? Plany moze i sa,ale nie bardzo wiem jak sie do tego zabrac:roll: Quote
rita60 Posted September 28, 2010 Author Posted September 28, 2010 Ale tu puchy u ciebie piesku:shake: Quote
kameralna Posted September 28, 2010 Posted September 28, 2010 Oj, Rito ciężko z tymi domkami. Żadnych telefonów, żadnych propozycji adopcji... Czy wiesz coś o jakiś darmowych dodatkach z ogłoszeniami? Quote
Onaa Posted September 28, 2010 Posted September 28, 2010 Biedny Ajax. Tyle czasu i nadal bez domków. Kameralna, jest jakaś gazetowa Oferta, ogłoszenie daje się chyba przez internet, SMS-em, ale to trzeba by doczytać, ja tego nie robiłam nigdy. Quote
kameralna Posted September 28, 2010 Posted September 28, 2010 Dogo07 napisał(a):Biedny Ajax. Tyle czasu i nadal bez domków. Kameralna, jest jakaś gazetowa Oferta, ogłoszenie daje się chyba przez internet, SMS-em, ale to trzeba by doczytać, ja tego nie robiłam nigdy. Dogo07, to byłoby to! Jaka to gazeta? I co na to Rita? Quote
rita60 Posted September 28, 2010 Author Posted September 28, 2010 Ja tez nie słyszalam o takiej opcji ogłoszenia:shake:w łodzkiej gazecie to nie ma sensu,to krotkie ogloszenia bez zdjec. Quote
kameralna Posted September 28, 2010 Posted September 28, 2010 Przydałaby się darmowa gazetka ale ze zdjęciami. A jak stoją ceny w Gratce? Quote
rita60 Posted September 28, 2010 Author Posted September 28, 2010 kameralna napisał(a):Przydałaby się darmowa gazetka ale ze zdjęciami. A jak stoją ceny w Gratce? W Gratce nie ma fot. Quote
kameralna Posted September 28, 2010 Posted September 28, 2010 Szkoda. szukamy dalej. Kto wie o bezpłatnych ogłoszeniach-gazetkach ze zdjęciami? Tak na szybko, bo muszę już wychodzić, wrzuciłam jedno ogłoszonko na sloniu.pl Nadal jednak szukamy darmowej albo taniej gazetki. Quote
Onaa Posted September 29, 2010 Posted September 29, 2010 W Ofercie to chyba 10zł za SMS. To jest podobno taka gazetka jak Metro czy tego typu darmowe rozdawane. Może tylko mniej popularna ale tego nie wiem, to musiałby ktoś z Warszawy powiedzieć. Quote
rita60 Posted September 29, 2010 Author Posted September 29, 2010 Dogo07 napisał(a):W Ofercie to chyba 10zł za SMS. To jest podobno taka gazetka jak Metro czy tego typu darmowe rozdawane. Może tylko mniej popularna ale tego nie wiem, to musiałby ktoś z Warszawy powiedzieć. Zrobiłam mu ogłoszenie w Ofercie,ma ukazac sie 7.10 i 14.10 tylko,ze bez fot. Po nich zrobie mu z fota,bo dopiero rozgryzam portal:razz: Quote
luka1 Posted September 30, 2010 Posted September 30, 2010 Poddam taki pomysł. W naszym miescie wydawane są trzy gazety lokalne i w każdej miałam możliwość drukowania po dwa psy z krótkim opisem i zdjęciem. Załatwiłam to zwyczajnie, rozmawiając z redaktorem naczelnym. Oni są bardzo chętni w takich akcjach. Co prawda drukowali co drugie wydanie, ale zawsze to coś. Pierwsze psy jakie wystawiałam w gazetach były ze schroniska, a ja byłam tam wtedy wolontariuszką i tak się przedstawiałam. (wystawiałam tam tez psy z łódzkiego schroniska, dla których zakładałam wątki na dogomanii) W Łodzi też chyba jest jakaś gazeta, może pogadać, może pójdą na coś takiego? Quote
rita60 Posted September 30, 2010 Author Posted September 30, 2010 Sprobuje...tylko do ktorej gazety uderzyc ? Quote
kameralna Posted September 30, 2010 Posted September 30, 2010 luka1 napisał(a):Poddam taki pomysł. W naszym miescie wydawane są trzy gazety lokalne i w każdej miałam możliwość drukowania po dwa psy z krótkim opisem i zdjęciem. Załatwiłam to zwyczajnie, rozmawiając z redaktorem naczelnym. Oni są bardzo chętni w takich akcjach. Co prawda drukowali co drugie wydanie, ale zawsze to coś. Pierwsze psy jakie wystawiałam w gazetach były ze schroniska, a ja byłam tam wtedy wolontariuszką i tak się przedstawiałam. (wystawiałam tam tez psy z łódzkiego schroniska, dla których zakładałam wątki na dogomanii) W Łodzi też chyba jest jakaś gazeta, może pogadać, może pójdą na coś takiego? Luka1, a pomogłabyś Ajaxowi? Chcemy jak najszybciej znaleźć dla niego domek. Quote
luka1 Posted October 1, 2010 Posted October 1, 2010 kameralna napisał(a):Luka1, a pomogłabyś Ajaxowi? Chcemy jak najszybciej znaleźć dla niego domek. Oczywiscie, tylko trzeba mi przesłac zdjecie albo dwa tylko nie pomniejszone. Quote
kameralna Posted October 1, 2010 Posted October 1, 2010 luka1 napisał(a):Oczywiscie, tylko trzeba mi przesłac zdjecie albo dwa tylko nie pomniejszone. Rito, czy dysponujesz nowszymi zdjęciami Ajaxa? Jeśli nie, to może nadadzą się te z wątku. Luka1 wyciąga pomocną dłoń. Dziękujemy :) Quote
rita60 Posted October 1, 2010 Author Posted October 1, 2010 luka mam dwa zdjecia Ajaxa na poczcie mailowej,takie duze,podaj mi prosze swoj adres mailowy. Quote
rita60 Posted October 1, 2010 Author Posted October 1, 2010 [quote name='luka1'][email protected] Dzieki:lol: Quote
Recommended Posts