Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 615
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Pomocy !!!!!!!!!!!!!!!!

Ajax nie wychodzi z budy,
Jest dominowany przez swoich kolegów, nie ma go gdzie wsadzic wobec
ogromnego przepełnienia i zalewu psów. Czerwone światlo dla Ajaxa.

Posted

majuska napisał(a):
O matko Rita!! I co teraz, jak pomóc?? Czy wchodzi w grę hotelik?

Mysle,ze dla niego wybawieniem byłoby DT,tylko gdzie takiego szukac:-(

Posted

Ajaxa trzeba odzielnie karmić, on przy swoich kolegach nie może jeść, ale to też błędne koło, bo potem inne są zazdrosne. I to źle dla Ajaxa się kończy. Jak mogę prosić o pomoc dla niego nie wiem.

Posted

Dziewczyny może jednak poszukać tego tymczasu....przecież ten domek może wcale tak szybko się nie znaleźć ( tak odnoszę to do naszego Terrego, podobny , superowy psiak a nikt kompletnie nie pyta ) Ja byłabym w stanie wysupłać pare groszy stałej deklaracji na pewno

Posted

Masz racje majuska,tylko obawiam sie,ze ciezko bedzie,dogo coraz biedniejsze a psow w potrzebie przybywa. Ale mozna sprobowac...porozsyłam watek:roll:
Czy znasz moze jakies niedrogie DT ?

Posted

Dogo07 napisał(a):
Czy to znaczy, że Ajax musi być w domu bez psów, bo i on jest o nie zazdrosny i one go nie lubią ?

Dogo to pies złakniony czlowieka,jak pokocha to na wyłacznosc,dlatego problem:roll:

Posted

A zatem musimy poszukać człowieka, który chciałby zostać ukochanym i jedynym panem/panią Ajaxa. To, że Ajax kocha bezgranicznie i chce mieć opiekuna na wyłączność, to wbrew pozorom wielki atut naszego pupila! Nowy opiekun będzie uwielbiany :)

Posted

kameralna napisał(a):
A zatem musimy poszukać człowieka, który chciałby zostać ukochanym i jedynym panem/panią Ajaxa. To, że Ajax kocha bezgranicznie i chce mieć opiekuna na wyłączność, to wbrew pozorom wielki atut naszego pupila! Nowy opiekun będzie uwielbiany :)

Tylko gdzie takiego szukac ???????????

Posted

rita60 napisał(a):
Masz racje majuska,tylko obawiam sie,ze ciezko bedzie,dogo coraz biedniejsze a psow w potrzebie przybywa. Ale mozna sprobowac...porozsyłam watek:roll:
Czy znasz moze jakies niedrogie DT ?

Niestety nie, pytałam dziewczyn które ostatnio szukały DT w końcu z sukcesem, czy coś doradziłyby, ale niestety , jest bardzo trudno, a ten tymczas który znalazły to był cud. Wogóle to w Dt byłby na pewno inny pies ( co najmniej jeden ) więc czy Ajax się odnajdzie w takim DT to znaczy pogodzi z innymi psami?? Czy może raczej pytać o hotelik, gdzie miałby oddzielny boks ??

Posted

Dziewczęta Ajax został pogryziony, co prawda nie bardzo ( ma lekko poraniony policzek), bo w porę zareagowałyśmy i przeniosłyśmy go do bezpiecznego kojca. Ma teraz towarzystwo spokojnej suczki Myszki i towarzyskiego psiaczka :) Dobrze się czuje w nowym miejscu :) Przede wszystkim ze względu na to pogryzienie powinien jak najszybciej trafić do domu, bo on nie potrafi odnaleźć się w schronisku :( Gdzie domek dla Ajaxa???????

Posted

majuska napisał(a):
Mam nadzieje że w tym nowym miejscu będzie mu lepiej, dobrze , że tam byłyście, Boże co ten biedak musi przeżywać:(

Martwie sie o niego:-(

Posted

A nie lepiej żeby był w swojej własnej budce i niestety na łańcuchu, tak jak Morusek ? Może wtedy byłby bezpieczniejszy. Albo do samych suczek go dać. Tylko że wtedy musiałby być wykastrowany.