bonita Posted February 8, 2007 Posted February 8, 2007 Cześć :) Jutro już będzie napewno :D ferie się zaczynają :) :) :) Quote
Ewa&kumpel Posted February 9, 2007 Posted February 9, 2007 Witaj kochana. :helo: Gdzieś się tak ukryła? Wracaj szybko i podkręc atmosferkę... :evil_lol: Quote
_ChiQuiTa_ Posted February 9, 2007 Posted February 9, 2007 Juuuustynkaaa!!! juuuuuhuuuuu łer ar ju !!! kom bak to mi :loveu: Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted February 10, 2007 Author Posted February 10, 2007 Cześć, cześć ludzie :) Bonita miała rację - dzisiaj zaczęły mi się ferie, więc postanowiłam coś napisać. W środę i czwartek miałam testy próbne, więc nie miałam czasu zaglądnąć nawet na chwilę. W piątek wrócił mój brat z półrocznej podróży więc też pewnie teraz będę tu rzadko :roll: Poza tym zamierzam załapać się na jakąś pracę w ferie :cool3: Wszystko jest w porządku, humorek dopisuje, choć dzisiaj nie pojechałam do schroniska bo sie źle czułam... Gizmo jest zakochany. Chyba pierwszy raz od ponad 6 lat tak mocno. Nic nie je, bardzo mało pije, ciągle piszczy, lata od balkonu do domu, wyje, na spacerze ciągle tylko niucha i niucha... podobno wszystkie psy dookoła powariowały - 2 suczki dostały cieczki w tym samym momencie. Tutaj wysiadywanie pod balkonem popatrzcie tylko w te zbolałe oczka a tu była ciekawa sytuacja, ja osobiście płakałam ze śmiechu :lol: Bo ten czarny pies widoczny na balkonie wyżej to Badi - AST, odwieczny wróg Gizmo, oni wprost się nienawidzą. Skaczą do siebie za każdym razem jak tylko się zobaczą. Bulgotają na siebie za każdym razem, gdy jeden i drugi jest na balkonie. A dzisiaj rano? Zrobili o 9:00 rano całemu osiedlu piękną pobudkę wyjąc wzajemnie. Ale tak żałośnie, jeden za drugim, że można było paść :evil_lol: Ale nich to już się skończy :placz: A to wszystko przez te okropne jajka :placz: Odwiedzę Was jak tylko dam radę :* Quote
Pianka Posted February 10, 2007 Posted February 10, 2007 W końcu mężczyzna z niego, to i zakochany:p Quote
Marta_Ares Posted February 10, 2007 Posted February 10, 2007 wyobrazam sobie jak to wygladalo :D:D:D:D Quote
Guffi Posted February 10, 2007 Posted February 10, 2007 Świetne jak ich uchwyciłaś:evil_lol: . Biedny Gizmo, ja mam to samo z zakochanymi świniorkami:shake: . Quote
:: FiGa :: Posted February 10, 2007 Posted February 10, 2007 Cześc Justyna ;) Ja dobrze wiem jak się czujesz bo sama wczoraj do szkły nie pojechałam, czułam się fatalnie :shake: Dużo zdrówka zyczę :kciuki: :) Kurcze on o to jego spojrzenie :loveu: "Pancia no wypuśc mnie, tylko chwilkę, małą chwilkę..." CUDO :loveu: I fotka z dwoma psiakami :klacz: Quote
Samturia Posted February 10, 2007 Posted February 10, 2007 hahaha to miałaś nieciekawie... :) U mnie new fotki ;) Quote
anka11 Posted February 10, 2007 Posted February 10, 2007 hejcia :) sliczne fotaski :loveu::loveu: biedny Gizmoniak :-( :D:D Quote
bonita Posted February 10, 2007 Posted February 10, 2007 Heloł :) Widziałam fotki :D koło nas też piesy ganiają jak szalone, cieczki naokoło. Moja najstarsza też zaczyna mieć . Quote
kacpru Posted February 10, 2007 Posted February 10, 2007 W niektorych ujeciach Gizmo wyglada identiko jak Nuria :lol: ale by ladne szczeniaczki byly :cool3: :evil_lol: co za pech,ze Nurka wysterylizowana :lol: :lol: ;) Quote
Madzia_19 Posted February 11, 2007 Posted February 11, 2007 [quote name='pinczerka_i_Gizmo'] No ładnie, jak dwoje nieszczęśliwie zakochanych facetów, nawet jak są najgorszmi wrogami, potrafi się dogadać ;) A co ja będę dużo mówić, Lucky też zakochany. Co dwie godziny symuluje, że on musi siusiu, teraz już zaraz natychmiast ;) Quote
_ChiQuiTa_ Posted February 13, 2007 Posted February 13, 2007 Oj kurde to poważna sprawa z tym zakochaniem.... Quote
Dobcia Posted February 13, 2007 Posted February 13, 2007 Biedny Gizmunio:roll: ale fotka super:p Jak to dobrze, ze moje są "inne":evil_lol: bo przy trzech psach chyba bym oszalała, gdyby każdy chciał na siqu w innym momencie:diabloti: Quote
Guffi Posted February 13, 2007 Posted February 13, 2007 A Ty się znowu UCZYsz:diabloti: ?! Czy może o NAS zapomniałaś:mad: ? Quote
_ChiQuiTa_ Posted February 13, 2007 Posted February 13, 2007 No właśnie? Bo jak zapomniałaś toooo. .... :x :D Quote
Ewa&kumpel Posted February 13, 2007 Posted February 13, 2007 Pusto, pusto, pusto... Cicho, cicho, cicho... Quote
:: FiGa :: Posted February 14, 2007 Posted February 14, 2007 Justyś...?? :mad: Pewnie grucha sobie gdzieś w jakimś barze z jakimś samcem, ja o twszystkim wiem :evil_lol: Quote
Guffi Posted February 14, 2007 Posted February 14, 2007 :: FiGa :: napisał(a):Justyś...?? :mad: Pewnie grucha sobie gdzieś w jakimś barze z jakimś samcem, ja o twszystkim wiem :evil_lol: No, a potem będzie się wykręcała, ze miała dużo nauki. Justyna! Przecież są FERIE!!! Mieszkasz w tym samym regionie co ja, więc nadmiarem nauki się nie wykręcisz:evil_lol: . Quote
_ChiQuiTa_ Posted February 14, 2007 Posted February 14, 2007 A może zaganiana jestw te ferie... w koncu tyle wolnego to woli to w jakiś porzyteczniejszy sposób wykorzystac niz siedziec i kisic na dogomani Quote
:: FiGa :: Posted February 14, 2007 Posted February 14, 2007 SIedzenie na dogomani to też b porzyteczny sposób spędzania wolnego czasu :mad: Quote
Recommended Posts