Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Cześć, cześć ludzie :)
Bonita miała rację - dzisiaj zaczęły mi się ferie, więc postanowiłam coś napisać.
W środę i czwartek miałam testy próbne, więc nie miałam czasu zaglądnąć nawet na chwilę. W piątek wrócił mój brat z półrocznej podróży więc też pewnie teraz będę tu rzadko :roll: Poza tym zamierzam załapać się na jakąś pracę w ferie :cool3:

Wszystko jest w porządku, humorek dopisuje, choć dzisiaj nie pojechałam do schroniska bo sie źle czułam...

Gizmo jest zakochany. Chyba pierwszy raz od ponad 6 lat tak mocno. Nic nie je, bardzo mało pije, ciągle piszczy, lata od balkonu do domu, wyje, na spacerze ciągle tylko niucha i niucha... podobno wszystkie psy dookoła powariowały - 2 suczki dostały cieczki w tym samym momencie.

Tutaj wysiadywanie pod balkonem

popatrzcie tylko w te zbolałe oczka

a tu była ciekawa sytuacja, ja osobiście płakałam ze śmiechu :lol: Bo ten czarny pies widoczny na balkonie wyżej to Badi - AST, odwieczny wróg Gizmo, oni wprost się nienawidzą. Skaczą do siebie za każdym razem jak tylko się zobaczą. Bulgotają na siebie za każdym razem, gdy jeden i drugi jest na balkonie. A dzisiaj rano? Zrobili o 9:00 rano całemu osiedlu piękną pobudkę wyjąc wzajemnie. Ale tak żałośnie, jeden za drugim, że można było paść :evil_lol:

Ale nich to już się skończy :placz: A to wszystko przez te okropne jajka :placz:

Odwiedzę Was jak tylko dam radę :*

Posted

Cześc Justyna ;)
Ja dobrze wiem jak się czujesz bo sama wczoraj do szkły nie pojechałam, czułam się fatalnie :shake:
Dużo zdrówka zyczę :kciuki: :)

Kurcze on o to jego spojrzenie :loveu:
"Pancia no wypuśc mnie, tylko chwilkę, małą chwilkę..." CUDO :loveu:
I fotka z dwoma psiakami :klacz:

Posted

W niektorych ujeciach Gizmo wyglada identiko jak Nuria :lol:

ale by ladne szczeniaczki byly :cool3: :evil_lol: co za pech,ze Nurka wysterylizowana :lol: :lol: ;)

Posted

[quote name='pinczerka_i_Gizmo']

No ładnie, jak dwoje nieszczęśliwie zakochanych facetów, nawet jak są najgorszmi wrogami, potrafi się dogadać ;)
A co ja będę dużo mówić, Lucky też zakochany. Co dwie godziny symuluje, że on musi siusiu, teraz już zaraz natychmiast ;)

Posted

Biedny Gizmunio:roll:
ale fotka super:p
Jak to dobrze, ze moje są "inne":evil_lol: bo przy trzech psach chyba bym oszalała, gdyby każdy chciał na siqu w innym momencie:diabloti:

Posted

:: FiGa :: napisał(a):
Justyś...?? :mad:

Pewnie grucha sobie gdzieś w jakimś barze z jakimś samcem, ja o twszystkim wiem :evil_lol:

No, a potem będzie się wykręcała, ze miała dużo nauki. Justyna! Przecież są FERIE!!! Mieszkasz w tym samym regionie co ja, więc nadmiarem nauki się nie wykręcisz:evil_lol: .