Samturia Posted January 27, 2007 Posted January 27, 2007 WSZYSTKICH KTÓRZY TU SĄ PROSZE DO MOJEJ GALERII STRONA 71! PILNE! Quote
Behemot Posted January 27, 2007 Posted January 27, 2007 Kamcia_14 napisał(a):A nie prawda bo mój Behemotko :eviltong: Droga Kamciu, jeszcze Cię na świecie nie było, gdy ustaliłyśmy, że Gizmo jest ksero mojej Soni, a tym samym jest moim psem :evil_lol: Quote
_ChiQuiTa_ Posted January 28, 2007 Posted January 28, 2007 Guffi napisał(a):Tu wygląda jak amstaff:roflt::oops: Tu wygląda jak UFO :crazyeye::crazyeye::loveu::loveu::cool3: Quote
Dobcia Posted January 28, 2007 Posted January 28, 2007 pinczerka_i_Gizmo napisał(a): Hey:multi: Widze, że Gizmunio zapracowany... ciągle musi ciężko pracować, by sznureczek odzyskać:evil_lol: a tu walka na "siłe woli":cool3: Quote
Anecioreczek Posted January 28, 2007 Posted January 28, 2007 'wyginam smiało ciało...' :lol::lol::lol: Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted January 28, 2007 Author Posted January 28, 2007 Cześć! :) "bonita" napisał(a):O widzę że masz swojego photographa:evil_lol: Nie idź jeszcze do spania, przecież jest sobota Fotograf przejezdny niestety ;) A co Ty tak wszystkich od spania odciągasz, co? :mad: :p Czasem telewizja jest bardziej kusząca od internetu... :evil_lol: "Behemot" napisał(a): Mój sznureczek! :mad: I, nie licząc paru nieistotnych szczegółów :cool3: - mój pies! :mad: Jakie to zadziorne, no no... :cool3: A sznureczek i tak jest mój :eviltong: "Guffi" napisał(a):Tu wygląda jak amstaff:roflt::oops: Amstaff? O kurcze, doberman już był, wyżeł, 'coś chartopodobnego', kundelek... a teraz jeszcze AST... jak kameleon :razz: "Chiquita" napisał(a): Tu wygląda jak UFO :crazyeye::crazyeye::loveu::loveu::cool3: ...i jeszcze ufo :lol: "Dobcia" napisał(a):a tu walka na "siłe woli":cool3: Jakbyś zgadła... ;) O 13:00 ruszamy na podbój nie przebytych jeszcze śnieżnych terenów... sami bo nikt nie chce z nami spacerować :cool3: Ale jak aparat będzie miał dobry humor to może jakieś śnieżne fotki przyniesiemy spowrotem ;) Quote
Madzia_19 Posted January 28, 2007 Posted January 28, 2007 pinczerka_i_Gizmo napisał(a): Gizmo - pies guma :eviltong: :p :cool3: Quote
Guffi Posted January 28, 2007 Posted January 28, 2007 pinczerka_i_Gizmo napisał(a): Amstaff? O kurcze, doberman już był, wyżeł, 'coś chartopodobnego', kundelek... a teraz jeszcze AST... jak kameleon :razz: No naprawdę ma taką minę;):oops:. Quote
_ChiQuiTa_ Posted January 28, 2007 Posted January 28, 2007 Dzieńdobry :) jak tam niedzielka mija?:D Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted January 28, 2007 Author Posted January 28, 2007 _ChiQuiTa_ napisał(a):Dzieńdobry :) jak tam niedzielka mija?:D A bardzo sennie, Gizmo jest zakochany i mi wzdycha za uchem, ja wstałam zbyt wcześnie jak na niedzielę(9:40) i się snuję tak po domu... o 13:00 spacerek, a potem muszę zrobić plakat na geografię :roll: Nic szczególnego ;) U Pauliny i Mickiego pisałaś, że pewnie o 15:00 wstaniesz... widzisz, nie jest tak źle :evil_lol: "Madzia" napisał(a):Gizmo - pies guma :eviltong: :p :cool3: Gimnastyk artystyczny :evil_lol: Quote
_ChiQuiTa_ Posted January 28, 2007 Posted January 28, 2007 Wstałabym pewnie później ale mnie obudziły krzyki mojej siostry, dlatego skonczyło się na 10:50 :D Quote
KaRa_ Posted January 28, 2007 Posted January 28, 2007 Jaki uśmiechniety Gizmo:loveu: usmiech ma od ucha do ucha:loveu: Quote
anka11 Posted January 28, 2007 Posted January 28, 2007 czesc :) hehe :D a w kim on sie zakochal he?? :p Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted January 28, 2007 Author Posted January 28, 2007 Anka - myślę, że on sam nawet nie wie ;) Właśnie dotarłam do domu. Palce u rąk i nóg powoli zaczynają odmarzać a ja szybko włażę na dogo, żeby zdać relacje ;) Było super. Wiatr wiał jak szalony, śnieg miejscami sięgał (bez przesady) do ud, ale pies biegał jak wariat, a ja razem z nim ;) Dawno nie widziałam go takiego happy, żałuję, że mój aparat w ogóle nie robi wyraźnych zdjęć w ruchu :angryy: Mam parę zdjęć i filmiki, już się ładują więc wstawię je pod koniec mojego posta, ale są zamazane :shake: Portreciku nie udało się zrobić żadnego, bo wiatr sprawiał, że Gizmo chciał biec, biec, biec... byle tylko go przegonić ;) Na zdjęciach spacer wydaje się dość monotonny - Gizmo przejął skłonności bo wrednym kuzynie Negro z Żywca i zaczął kopać :evil_lol: potem wykopał spod śniegu jakąś starą oponę i dopiero była zabawa ;) Szkoda tylko, że pogoda niezbyt ciekawa na spacery - ale 'my się zimy nie boimy' :cool3: Pierwsze trzy zdjęcia są jeszcze z porannego spaceru. pancia zaczynała już się robić czerwona a pies... wreszcie gdy zaczęłam iść w dół Gizmo stwierdził, że poza kopaniem można też robić co innego ...i filmiki... kopanie na całego http://www.zippyvideos.com/3605190436583226/spacer_040/ zabawa z oponą http://www.zippyvideos.com/9637777476583256/spacer_041/ Quote
Paulina_mickey Posted January 28, 2007 Posted January 28, 2007 pinczerka_i_Gizmo napisał(a): pancia zaczynała już się robić czerwona a pies... wreszcie gdy zaczęłam iść w dół Gizmo stwierdził, że poza kopaniem można też robić co innego ...i filmiki... kopanie na całego http://www.zippyvideos.com/3605190436583226/spacer_040/ zabawa z oponą http://www.zippyvideos.com/9637777476583256/spacer_041/ ale foteczek:loveu: a jakie ma super szelki:evil_lol: Niebieskie:multi: szkoda że mój psiak nie chce ani obróżki ani szelek...:shake: filmiki tez supcio:lol: Quote
anka11 Posted January 28, 2007 Posted January 28, 2007 aha :DD: superowe fotki :D:D on ma fajne szelki :D:D ladnie w nich wyglada :D:D :loveu::loveu::loveu: Quote
Pianka Posted January 28, 2007 Posted January 28, 2007 A my się połowa zdjęć nie wyświetla:shake: Gizmo próbuje z koła zrobić autko:razz: Quote
e.v.a Posted January 28, 2007 Posted January 28, 2007 oooo śniegowe foty:multi: brrr az mi sie zimno zrobilo:evil_lol: Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted January 28, 2007 Author Posted January 28, 2007 Szelki supcio tylko szkoda, że za duże :cool3: Ewa a co Ty taki ciepłolubek jesteś? :evil_lol: Pianko, mi też zaraz po dodaniu posta nie włączały się, nie wiem czy to wina fotosika, czy mozilli :roll:, ale teraz już jest ok ;) Cieszę się, że zdjęcia choć fatalnej jakości, podobają się :) Quote
e.v.a Posted January 28, 2007 Posted January 28, 2007 pinczerka_i_Gizmo napisał(a): Ewa a co Ty taki ciepłolubek jesteś? :evil_lol: jaa??? ni eno co tyy :siara::evil_lol: Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted January 28, 2007 Author Posted January 28, 2007 Jak Ty się w zimie z domu nie ruszasz to się potem nie dziwię, że chorujesz :p A zima taka ładna... :roll: Quote
e.v.a Posted January 28, 2007 Posted January 28, 2007 pinczerka_i_Gizmo napisał(a):Jak Ty się w zimie z domu nie ruszasz to się potem nie dziwię, że chorujesz :p A zima taka ładna... :roll: no przecie wychodze na dwor z piesem co nieeeee???:evil_lol: Quote
arystokratka Posted January 28, 2007 Posted January 28, 2007 Pinczerka jakiej fatalnej jakości ?! Dla mnie są bardzooo ładne :loveu: Quote
anka11 Posted January 28, 2007 Posted January 28, 2007 no wlasnie chcialam to napisac :) ze wcale nie sa jakies zlej :D:D Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted January 28, 2007 Author Posted January 28, 2007 Ewa i na pewno z wielką ochotą to robisz, prawda? :evil_lol: Są są fatalnej jakości bo rozmazane :shake: Ale dzięki dziewczyny ;) Arystokrata - witaj w galerii, w zamiast za Twoją siostrę ;) Quote
Recommended Posts