Vectra Posted January 23, 2007 Posted January 23, 2007 Byłam tu :) foty widziałam :) gadaj skąd masz dobermana ? bo ja ostatnio nie mam czasu by czytać wszystko dokładnie :( Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted January 23, 2007 Author Posted January 23, 2007 "anka11" napisał(a): a co tam nowego slychac?? :smile: Obecnie muzyke w radiu, ale jak coś się zmieni to dam znać :cool3: "Rinuś" napisał(a):dawaj foty w sniegu:multi::multi::multi: Po pierwsze śniegu za mało, po drugie moim aparatem jest wręcz nie możliwe zrobienie zdjęć w ruchu bo jest zepsuty :( ale jak ktoś ze mną pójdzie na spacerek i psu zrobi zdjęcia to będą... :evil_lol: "Vectra" napisał(a):gadaj skąd masz dobermana ? bo ja ostatnio nie mam czasu by czytać wszystko dokładnie :-( Ewuś!!! :multi: :multi: :multi: Welcome! :loveu: Dobek wypożyczony(wraz z właścicielką zresztą)na jeden niedzielny spacerek w Żywcu ;) Choć doberman jest w moich marzeniach zaraz po weimarce - tyle, że czekoladka :loveu: Quote
Vectra Posted January 23, 2007 Posted January 23, 2007 a mnie się zawsze błękitny dobek marzył :loveu: tylko u nas ehhhhh .... ehhhhh nie ma :( a u sąsiadów zza wschodniej granicy mają cudne :loveu: Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted January 23, 2007 Author Posted January 23, 2007 Vectra napisał(a):a mnie się zawsze błękitny dobek marzył :loveu: tylko u nas ehhhhh .... ehhhhh nie ma :( a u sąsiadów zza wschodniej granicy mają cudne :loveu: :-o Nie za dużo Ci piranii, że o kolejnym marzysz? :evil_lol: Quote
Guffi Posted January 23, 2007 Posted January 23, 2007 pinczerka_i_Gizmo napisał(a): No tak, widziałaś mnie podczas sprzątania kotom, w 'schroniskowym stroju', śmierdzącą i nie jarzącą skąd ja Cię znam :cool3: Zawsze coś:evil_lol: . Quote
Paulina_mickey Posted January 23, 2007 Posted January 23, 2007 heycia:D foteczki śliczne:loveu: Quote
Alicja Posted January 23, 2007 Posted January 23, 2007 Jaka fajna para:multi::multi::multi: Widać spotkanko było super:p Quote
anka11 Posted January 23, 2007 Posted January 23, 2007 czesc :) a u mnie nie :(:( a mial byc ..... pozdrowionka :) Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted January 23, 2007 Author Posted January 23, 2007 No to jedziemy dalej... Ciocia była taka miła, że przywiozła Gizmo kosteczkę w prezencie, a on był tak wzruszony, że ukrył prezent przed wszystkimi... Nawet przed samym sobą... :roll: Quote
Samturia Posted January 23, 2007 Posted January 23, 2007 aaa jak widać Gizmuś też zakopuje różne skarby w łóżku, a ty potem z tym śpisz no nie? ;) Quote
Vectra Posted January 23, 2007 Posted January 23, 2007 moja droga Justynko :) ja napisałam w czasie przeszłym MARZYŁ mi się :evil_lol: Quote
e.v.a Posted January 24, 2007 Posted January 24, 2007 pinczerka_i_Gizmo napisał(a): :evil_lol: najpierw sie zjada potem sie zakopuje :evil_lol: czy z nim wszystko oki??:evil_lol: Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted January 24, 2007 Author Posted January 24, 2007 Rinuś, Samturia - najpierw zaglądnijcie na poprzednią stronę, a dopiero później oskarżajcie mnie o brak zdjęć - były fotki i to nawet sporo :eviltong: "Evaxon" napisał(a):czy z nim wszystko oki??:evil_lol: Ja zawsze mówiłam, ze to nie jest normalny pies :diabloti: Śnieg pada bez przerwy, już po kostki... pies szaleje, choć kamyczki i patyki nam zakryło i tylko za kulkami można latać :cool3: Quote
Marta_Ares Posted January 24, 2007 Posted January 24, 2007 Gizmo porzadki robi:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:??? Quote
Behemot Posted January 24, 2007 Posted January 24, 2007 Marta_Ares napisał(a): Gizmo porzadki robi:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:??? Może kawałek kanapki wpadł pod poduszkę? :evil_lol: Quote
KaRa_ Posted January 24, 2007 Posted January 24, 2007 Widzę,że nie tylko Gizmo ma ochote na kosteczke:evil_lol: Quote
Patkant Posted January 24, 2007 Posted January 24, 2007 Cześć Siostra :loveu: Wyściskaj Gizmula od ciotki :evil_lol: Quote
Dobcia Posted January 24, 2007 Posted January 24, 2007 Cześć :loveu: pinczerka_i_Gizmo napisał(a): Znajdę czy nie znajdę-oto jest pytanie!:evil_lol: Quote
Recommended Posts